Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2013

Ένα μοναδικό video, που δείχνει τη σύγκρουση δύο αεροπλάνων στον αέρα, με 11 συνολικά επιβαίνοντες.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Όταν πριν κάποια χρόνια οι εχθροί του σε μια πολύ χοντροκομμένη προσπάθεια να πλήξουν την εικόνα του Κομαντάντε Μάρκος είχαν βγάλει τη φήμη ότι είναι «αδελφή», η απάντηση του ηγέτη των Ζαπατίστας δεν ήταν  ότι "ο Subcomantante έχει πηδήξει το μισό Μεξικό".

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Στο Νότο της χώρας υπάρχουν ακόμα εστιατόρια με κρέας γάτας και σκύλου.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2013 12:21

Ελληνική αστυνομία 2013

Στο αστυνομικό τμήμα πριν λίγο: Την ώρα που είμαι στην είσοδο φτάνουν 5-6 οχήματα της αστυνομίας, οδηγοί και συνοδηγοί πετάγονται έξω μέσα σε ζητωκραυγές, "έτσι ρε φίλε" και "πάμε γερά", βγάζουν από πίσω καμιά δεκαριά μαύρους πωλητές παιχνιδιών και σιντί, και τους πάνε μέσα. Ο διοικητής βγαίνει μπροστά κι ένας με πολιτικά τον ρωτάει "να σου φέρω άλλους δέκα πακ;".

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

«Θέλουμε κατάληψη εξουσίας, οτιδήποτε λιγότερο θα ήταν γελοίο» δηλώνει ο γνωστός διανοούμενος, πολιτειολόγος και συγγραφέας Κώστας Ζουράρις ως επίτιμος πρόεδρος του κόμματος, με το χαρακτηριστικό όνομα, Πυρίκαυστος Ελλάδα.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Η μάσκα είναι γεγονός. Τη φοράνε διαδηλωτές σε όλο τον κόσμο. Έχει γίνει σύμβολο εξέγερσης και ανατροπής. Ενώ η μαύρη κουκούλα είναι ουδέτερη, η μάσκα παραμένει μάσκα. Όποιος τη φοράει κρύβει το πρόσωπο του κάτω από ένα χαμογελαστό, πουδραρισμένο προσωπείο. Γιατί όμως η επιλογή της συγκεκριμένης μάσκας; Γιατί ο θεατρινισμός;

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2013 11:21

Αραβική Ανοιξη;

Γυναίκες που βιάζονται και χτυπιούνται ανελέητα στην πλατεία Ταξίμ, πεντάχρονα κοριτσάκια που απάγονται και βιάζονται στο Πακιστάν, οκτάχρονες νύφες προς τέρψη του κάθε άρρωστου σαδιστή. Κάποιοι το αποκάλεσαν όλο αυτό "Αραβική Ανοιξη" γιατί θεώρησαν πως με την αλλαγή φρουράς όπως στην Λιβύη, στην Αίγυπτο κλπ. θα άλλαζε ουσιαστικά κάτι στα θεοκρατικά αυτά καθεστώτα.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Ήρθε η ανάπτυξη, δωρεάν internet για όλους

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις