Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 21:50

Περνώντας ξυστά απ' το Grand Canyon! ( VIDEO )

Το Grand Canyon, το φαράγγι στην Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, είναι ένα αγαπημένο μέρος για τους ριψοκίνδυνους Αμερικανούς.
Ο Scotty Bob μαζί με την παρέα του προσπάθησαν να γίνουν πουλιά. Φόρεσαν το wingsuit τους και βούτηξαν!
Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Οταν κοιτάξετε προσεκτικά τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, θα διαπιστώσετε το γιατί έχουν ιδιαίτερη αξία.Ο φωτογράφος Tom Hussey δημιούργησε μια σειρά από εικόνες που «μιλούν» στο συναίσθημα. Πρόκειται για φωτογραφίες με πρωταγωνιστές ηλικιωμένα άτομα τα οποία κοιτούν την αντανάκλαση των νιάτων τους στο καθρέφτη. Οι αντανακλάσεις είναι νοσταλγικές, με μια γλυκόπικρη γεύση. «Δε μπορώ να πιστέψω ότι είμαι 80 ετών» είπε ένας από τους ηλικιωμένους στον Hussey «Νιώθω ότι μόλις επέστρεψα από τον πόλεμο. Κοιτάζω τον καθρέφτη και βλέπω έναν γέρο...» είπε.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
«..δεν είδα ποτέ γυναίκες μέσα ή γύρω από το διαμέρισμά του…» Λάθος τα ξέρουμε; SUBJECT: Charles Bukowski FILE: 140-35907   Το 1968 ήταν η χρονιά της μεγάλης αμφισβήτησης. Η συντηρητική Αμερική αδυνατούσε να καταλάβει τι συμβαίνει, πώς προέκυψε αυτή η αντίδραση, και πώς να την ελέγξει.
Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 12:24

Tο φινλανδικό θαύμα στην Παιδεία

Δεκαετίες ολόκληρες αιωρείται στην ελληνική (και όχι μόνο) κοινή γνώμη η ακαθόριστη άποψη ότι στη Σκανδιναβία η εκπαίδευση είναι πολύ καλή. Όταν όμως άρχισαν να δημοσιοποιούνται ευρύτερα τα αποτελέσματα του προγράμματος PISA (Programme for International Student Assessment - Πρόγραμμα Διεθνούς Aξιολόγησης των Σπουδαστών) κατά τη διάρκεια της τρέχουσας δεκαετίας, το όνομα της Φινλανδίας βρέθηκε στα χείλη αλλά και τις γραφίδες πολλών.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 08:59

Afghanistan Oldies P. 1

Στην οδό Φυλής στο κέντρο της Αθήνας, κάθε Τετάρτη μετά τις 16.00 που τελειώνει η λαϊκή αγορά, μόλις οι έμποροι και οι παραγωγοί στοιβάξουν τους πάγκους και την εναπομείνασα πραμάτεια τους στα βαν τους, την θέση τους παίρνουν οι απόκληροι, οι μη προνομιούχοι αυτής της πόλης.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Οι διαφημίσεις που βλέπουμε σε αφίσες στους δρόμους δεν χρειάζεται να είναι πάντα εξωραϊσμένες. Αρκετές φορές, εικόνες που σοκάρουν τραβούν εντονότερα το ενδιαφέρον του περαστικού και άρα «περνούν» το μήνυμα πιο εύκολα.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις