Αντώνης Ανδρεάδης

Αντώνης Ανδρεάδης

Ο Αντώνης Ανδρεάδης είναι ένας άντρας με πάθος. Εσείς; -Αϊ μαρή που σαι κι άντρας με πάθος.

Γεννήθηκε, από καθαρή σύμπτωση, στην Αθήνα και το ζώδιο του είναι τρυποκάρυδος με ωροσκόπο τσαγιέρα. Έχει σπουδές σχετικές με το περιβάλλον και περιμένει καρτερικά τη πράσινη ανάπτυξη για να τις αξιοποιήσει. Μέχρι τότε βρίσκει απίστευτη ευχαρίστηση στο να γελοιοποιεί δεισιδαιμονίες και προκαταλήψεις όλων των μορφών παλιές και σύγχρονες. Έχει βρει το νόημα της ζωής άλλα δε το λέει για να μη spoilαρει ενώ οι κακές γλώσσες λένε ότι είναι πράκτορας των Ιλλουμινάτι, των Νεφελίμ και των Ταμ Τιρουρίμ. Μεγάλοι του έρωτες είναι η επιστήμη, η ορθολογική σκέψη και τα ψαγμένα επιτραπέζια.

13.08.2016

Άααχ. 15αύγουστος! Τεράστια ημέρα για τον απανταχού χριστιανισμό. Αν εξαιρέσουμε τους καθολικούς, προτεστάντες, ευαγγελιστές, μάρτυρες του Ιεχωβά, μορμόνους, μεθοδιστές και τις ~33.000 υποδιαιρέσεις για τις οποίες δε σημαίνει τίποτα βεβαίως. 15 Αυγούστου έφυγε από τη ζωή η Μαριαμ, γνωστή με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Παναγία» που αδιαμφισβήτητα ήταν η Νο 1 γυναίκα στον χριστιανισμό και για πολλούς στον κόσμο.

21.04.2015

Σήμερα 21 Απριλίου είναι όπως κάθε χρόνο μέρα μνήμης. Μέρα που θυμόμαστε πως πριν 48 χρόνια μια παρέα συνταγματαρχών κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη μεγάλη κόντρα της εποχής, αυτή του ψυχρού πολέμου άλλα και την εσωτερική αναταραχή και να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας με τη βια.

04.04.2015

Πόση θλίψη κάθε φορά που ακούω ότι ένα άτομο νηστεύει; Μα νηστεία; 3η χιλιετία Κ.Ε.; Γιατί μπορεί αυτός/η να μου λέει απλά ''νηστεύω'' αλλά εγώ ακούω ''πιστεύω ότι πέρα από κάθε λογική, υπάρχει ένας δημιουργός του Σύμπαντος.

14.01.2015

Όχι που δε θα τον ανακήρυσσαν!

Ήταν μισάνθρωπος; Τσεκ!

Ήταν μισογύνης; Τσεκ!

Ήταν ρατσιστής; Τσεκ!

12.01.2015

Επειδή δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γίνεσαι αντιπαθής από το να θίγεις πολιτικά πιστεύω (εκτός από θρησκευτικά, οπαδικά και ιστορικά) ας κάνω μερικούς εχθρούς και σήμερα!

12.10.2014

Είναι πραγματικά σοκαριστικό. Μία χώρα που έχει φτάσει στα όριά της και τώρα να προσπαθούν να την εξοντώσουν με δηλητήρια. Μετά απο εκτεταμένες έρευνες που έγιναν από επιστήμονες, βρέθηκε οτι το αλάτι το οποίο πωλείται στα ελληνικα super market εμπεριέχει απίστευτες ποσότητες χλωρίου και νατρίου. Σύμφωνα με πηγές φτάνει απο 97% μέχρι ακόμα και το 99%!!! Τι μας βάζουν να δώσουμε στα παιδιά μας;

11.06.2014

Επιτέλους! Μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια (παρά ένα μήνα, άρα όχι και τόσο "ολόκληρα’’) έχουμε και πάλι Μουντιάλ! Τουρίιιιιιι (ήχος από εκτόξευση κομφετί)! Μόνο με την αναμονή μέχρι την επόμενη σεζόν του Game of Thrones μπορεί να συγκριθεί το τετραετές αυτό μαρτύριο που πάλι καλά που χώνουμε και κανά Euro στη μέση και ξεχαρμανιάζουμε.

26.05.2014

Μα δεν είναι δυνατόν να λες οτι 500.000 Έλληνες ασπάζονται τον ναζισμό! Είναι τελείως παλαβό! Αυτό ακούγαμε από πολλούς μετά τα αποτελέσματα των προηγούμενων Εθνικών εκλογών.  

12.05.2014

Χαμός. Με μια λέξη, απλά, λιτά, εύκολα και γρήγορα περιγράφεται το τι έγινε μετά τη νίκη του τραγουδιστή απο την Αυστρία στο διαδίκτυο. Μια νίκη που εν ριπή οφαλμού ξεπέταξε όλα τα φυντάνια που με επιμέλεια κρύβαν τόσο καιρό την ομοφοβία τους και την εχθρότητα στο διαφορετικό. Και εκεί ήταν που αρχίσαν οι εκπλήξεις!

19.04.2014

Πολύς ντόρος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό με θέμα την θριαμβευτική και με τιμές αρχηγού κράτους έλευση του "αγίου’" φωτός από την Ιερουσαλήμ. Δε θα κάτσω να ασχοληθώ με το οικονομικό του θέματος που είναι να παίρνεις φόρα και να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Δε θα ασχοληθω με το κράξιμο από δεκάδες νούμερα που έγινε στο Νίκο Δήμου.

Σελίδα 1 από 3