Ο Ρώσος φωτογράφος Vladimir Migutin φωτογραφίζει με έναν διαφορετικό τρόπο την αποκλεισμένη ζώνη του Τσερνόμπιλ.

Έχοντας φωτογραφίσει μεγάλες πόλεις όπως το Τόκιο, το Ντουμπάι και τη Σαγκάη για την ενέργεια και τη σύγχρονη αρχιτεκτονική τους, ο Thibaud Poirier απαθανατίζει τώρα την ομορφιά της Βενετίας, όταν αυτή «κοιμάται».

Οι αισθήσεις απογειώνονται όταν βλέπουμε όλη αυτή την φυσική ομορφιά από ψηλά!

Η Τριόπετρα βρίσκεται περίπου 52 χλμ νότια του Ρεθύμνου και 13 χλμ νοτιοανατολικά του χωριού Ακούμια, στους πρόποδες του όρους Σιδέρωτα και δίπλα σε καταπράσινους ελαιώνες.

Η Ψέριμος και η Τέλενδος είναι δύο ελληνικά νησιά που ίσως δεν τα γνωρίζετε ή μπορεί να μην τα έχετε καν ακουστά. Ήρθε η ώρα, όμως, να γνωρίσετε τους κρυφούς παραδείσους του Αιγαίου.

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 11:24

Όταν οι δρόμοι γίνονται μουσεία

Όλα ξεκίνησαν όταν επισκέφθηκε το Λούβρο ο καλλιτέχνης και κινηματογραφιστής Julien de Casabianca. Καθώς παρατηρούσε τα έργα, του κέντρισε έντονα την προσοχή ένας πίνακας του Ingres που απεικόνιζε μία γυναίκα φυλακισμένη, το οποίο είχε τοποθετηθεί απομονωμένο σε μία γωνία του μουσείου.

Μία εξαιρετική ταινία για τη ζωή και το έργο του διάσημου ψυχιάτρου και συγγραφέα Irvin Yalom.

Η φιλοσοφία, το έργο και η ζωή του μεγάλoυ Ψυχιάτρου, Ψυχοθεραπευτή και συγγραφέα Irvin Yalom, μέσα από τη βιογραφική ταινία "O κήπος του Γιάλομ: Η Φιλοσοφία μιας Ζωής".

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 11:42

Ένα βιβλιοπωλείο με… κρεβάτια!

Ονομάζεται 9¾ Bookstore and Café και πραγματικά πρόκειται για έναν υπέροχο χώρο που συνδυάζει τον καφέ με το καλό βιβλίο ενώ διαθέτει και έναν μοναδικό «τοίχο» γεμάτο πολύγωνα κρεβάτια-καναπέδες ιδανικά για να διαβάζουν οι μεγάλοι αλλά κυρίως οι.. μικροί!

Πολύ πριν από το Amazon, το Audible και άλλους ψηφιακούς διανομείς βιβλίων, οι κινητές βιβλιοθήκες μοίραζαν τα βιβλία στα σπίτια των ανθρώπων.

Αποστολή τους ήταν να παρέχουν βιβλία σε απομακρυσμένα χωριά και προάστια, που δεν είχαν βιβλιοθήκες.

Ένας άνθρωπος με υπερβολικές φοβίες για την τήρηση των κανονισμών ασφαλείας αναγκάζεται να επανεκτιμήσει τον τρόπο σκέψης του όταν βρίσκεται επιβάτης σε μία πτήση που αντιμετωπίζει δυσκολίες.

Σαν φόρος τιμής στον Έσερ, το βιβλιοπωλείο Chongqing Zhongshuge έχει το εσωτερικό του διαμορφωμένο με τον πιο θεατρικό τρόπο

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 14:26

Τα Tribal Πορτραίτα Του Hans Silvester

O Γερμανικής καταγωγής καλλιτέχνης Hans Silvester αφιέρωσε τη ζωή του στην εξερεύνηση του κόσμου μας και προσπάθησε να συλλάβει και να διαδώσει τα πιο ιδιαίτερα και αινιγματικά οργανικά φαινόμενα, μέσα από την ποικιλόμορφη καριέρα του σε πολλά μονοπάτια, όπως της δημοσιογραφίας, της φιλανθρωπίας και τους περιβαλλοντολογικού ακτιβισμού.

Οι φωτογραφίες τους συμβολίζουν το απόλυτο σκοτάδι που η νόσος επιφέρει — κυρίως την απώλεια της αίσθησης του εαυτού.

Η κατάθλιψη επηρεάζει καθοριστικά τόσο όσους υποφέρουν από τη διαταραχή όσο και όσους βρίσκονται γύρω τους. Η απομόνωση, η ανησυχία και ο φόβος που προκαλεί αυτή η «κρυμμένη» ασθένεια μπορούν να παρεμποδίσουν ή ακόμα και να σταματήσουν την πρόοδο της ζωής των ασθενών.

Σελίδα 1 από 265

Το The Clown χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη παροχή των υπηρεσιών του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.

Πατήστε "Συμφωνώ" για να μην εμφανίζεται αυτό το μήνυμα.