Μάγδα Περιβολάρη

Μάγδα Περιβολάρη

Είμαι ψυχολόγος και εκπαιδευόμενη ψυχοθεραπεύτρια Gestalt. Γεννήθηκα, σπούδασα και πλέον εργάζομαι στη Θεσσαλονίκη. Βρίσκω την έμπνευση μου στους ανθρώπους, στα συναισθήματα, στο βίωμα, στην ειλικρινή επαφή, στο κάθε εδώ και τώρα. Γιατί τελικά η ζωντάνια είναι μικρές μικρές καθημερινές επιλογές.

site: www.magdaperivolari.gr

17.06.2018

Στις μέρες μας και στην κοινωνία μας, η έννοια της αυτοεκτίμησης είναι ο βασικός δείκτης σε σχέση με το αν νιώθει κανείς καλά με τον εαυτό του, ενώ τα άρθρα για την αυτοεκτίμηση φαίνεται πολλές φορές να δίνουν μια λίστα συμβουλών για την ενίσχυση της, όπως «γίνε γενναιόδωρος με τον εαυτό σου», ή «βρες ενδιαφέροντα» ή «μη συγκρίνεσαι με τους άλλους».

23.02.2018

Mια προσωπική ματιά, χωρίς πολύ «επιστημονισμό» και με την απόλυτη διάθεση να κατανοήσει και να επικοινωνήσει μ` έναν διαφορετικό κόσμο

15.12.2017

Λέγεται πως τα μωρά όταν γεννιούνται έχουν πολύ θολό το όριο του εντός και εκτός του οργανισμού τους. Με ελλιπώς ανεπτυγμένες τις αισθήσεις τους, δεν μπορούν να διαχωρίσουν ποιος είναι αυτός που καλύπτει το ενοχλητικό αίσθημα της πείνας, αν είναι δικό τους προϊόν ή κάποιου άλλου. Όσο αυτές ολοκληρώνονται όμως αρχίζει σταδιακά να χτίζεται η έννοια του μέσα και έξω από το όριο του εαυτού και έρχεται ο διαχωρισμός οργανισμού-περιβάλλοντος. Εκεί λοιπόν γεννιέται μάλλον και η αίσθηση του εαυτού.

13.10.2017

Η VirginiaSatirείπε ότι «χρειαζόμαστε 4 αγκαλιές τη μέρα για την επιβίωση, 8 αγκαλιές τη μέρα για τη συντήρηση και 12 αγκαλιές τη μέρα για την ανάπτυξη». Το άγγιγμα και η επαφή, η αίσθηση της αφής επί της ουσίας, καταλαμβάνει πολύ σημαντικότερο ρόλο από αυτό που νομίζουμε ότι έχει όταν σκεφτόμαστε τις βασικές αισθήσεις του ανθρώπου.  

Το The Clown χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη παροχή των υπηρεσιών του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.

Πατήστε "Συμφωνώ" για να μην εμφανίζεται αυτό το μήνυμα.