Εβελίνα Παπακωνσταντίνου

Εβελίνα Παπακωνσταντίνου

Ονομάζομαι Εβελίνα Παπακωνσταντίνου και είμαι ψυχολόγος- ψυχοθεραπεύτρια.

Απέκτησα το πτυχίο μου στην Ψυχολογία (BSc ) από το Πανεπιστήμιο του Sussex (UK) και στη συνέχεια το μεταπτυχιακό μου (MSc) στη Γνωστική Νευροεπιστήμη από το Πανεπιστήμιο του York (UK). Στην παρούσα περίοδο εκπαιδεύομαι στην Συστημική -Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεία στο εκπαιδευτικό και θεραπευτικό ινστιτούτο "Αντίστιξη".

Η ενασχόληση μου με τον τομέα της ψυχολογίας ξεκίνησε με την πρακτική μου άσκηση στο Ειδικό Ιατρείο Ψυχικής Υγείας Γυναικών τουΑιγινητείου Νοσοκομείου. Στη συνέχεια, εργάστηκα σε εθελοντικό επίπεδο στο Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Ενηλίκων της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας. Το 2015 εργάστηκα στον ξενώνα ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας«ΚΛΙΜΑΚΑ», στον οποίο διέμεναν ασθενείς με ψυχοκοινωνικές διαταραχές.

Στη παρούσα φάση συνεργάζομαι εθελοντικά με το Συμβουλευτικό Κέντρο Οικογενειών του Δήμου Ζωγραφου πραγματοποιώντας συνεδρίες τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο θεραπείας ζεύγους.

[email protected]

17.12.2018

Όσο θέλουμε, δημιουργούμε. Όσο επιθυμούμε επίσης δημιουργούμε αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο.

05.12.2018

Καθώς πλησιάζουμε το φόβο, μειώνεται η απόσταση μεταξύ πραγματικού και φανταστικού. Παύει να είναι κάτι το εξιδανικευμένο, παίρνει τις πραγματικές του διαστάσεις, εξανθρωπίζεται.

Το The Clown χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη παροχή των υπηρεσιών του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.

Πατήστε "Συμφωνώ" για να μην εμφανίζεται αυτό το μήνυμα.