Σπύρος Δαρζέντας

Σπύρος Δαρζέντας

Μαθηματικός φοιτητής με ειδίκευση στον τομέα Στατιστικής, Πιθανοτήτων και Επιχειρησιακής Έρευνας. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησα να παραδίδω μαθήματα μαθηματικών σε μαθητές και αργότερα και σε φοιτητές.

Ανάμεσα στις δουλειές που καταπιάστηκα ως φοιτητής, εκτός από τις συνήθεις φοιτητικές δουλειές, ασχολήθηκα και με τις πωλήσεις. Συνειδητοποιώντας την κλίση μου σε αυτόν τον κλάδο, κάνω το πρώτο μου βήμα εντός Ευρώπης ως growth hacker.

16.12.2016

Συγκριτικά με χώρες του δυτικού κόσμου, οι Έλληνες είμαστε ένας συντηρητικός λαός γεμάτος οπισθοδρομικές τάσεις που χαρακτηρίζεται από φανταχτερές αυταπάτες. Μια από τις μεγαλύτερες του αυταπάτες είναι η αντίληψη για την ελληνική οικογένεια - πρότυπο, και κατ’ επέκταση για τους «καλούς» Έλληνες γονείς.

05.12.2016

Μεγαλώνεις προσπαθώντας να είσαι “καλό” παιδί, υπακούοντας τα ΠΡΈΠΕΙ της κοινωνίας, αγνοώντας τα δικά σου ΘΕΛΩ.

Πας στο σχολείο προσπαθώντας να γίνεις “καλός” μαθητής γιατί έτσι κάνουν τα “καλά” παιδιά, ανταγωνιζόμενος τους συμμαθητές σου στη στείρα αποστήθιση.

Διαβάζεις και εκπαιδεύεσαι στα ίδια μαθήματα με όλους, άσχετα με τις ικανότητες σου, τις κλίσεις σου ή τις προτιμήσεις σου. Πασχίζεις να πάρεις μεγάλους βαθμούς, γιατί έτσι θα θεωρείσαι “έξυπνος”.