Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013 21:42

Technology freak κλασικά αριστουργήματα

H Art x Smart παντρεύει κλασικά αριστουργήματα με τη τεχνολογία του 21ου αιώνα και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. 

Συνδυάζοντας μερικούς οπό τους πιο κλασικούς πίνακες με γκάτζετ του σήμερα, η Art x Smart καταφέρνει να τα προσαρμόσει στη σημερινή πραγματικότητα, μέσα σε αριστουργήματα του Cezanne, Gohg και Manet με αύθονες δόσεις χιούμορ και αλήθειας. Το απότελεσμα αποδίδει με πολύ εύστοχο τρόπο τον βαθμό στον οποίο η τεχνολογία επηρεάζει τη κοινωνική μας συμπεριφορά. Τα είδωλα στους πίνακες χρησιμοποιούν τις συσκευές για να παίξουν παιχνίδια, να ακούσουν μουσική και να τραβήξουν φωτογραφίες με απίστευτη εξοικείωση όπως οι σύγχρονοι άνθρωποι.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013 20:38

14 λεπτά στο μυαλό ενός σχιζοφρενή

Τι θα γινόταν αν ένας μετεωρίτης 150 τόνων έπεφτε πάνω σου; Πώς είναι να είσαι εδώ, χωρίς να είσαι, στ’ αλήθεια, εδώ; Πώς θα ένιωθες αν βρισκόσουν 91 εκατοστά μακριά από το σώμα σου; Η τρέλα μπορεί να μετρηθεί σε εκατοστά;

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Οι άνθρωποι που αρέσκονται σε kinky σεξουαλικά παιχνίδια και πρακτικές που συμπεριλαμβάνουν τον σαδομαζοχισμό αλλά και την δουλεία, μπορεί να είναι πιο υγιείς πνευματικά απ’ ότι όσοι δεν εξασκούνται σε αυτές τις πρακτικές, σύμφωνα με μια νέα έρευνα.
Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Η Φυσική θα ήταν μακράν πολύ πιο ενδιαφέρουσα αν οι επιστήμονες του CERN δεν είχαν καταφέρει να βρουν το μποζόνιο του Χιγκς στο Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων, σύμφωνα με τον Στίβεν Χόκινγκ.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013 13:06

Οι μάρτυρες του Σικάγο

Στις 11 Νοεμβρίου 1887 κρεμάστηκαν «οι μάρτυρες του Σικάγο», θύματα της κρατικής και εργοδοτικής προβοκάτσιας.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Γιατί η Αριστερά δεν πιάνει 50%; Γιατί πρέπει να μιλάμε ακόμη και με Χρυσαυγίτες; Και γιατί είναι άλλο οι πολίτες και άλλο οι "βολευτάδες του κενοβουλίου"; Τα χιόνια που πέφτουν στη μικρή επίπεδη τηλεόραση θολώνουν ακόμη περισσότερο το βίντεο από τη διπλή δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ, αλλά ο Πουλικάκος πριν καν ολοκληρώσουμε τη χειραψία μας έχει ήδη στρέψει το βλέμμα του ξανά πάνω της.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013 12:10

Ζωές υπό εξαφάνιση σε 25 φωτογραφίες

Ο Βρετανός φωτογράφος Jimmy Nelson πέρασε τρία χρόνια ταξιδεύοντας και επισκέφθηκε 29 μοναδικές φυλές του κόσμου. Έγινε μάρτυρας της κουλτούρας τους, των τελετουργιών τους, των παραδοσιακών τους φορεσιών, των κοσμημάτων τους, των όπλων τους και των συμβόλων τους. Αποτύπωσε την ταυτότητα της κάθε φυλής σε μια σειρά φωτογραφικών πορτραίτων. Το βιβλίο του Before They Pass Away κυκλοφορεί από τις εκδόσεις teNeus και «μιλάει» για τις ζωές υπό εξαφάνιση που κατάφεραν, όμως, να διατηρήσουν την ταυτότητά τους μέχρι σήμερα κόντρα στο φαινόμενο της παγκοσμιοποίησης.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013 10:40

Αλκοόλ: Οι 12 συχνότεροι μύθοι !

Είναι βέβαιο ότι δεν υπάρχει λάτρης του αλκοόλ που να μην έχει αναρωτηθεί σχετικά με διάφορους μύθους που κυκλοφορούν γύρω από αυτό. Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τους συχνότερους μύθους σχετικά με την κατανάλωση του αλκοόλ.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Λευκός ρατσιστής έμαθε άσχημα νέα ζωντανά σε εκπομπή. Έμαθε, μέσω εξέτασης DNA, ότι είναι κατά 14% Αφρικανός (Video)

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Πως μπορεί κανείς να δει πως λειτουργεί μια καρδιά, χωρίς να παρακολουθήσει ένα καρδιογράφημα; Να μάθει πώς γίνεται η πέψη των τροφών μέσα στο στομάχι, χωρίς να κοιτάζει την οθόνη του υπέρηχου;

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Σελίδα 1 από 2