Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013

Αδυναμία να ξεχωρίσουν τις λέξεις «ωθήσατε» και «έλξατε» σε ποσοστό 43% παρουσιάζουν οι Έλληνες, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Η έρευνα διεξήχθη σε δείγμα 3400 ατόμων ηλικίας 12 έως 78 ετών, σε ηλικίες δηλαδή που τα άτομα αφενός γνωρίζουν ανάγνωση και αφετέρου είναι σε θέση να κάνουν συνειδητές κινήσεις στο χώρο.
Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε γιατί έχασε ο ΟΣΦΠ: Ήταν ματιασμένος ο Μήτρογλου! Κοπανιούνται κάτω οι αθλητικοί συντάκτες, ο αθλητικός τύπος, οι αναλυτές και οι παράγοντες των ομάδων για να ορίσουν κάθε φορά τις αιτίες μιας νίκης ή μιας ήττας στις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013 16:17

We Hate Minions

We Hate Minions ή αλλιώς η υποκουλτούρα της λεζάντας. Despicable Me: Budget: 69 εκατομμύρια δολάρια, Κέρδος: 543 εκατομμύρια δολάρια, Despicable Me 2: Budget: 76 εκατομμύρια δολάρια, Κέρδος: 916 εκατομμύρια δολάρια. Όσοι είστε χρήστες του facebook, πιθανώς θα έχετε γίνει μάρτυρες του καταιγισμού των minions. Για όσους δεν γνωρίζουν, μιλάμε για εικόνες των γνωστών παιδικών χαραχτήρων, που μόνο ως παρά τη φύση τους μπορούμε να τις χαρακτηρίσουμε.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Τι μπορεί να κάνει η δημόσια τηλεόραση αλλά και ο δημοσιογράφος που μεταδίδει το παιχνίδι. Η διοίκηση του Ολυμπιακού απαγόρευσε στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους της ΔΤ (Δημόσιας Τηλεόρασης). Αυτό συνέβη γιατί ο σπορτκάστερ που μετέδιδε το ματς στην περιγραφή της φάσης του γκολ των «ερυθρολεύκων», Βασίλης Μπακόπουλος, τόνισε πως ο Τσόρι Ντομίνγκεζ ήταν offside.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Φημολογείται ότι ο Χίτλερ εξελέγη κυρίως από γυναίκες. Κι ακόμα, ότι ο σκοτεινός ηγέτης ασκούσε ένα είδος ερωτικής γοητείας στις ψηφοφόρους του. Αυτό υποστηρίζεται και από «απολογητές» και, εν γένει, από «διαφημιστές» του ναζισμού, οι οποίοι είχαν αναγάγει την προπαγάνδα σε άφθαστη τέχνη. Προσεγμένα επιμελημένες «αυθόρμητες» φωτογραφίες και φιλμάκια του καθεστώτος, απεικονίζουν γυναίκες να αποθεώνουν εκτός ελέγχου τον Φύρερ τους.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013 14:46

Οι 69 κανόνες του να μένεις μόνος σου

Γιατί το πλύσιμο πιάτων είναι ευεργετικό, πόσες ώρες επιτρέπεται να λιώσεις στον καναπέ, τι σχέσεις πρέπει να έχεις με τους γείτονες και άλλοι 69 κανόνες του να ζεις μόνος. 

Τα χρόνια που δεν πλήρωνες για σπίτι, ρεύμα, φαγητό πέρασαν στο χρονοντούλαπο. Ήρθε η ώρα να πάρεις τη ζωή (και τα πιάτα και τα ψώνια του σουπερμάρκετ) στα χέρια σου. Είθε αυτοί οι 69 κανόνες να σε βοηθήσουν σε αυτό το μοναχικό (πλην γαμάτο) ταξίδι. 

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Ο άνθρωπος που η οικογένεια του ήταν μια αγέλη λύκων: Η απίστευτη ιστορία του Μάρκος Παντόγια. Οι ιστορίες ανθρώπων τους οποίους μεγάλωσαν άγρια ζώα ανήκουν συνήθως στη φαντασία και στα σενάρια ταινιών.

Δεν είναι συχνές περιπτώσεις ατόμων που ζούσαν ως μέλη αγέλης ζώων και κατάφεραν να ενταχθούν ξανά στην ανθρώπινη κοινωνία ώστε να διηγηθούν την περιπέτειά τους. Ωστόσο υπάρχουν.  Μια τέτοια περίπτωση είναι του  Μάρκος Ροντρίγκεζ Παντόγια στην Ισπανία.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις