Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013 10:57

Aokigahara Forest, το δάσος των αυτοκτονιών

Το Aokigahara είναι ένα δάσος στους πρόποδες του ιερού ηφαιστειακού όρους Fuji στην Ιαπωνία, που κάνει το «The Blair Witch Project» να μοιάζει με επεισόδιο από το «Winnie the Pooh».

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Όταν μια εφημερίδα του βεληνεκούς της αμερικανικής Wall Street Journal καταλήγει στο συμπέρασμα πως μια … διατροφική συνήθεια ενός λαού καταφέρνει να “νικήσει” ακόμα και πολυεθνικούς κολοσσούς, τότε τα πράγματα είναι σοβαρά.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013 10:16

Γιατί ζηλεύω τα μωρά σας

Ως ομοφυλόφιλος άντρας, από νωρίς στη ζωή συμβιβάστηκα με τη σκέψη πως, είτε μου άρεσε είτε όχι, η προοπτική της αναπαραγωγής, αντίθετη στη βιολογία του ερωτικού μου προσανατολισμού, ήταν διά παντός απαγορευμένη.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Λένε συχνά -εδώ και χρόνια- ότι σε όποιο μέρος της γης και αν πάει κάποιος θα συναντήσει έναν έλληνα, κάτι που ισχύει -ακόμη- και για τον ειδυλλιακό παράδεισο που λέγεται Μπαχάμες.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Το Αμερικανικό περιοδικό «Wine & Spirit» διαβάζεται από 200.000 επαγγελματίες ή απλά οινόφιλους, με συνδρομητές που ξεπερνούν τις 20.000 και θεωρείται ένα από τα ελάχιστα σημαντικά έντυπα που αφορούν το κρασί σε παγκόσμιο επίπεδο, μαζί με τα περιοδικά «Wine Spectator», «Wine Advocate» & «Decanter».

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις