Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013

Θετικοί προβλέπονται οι οιωνοί αναφορικά με τον ελληνικό τουρισμό για το έτος 2014, καθώς ο αριθμός των αφίξεων τουριστών από άλλους πλανήτες στη χώρα μας αναμένεται να ξεπεράσει τα 8 εκατομμύρια και να σπάσει νέο ρεκόρ, υπό την προϋπόθεση ότι θα τεθεί εγκαίρως σε λειτουργία η βάση εκτόξευσης επανδρωμένων πυραύλων στο διάστημα για τουριστικούς λόγους, στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας.
Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 17:25

Τα 10 καλύτερα thriller όλων των εποχών - video -

Ποιος μπόρεσε να κοιμηθεί την νύχτα που παρακολούθησε τον Τζακ Νίκολσον να τρέχει με ένα τσεκούρι παραμάσχαλα στη «Λάμψη»; Ποιος δεν ούρλιαξε μαζί με το άτυχο θύμα στην ντουζιέρα του «Ψυχώ»; Ποιος δεν έστρεψε αλλού το βλέμμα του, όταν εμφανίστηκαν τα ζόμπι των ταινιών του Ρομέρο, ο καρχαρίας των «Jaws» ή ο Χάνιμπελ Λέκτερ της «Σιωπής των Αμνών»;
Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 12:44

Το ξύπνημα του ηφαιστείου Sinabung

Είναι εικόνες από την έκρηξη του ηφαιστείου Mount Sinabung στην Βόρεια Σουμάτρα της Ινδονησίας. Το ηφαίστειο «ξύπνησε» το 2010 μετά από 400 χρόνια. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα εκατοντάδες χωριά της περιοχής έχουν εκκενωθεί εξαιτίας των συνεχών εκρήξεων του Sinabung. Ο ουρανός γεμίζει στάχτη και νέφος καθημερινά και η τέφρα του εξαπλώνεται στη γη.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 10:48

50 ροκάδες που «έφυγαν» στα 27 τους χρόνια

Πενήντα από τους σπουδαιότερους θρύλους της ροκ μουσικής άφησαν την τελευταία τους πνοή μυστηριωδώς σε ηλικία 27 ετών. Μετά την κυκλοφορία του βιβλίου με τις πωλήσεις-ρεκόρ «27» («The 27s: The Greatest Myth Of Rock & Roll» των Τζος Χάντερ και Έρικ Σέγκαλσταντ) το 2008, το οποίο επικεντρώνεται στις τελευταίες ώρες των μουσικών θρύλων πριν περάσουν στο Πάνθεον των αθανάτων, ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά σε 10 από αυτούς.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Αυτό το φαινομενικά ετοιμόρροπο χωριό στο Emoya Estate της Νότιας Αφρικής αποτελείται από μεταλλικές καλύβες, γνωστές ως «shanty». Ωστόσο, μην σας ξεγελάει η εμφάνιση τους αφού είναι μέρος ενός 5άστερου πολυτελούς θερέτρου που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 52 επισκέπτες.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 08:51

Η κούνια στο τέλος του κόσμου

Τις κούνιες συνήθως τις συναντάμε σε παιδικές χαρές, αλλά αυτή εδώ η αυτοσχέδια κούνια είναι μόνο για τους τολμηρούς! Βρίσκεται στο Εκουαδόρ, στον Ισημερινό, στο La Casa del Árbol (The Treehouse ) , σε υψόμετρο 2.660 μέτρων, σε μια μοναδική τοποθεσία με θέα το ηφαίστειο Tungurahua. Αν και μοιάζει να αιωρείται στο γκρεμό, στην πραγματικότητα η κούνια ειναι πάνω από μια απότομη πλαγιά.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις