Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013

Ο φωτογράφος και σκηνοθέτης Ben Miles προκάλεσε πρόσφατα παγκόσμια συγκίνηση με το βίντεο του γιου του, στο οποίο δίνει την πρώτη μεγάλη μάχη της ζωής του!Ο μικρός Ward όταν γεννήθηκε ζύγιζε μόλις 680 γραμμάρια. Ο μπαμπάς του, φωτογράφος και σκηνοθέτης Ben Miles, συγκίνησε τον πλανήτη με το βίντεο που δημιούργησε για τον πρώτο χρόνο ζωής του κατά 3,5 μήνες πρόωρα γεννημένου γιου του. Το βίντεο απεικονίζει τον μικρό από τις πρώτες ημέρες του στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν με εσωτερική αιμορραγία στον εγκέφαλο, μέχρι τη στιγμή που κατόρθωσε να βγει νικητής και να συμπληρώσει τον πρώτο χρόνο της ζωής του!

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 22:58

Τα πιο παράξενα επαγγέλματα του κόσμου

Κάποια επαγγέλματα που δεν φανταζόσασταν πως υπήρχαν, υπάρχουν! Διαβάστε παρακάτω! Επαγγελματίας όσφρησης: ο ειδικός κάνει τεστ μυρωδιάς (μασχάλες, αναπνοές, πόδια, την άμμο γάτας και πάνες βρέφους). 
Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 20:19

Βία-Γυναίκες: 1-0

Διεθνής ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Το πρόβλημα είναι παγκόσμιο, η σιωπή δεν είναι λύση. (Μη διστάσετε να καλέσετε την 24ωρη γραμμή βοηθείας) Όπως είπε και ο μισογύνης ο Πασκάλ Μπρικνέρ: «Ο παγκόσμιος άνθρωπος είναι ο άνδρας». Είναι μάλλον αστείο να λέμε ότι υπήρξε ποτέ ισότητα, και αυτό γίνεται όλο και πιο αντιληπτό, χρόνο με το χρόνο.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
“Την επόμενη ζωή μου θέλω να τη ζήσω ανάποδα. 
 
Ξεκινάς από νεκρός κι έτσι το γλιτώνεις αυτό. 
 
Μετά ξυπνάς σε ένα γηροκομείο κι αισθάνεσαι κάθε μέρα και καλύτερα. 
Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Ένα πείραμα για την ευαισθησία των συνανθρώπων μας. Φανταστείτε να είστε στο μετρό, απορροφημένοι στις σκέψεις ή τη μουσική από τα ακουστικά σας και ξαφνικά ένα άγνωστο κεφάλι να γέρνει στον ώμο σας. Δίπλα σας μια άγνωστη να αποκοιμιέται εισβάλλοντας στον προσωπικό σας χώρο. Τι θα κάνατε τότε; Θα γελούσατε, θα αφήνατε αυτό το άτομο που δεν έχετε ξαναδεί στη ζωή σας να κοιμηθεί πάνω σας ή θα αλλάζατε θέση;
Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Από τον θαυμασμό του Πέτρου Γαϊτάνου για τον «τσαμπουκά» της ΧΑ, στην ψήφο του Γιάννη Πλούταρχου σε «ακραία κόμματα αν διαχειριστούν τα προβλήματα του λαού», στις νουθεσίες του Σταμάτη Γονίδη με αφορμή το ναζιστικό χαιρετισμό του Κατίδη. 

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

17 συγκλονιστικές, ασπρόμαυρες φωτογραφίες της Αθηναϊκής δυστυχίας Όπως τις δημοσίευσε στο VICE ο Αλβανός φωτορεπόρτερ Enri Canaj, που ζει στην Ελλάδα.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 11:14

Ένα τασάκι παρακαλώ

Είναι Σάββατο. Έχουμε κανονίσει να βγούμε με φίλους για φαγητό. Επαναλαμβάνω, για όσους δεν το κατάλαβαν: για φαγητό. Ως γνωστοί υπέρμαχοι του έγκαιρου προγραμματισμού κλείνουμε τραπέζι. Στο τηλέφωνο, η γυναίκα μου ρωτάει αν υπάρχει κάποιος χώρος μη καπνιζόντων (λέμε τώρα).

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 09:01

Τι βλέπει ο αετός πετώντας; (video)

Εκπληκτικές εικόνες από κάμερα GoPro τοποθετημένη στην πλάτη του  - Δείτε το βίντεο! Πόσες φορές έχουμε ευχηθεί να μπορούσαμε να απολαύσουμε τη θέα από το ύψος που πετάει ένας αετός; Και όχι μόνο αυτό, αλλά και να τον «ακολουθήσουμε» στην πτήση του και να δούμε αυτό που εκείνος βλέπει.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις