Τα πιο παράξενα επαγγέλματα του κόσμου

25.11.2013
Τα πιο παράξενα επαγγέλματα του κόσμου
Κάποια επαγγέλματα που δεν φανταζόσασταν πως υπήρχαν, υπάρχουν! Διαβάστε παρακάτω! Επαγγελματίας όσφρησης: ο ειδικός κάνει τεστ μυρωδιάς (μασχάλες, αναπνοές, πόδια, την άμμο γάτας και πάνες βρέφους). 
 
Δύτης για μπάλες του γκολφ: ο ειδικός μαζεύει τα... λάθη των άλλων. Καθημερινά μαζεύει έως και 5.000 μπάλες του γκολφ. Τις στέλνει σε κάποια εταιρεία, η οποία τις πουλά στη μισή τιμή. Για κάθε μπάλα που μαζεύει, ο Τζ. Μπλάιμ κερδίζει πέντε με δέκα σεντς.
 
Δοκιμαστής σκυλοτροφής: ο ειδικός ελέγχει το προϊόν για να δει τη γεύση τους και την υφή τους. 
 
Επιθεωρητής για πατατάκια: ο ειδικός ελέγχει την παραγωγή, για να βρει ποια μπορεί να είναι παραψημένα ή να ξεχωρίσει αυτά που έχουν ενωθεί, καθώς κόμποι από πατατάκια μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στα σακουλάκια.
 
Γεμιστής ρωγμών: στο Μπλακ Χιλς στη Νότια Ντακότα.
 
Κατασκευαστής πλαστικών κοτόπουλων: σε κατάστημα με είδη φάρσας, τα οποία είναι μάλιστα και πολύ δημοφιλή.
 
Δοκιμαστής ταμπόν: ο ειδικός τεστάρει την απορροφητικότητα και τη δύναμη του σχοινιού. 
 
Καθαριστής εκθεμάτων δεινοσαύρων: στο Μουσείο Σμιθσόνιαν στην Ουάσινγκτον. Ο ειδικός ξεσκονίζει με ξεσκονόπανο από φτερά και σκουπίζει με προσοχή τα εκθέματα. Ωστόσο, δεν αγγίζει ποτέ, μα ποτέ τα οστά.
 
Καταμετρητής ψαριών: ο ειδικός μετρά κάθε 10 λεπτά τα ψάρια και εργάζεται από Ιούνιο μέχρι Οκτώβριο. Τα περισσότερα ψάρια που έχει μετρήσει σε διάστημα δέκα λεπτών; 450.
 
Γυαλιστής νομισμάτων: στο ξενοδοχείο St. Francis στο Σαν Φρανσίσκο. Ο ειδικός δανείζεται από την κουζίνα μια μηχανή για το γυάλισμα των ασημικών.
 
Πηγή: e-radio.gr


  • Το The Clown χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη παροχή των υπηρεσιών του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.

    Πατήστε "Συμφωνώ" για να μην εμφανίζεται αυτό το μήνυμα.