Τα πιο παράξενα επαγγέλματα του κόσμου

25.11.2013
Τα πιο παράξενα επαγγέλματα του κόσμου
Κάποια επαγγέλματα που δεν φανταζόσασταν πως υπήρχαν, υπάρχουν! Διαβάστε παρακάτω! Επαγγελματίας όσφρησης: ο ειδικός κάνει τεστ μυρωδιάς (μασχάλες, αναπνοές, πόδια, την άμμο γάτας και πάνες βρέφους). 
 
Δύτης για μπάλες του γκολφ: ο ειδικός μαζεύει τα... λάθη των άλλων. Καθημερινά μαζεύει έως και 5.000 μπάλες του γκολφ. Τις στέλνει σε κάποια εταιρεία, η οποία τις πουλά στη μισή τιμή. Για κάθε μπάλα που μαζεύει, ο Τζ. Μπλάιμ κερδίζει πέντε με δέκα σεντς.
 
Δοκιμαστής σκυλοτροφής: ο ειδικός ελέγχει το προϊόν για να δει τη γεύση τους και την υφή τους. 
 
Επιθεωρητής για πατατάκια: ο ειδικός ελέγχει την παραγωγή, για να βρει ποια μπορεί να είναι παραψημένα ή να ξεχωρίσει αυτά που έχουν ενωθεί, καθώς κόμποι από πατατάκια μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στα σακουλάκια.
 
Γεμιστής ρωγμών: στο Μπλακ Χιλς στη Νότια Ντακότα.
 
Κατασκευαστής πλαστικών κοτόπουλων: σε κατάστημα με είδη φάρσας, τα οποία είναι μάλιστα και πολύ δημοφιλή.
 
Δοκιμαστής ταμπόν: ο ειδικός τεστάρει την απορροφητικότητα και τη δύναμη του σχοινιού. 
 
Καθαριστής εκθεμάτων δεινοσαύρων: στο Μουσείο Σμιθσόνιαν στην Ουάσινγκτον. Ο ειδικός ξεσκονίζει με ξεσκονόπανο από φτερά και σκουπίζει με προσοχή τα εκθέματα. Ωστόσο, δεν αγγίζει ποτέ, μα ποτέ τα οστά.
 
Καταμετρητής ψαριών: ο ειδικός μετρά κάθε 10 λεπτά τα ψάρια και εργάζεται από Ιούνιο μέχρι Οκτώβριο. Τα περισσότερα ψάρια που έχει μετρήσει σε διάστημα δέκα λεπτών; 450.
 
Γυαλιστής νομισμάτων: στο ξενοδοχείο St. Francis στο Σαν Φρανσίσκο. Ο ειδικός δανείζεται από την κουζίνα μια μηχανή για το γυάλισμα των ασημικών.
 
Πηγή: e-radio.gr