Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013

Οταν αυτός ο κρατήρας αποκαλύφθηκε, μετά από μία γκάφα σε γεώτρηση, αποφάσισαν να του βάλουν φωτιά. Οι επιστήμονες εκτιμούσαν ότι αυτό θα κρατήσει μερικές ημέρες. Από το 1971, ακόμη περιμένουν.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Πώς θα ήταν τα γνωστά σε όλους μας λογότυπα και τα σλόγκαν αν διαφήμιζαν με ειλικρίνεια την πραμάτεια τους; Κάθε εταιρία, προσπαθεί μέσα από το λογότυπο της να καθιερώσει ένα  σήμα κατατεθέν, μοναδικό από όλα τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν, ώστε να κάνει τους πελάτες της  να ανοίξουν  για τα καλά τα πορτοφόλια τους.
Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

ROCK & ROLL HEAVEN:  Πως θα ήταν 8 rock stars αν ζούσαν σήμερα; Η Sachs Media Group συνεργάστηκε με την εταιρία αποκατάστασης και επιδιόρθωσης φωτογραφιών Phojoe για να δημιουργήσει αυτή τη συλλογή φωτογραφιών από 8 αγαπημένους μας rock stars. Πως θα ήταν αν ζούσαν ακόμη; Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικα!

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Ο μύθος: Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία ο Νάρκισσος ήταν ένας νεαρός, γιος της νύμφης Λειριώπης και του ποταμού Κηφισού, που ήταν τόσο όμορφος ώστε όλες οι νύμφες να τον θέλουν για σύντροφό τους. Ο ίδιος όμως ήταν τόσο υπερόπτης και αλαζών που τις απέρριπτε όλες.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013 09:38

Μιλάμε αρχαία ελληνικά;

Τα χρόνια πέρασαν, η ελληνική γλώσσα προσαρμόστηκε στην κάθε εποχή , αλλά ποτέ δεν εξαφανίστηκε. Η συνέχειά της από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα είναι εμφανής τόσο στον γραπτό μας λόγο όσο και στον προφορικό. Χιλιάδες λέξεις της καθημερινότητάς μας προέρχονται αυτούσιες από την αρχαία ελληνική, με τους σύγχρονους Έλληνες να λέμε τις λέξεις αυτές όπως ακριβώς έκαναν και οι πρόγονοί μας 2500 και πλέον χρόνια πριν.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις