Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013

Η Ελλάδα, χάρη στη γεωγραφική της θέση, υπήρξε ένα σταυροδρόμι πολιτισμών που έχουν αφήσει παντού τα ίχνη τους, από την αρχιτεκτονική των μνημείων και των οικισμών, μέχρι τις διατροφικές συνήθειες.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στο NBA για λογαριασμό των Μιλγουόκι Μπακς και έχει πραγματοποιήσει αρκετές εντυπωσιακές φάσεις.
Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

 

Από γιορτές του σεξ μέχρι και sex toys για τους πιο τολμηρούς υπήρχαν στην Αρχαία Ελλάδα. Μάλιστα  ο Αριστοτέλης αναρωτιόταν γιατί οι άνθρωποι ντρέπονται να παραδεχτούν ότι τους αρέσει να κάνουν σεξ , ενώ δε συμβαίνει το ίδιο με το ποτό ή το φαγητό. 

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013 10:21

Ομοφυλοφιλία και σχολικά βιβλία

Η μεγάλη αποσιώπηση. Με αφορμή το νομοσχέδιο για το Λύκειο και τις ενστάσεις διάφορων επώνυμων προοδευτικών για το κατά πόσο μαθήματα που θεωρούν «παρωχημένα» και «αντιδραστικά» όπως τα Αρχαία και τα Θρησκευτικά θα πρέπει να συνεχίσουν να διδάσκονται, αναρωτήθηκα για ποιο λόγο οι ίδιοι άνθρωποι δεν έχουν θίξει ποτέ ένα ζήτημα παιδείας που δεν είναι ιδεολογικό ή συμβολικό, αλλά επηρεάζει την πραγματική ζωή χιλιάδων ανθρώπων.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Μπουμπα Δημητροκάλη, γεννήθηκε το 1934, βιβλιοπώλης "Τη θέση μου με το ΚΚΕ, την ξεκαθάρισα το 1968. Και τέλειωσα μαζί τους. Στα 1974, όταν έγινε ο πρώτος επετειακός εορτασμός του Πολυτεχνείου, ξεκίνησα απ' την αρχή κι έφτασα ως το Χίλτον. Εκεί όμως αποσπάστηκα, έτρεξα και πήγα και απέναντι από την αμερικάνικη πρεσβεία κι ανέβηκα σε μιά μάντρα, για νάχω πανοραμική άποψη της πορείας.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013 09:15

Ο Καντάφι και το χαρέμι του σεξ

Μία Γαλλίδα δημοσιογράφος έγραψε ένα συγκλονιστικό βιβλίο με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες μέσα από το οποίο αφηγείται τους βασανισμούς, τα ναρκωτικά και την δίψα του Μουαμάρ Καντάφι για σεξ και βία. Το βιβλίο «Το Χαρέμι του Καντάφι», το οποίο γράφτηκε από την δημοσιογράφο Άνικ Κότζεαν, αφηγείται συγκλονιστικές ιστορίες εφήβων κοριτσιών αλλά και άτυχων γυναικών που απήχθησαν με την βία για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές ορμές του ηγέτη τους.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

10 παιδιά απ’ όλο τον κόσμο και τα υπνοδωμάτια τους.

Ένα πολύ ενδιαφέρον φωτογραφικό αφιέρωμα από το βιβλίο «Where Children Sleep» του φωτογράφου James Mollison.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Περπατώ, περπατώ μες στο δάσος, όταν ο λύκος δεν είναι εδώ… Τις «ρίζες» της Κοκκινοσκουφίτσας εντόπισαν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Ντάραμ στη Βρετανία. Βάσει του προφορικού «ταξιδιού» του γνωστού παραμυθιού, οι ειδικοί ενδεχομένως να καταφέρουν να ξετυλίξουν την ιστορία της μετανάστευσης των λαών.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Του Κώστα Στούπα

1) Αν υπάρχει σχέδιο: Είναι η κατάρρευση της Ελλάδας...

Το να μοιράζει η Ελλάδα εν έτει 2013, τρία χρόνια μετά την χρεοκοπία, συντάξεις στα 55 είναι σαν ο καπετάνιος του Τιτανικού να μοιράζει κουπόνια δωρεάν σίτισης για όλο το ταξίδι, μια ώρα πριν την πρόσκρουση με το παγόβουνο.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Δεν χρειάζεται και μεγάλη φαντασία για να φανταστεί κανείς ότι αρκετοί ομοφυλόφιλοι ή αμφιφυλόφιλοι υφίστανται διακρίσεις. Μία από τις πιο ανόητες διακρίσεις είναι πως απορρίπτονται από την διαδικασία της αιμοδοσίας λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Σελίδα 1 από 2