Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013 18:12

7 Μύθοι για τη Θεωρία της Εξέλιξης

Η θεωρία της εξέλιξης έχει αρκετά σκοτεινά σημεία και το να προσπαθήσουμε να ρίξουμε φώς  με ορισμένες ερωτήσεις, είναι άκρως ενδιαφέρον. Τι είναι όμως αυτή η Θεωρία; Τι αντιπροσωπεύει. Μια σύντομη εισαγωγή και μετά είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τους μύθους.
Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Η νέα εκδοχή που ανακάλυψαν η Σαουδάραβες παιδεραστές και είναι νόμιμη σύμφωνα με τον Ισλαμικό νόμο! Νέα εκδοχή ανακάλυψαν οι Σαουδάραβες παιδεραστές … για το πως θα εκμεταλλεύονται τα πολύ μικρά κορίτσια της Συρίας ώστε να κάνουν μαζί τους σεξ.
Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013 13:16

Ιστορία της Τέχνης σε 5 λεπτά

Αν ο πίνακας μοιάζει με εικόνα από αυτές που βλέπετε μετά από ένα τρελό μεθύσι, τότε είναι Νταλί. Σουρεαλισμός, ιμπρεσιονισμός και άλλα κινήματα. Νταλί, Μονέ, Μανέ, Πικάσσο, Ντεγκά, Ντα Βίντσι. Πώς τους ξεχωρίζει κανείς, έστω κι αν δεν έχει ιδέα από τέχνη;

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013 13:00

Η Abstract Δερματοστιξία των Expanded Eye

Το βρετανικό δίδυμο tattoo artist που καλλιτεχνάει με καθαρά σχήματα και σουρρεαλιστικές θεματικές. Ανέκαθεν σας παρουσιάζαμε τατού που θα μπορούσαν να είναι έργα τέχνης. Σειρά έχουν τώρα οι δημιουργίες ένος τρομερού διδύμου tattoo artists από την Αγγλία.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013 12:44

H επέλαση του ναζιστικού κιτς

Τα ενθύμια του Γ΄ Ράιχ «βομβαρδίζουν» τα τελευταία χρόνια τον πλανήτη εγείροντας ηθικά και ποινικά ζητήματα.Θα αλλάζατε γνώμη για έναν επιστήθιο φίλο σας αν μαθαίνατε ότι διατηρεί στο σπίτι του μια προτομή του Χίτλερ ή ένα πιάτο με σκαλισμένους επάνω του τους ρούνους των Ες Ες;

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013 12:21

Το παιδί και το δελφίνι - ΒΙΝΤΕΟ -

Ένας 8χρονος που έχει ακρωτηριαστεί και στα δύο του πόδια κολύμπησε με προσθετικά βατραχοπέδιλα δίπλα στο εξίσου «ανάπηρο δελφίνι» –δεν έχει ουρά- που αποτέλεσε την πηγή έμπνευσής του! 

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013 11:13

Η μεταμόρφωση ενός αστέγου - VIDEO -

Το εκπληκτικό viral βίντεο μιας ακτιβιστικής ομάδας. Ο Jim Wolf, ένας βετεράνος του στρατού των ΗΠΑ, πάλευε για χρόνια να νικήσει τον αλκοολισμό και να εξασφαλίσει μια στέγη.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Σε δυσκολίες που προκύπτουν από γραφειοκρατικές διαδικασίες οφείλεται η καθυστέρηση που παρατηρείται σχετικά με την κατασκευή αποτεφρωτηρίου στη Θεσσαλονίκη, επεσήμανε ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης. Σύμφωνα με τον κ. Μπουτάρη, οι αντιδράσεις από πλευράς της Εκκλησίας έχουν ατονήσει.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Φτιάχνοντας πεταλούδες σε κάθε σημείο των δρόμων της Κρήτης που χάθηκε ένας άνθρωπος, τα μέλη του συλλόγου "SOS Τροχαία Εγκλήματα" επιχειρούν να ευαισθητοποιήσουν απλούς πολίτες και αρμόδιους φορείς.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Αφιέρωμα στην ελληνική πατέντα Cookisto κάνει σήμερα η ισπανική έκδοση του BBC. Διαβάστε το σε ελεύθερη μετάφραση. Για να ετοιμάσετε ένα γεύμα χρειάζεται να αγοράσετε τα υλικά και να μαγειρέψετε. Εάν, ωστόσο, δεν έχετε χρόνο ή κλίση στη μαγειρική μπορείτε να πάτε σε ένα εστιατόριο.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Σελίδα 1 από 2