Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2013

Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2013 15:20

Σύγχρονος ελληνικός στρατός...

Το βίντεο είναι από το τέλος της τελετής Ορκωμοσίας των πρωτοετών σπουδαστών της ΣΜΥ.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2013 12:45

Μάνος Χατζιδάκις: πάντα επίκαιρος

Τo 1989 (τότε που το σκάνδαλο Κοσκωτά, η ένωση της Αριστεράς και η σχέση του Αντρέα με τη Μιμή μεσουρανούσαν στην πολιτική ατζέντα) o Μάνος Χατζιδάκις έδωσε μια ραδιοφωνική συνέντευξη. Και είπε πράγματα που 22 χρόνια αργότερα είναι επίκαιρα…

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2013 11:42

Από το Άουσβιτς στο Ebay

Περίπου 30 αντικείμενα από το Ολοκαύτωμα, μεταξύ των οποίων και ρούχα που φορούσαν οι κρατούμενοι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, διέγραψε από τους καταλόγους του το eBay όταν αποκαλύφθηκε από την έρευνα της βρετανικής εφημερίδας Mail on Sunday ότι αυτά πωλούνταν μέσω του ιστότοπου διαδικτυακών πωλήσεων.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Για να δουν πώς μοιάζει το εσωτερικό μιας φωλιάς μυρμηγκιών, οι επιστήμονες έριχναν τσιμέντο για 3 συνεχόμενες μέρες σε μια εγκαταλειμμένη φωλιά.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2013 07:56

Είμαστε όλοι Βαλλιανατοι

Τις τελευταίες ώρες ο Γρηγορης Βαλλιανάτος δέχεται μια ανήθικη επίθεση από όλες τις πλευρές σχετικά με τη δήλωσή του ότι ύστερα απ' ό,τι έγινε "απόψε είμαστε όλοι ΧΑ".
Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2013 07:34

Ηλιοστάσιο Μανχάταν

Οι Νεοϋορκέζοι το αποκαλούν «ηλιοστάσιο Μανχάταν». Συμβαίνει δύο φορές το χρόνο, η κυκλοφορία στην 42η Οδό σταματά και η θέα είναι μαγευτική, απόκοσμη. Το «ηλιοστάσιο Μανχάταν» είναι η στιγμή που ο ήλιος δύει και η εικόνα του είναι ορατή ανάμεσα στους ουρανοξύστες

Αναδημοσίευση από τον τοίχο φίλου (facebook), που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις