Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013 21:22

Ευτυχώς με χώρισε (video)

 Το τρίλεπτο φιλμάκι του Shane McCabe είναι σκέτη απόλαυση

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Η στιγμή που η Ντόρις Λέσινγκ έμαθε, ζωντανά στον αέρα, ότι κέρδισε το Νόμπελ Λογοτεχνίας Αυτή ήταν η πιο μυθιστορηματική εξέλιξη απ' όλες!Πριν 3 χρόνια είχα κάνει ένα ποστ με τίτλο: "Αξέχαστες Φωτογραφίες [Η μεγάλη έκπληξη.]"   Και ξεκινούσε έτσι. 

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013 18:26

Ο Ιησούς των χίπις

 Όταν τα παιδιά των λουλουδιών βαρέθηκαν τον Ιησού των Ευαγγελίων και δημιούργησαν τον δικό τους... Η ροκ όπερα που ασχολήθηκε με την ανθρώπινη διάσταση του Ιησού, αγκάλιασε τη γυναίκα Μαρία Μαγδαληνή και αποκατέστησε την πλεκτάνη που έστησε η Εκκλησία στον Ιούδα.
Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Η 1η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Aids. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, το περιοδικό Adore, που κυκλοφορεί με την εφημερίδα Μακεδονία, σήμερα, οργάνωσε μια φωτογράφηση για φιλανθρωπικό σκοπό, με 30 γνωστά ονόματα, όπως:

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013 16:34

Η νέα γενιά ελλήνων ξέρει από… SUCCESS STORY

Πέντε start-up εταιρίες που «ανακάλυψαν» το μυστικό της επιτυχίας!
Η κρίση φαίνεται πως δεν αποτελεί δικαιολογία που έχει όραμα, φρέσκιες ιδέες και όρεξη για δουλειά. Επιλέξαμε 5 ιδέες-εταιρίες που κατάφεραν σε μικρό χρονικό διάστημα είτε να αναγνωριστούν διεθνώς, είτε βρίσκονται στα… πρόθυρα της αναγνώρισης.
Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013 16:27

Η προεδρική σκηνή με τα μυστικά

Ευρύχωρο, «υψηλής τεχνολογίας», εύκολα συναρμολογούμενο, από αδιαφανές ύφασμα: το αντίσκηνο του Προέδρου Ομπάμα είναι το «πέπλο ασφαλείας» του από τα κατασκοπευτικά συστήματα «φίλων» και εχθρών στα ταξίδια του στο εξωτερικό.
Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Αυτά είναι τα 10 πιο τρομακτικά φιλμ σύμφωνα με τον διάσημο σκηνοθέτη.
Δεν είναι ένας ακόμα σκηνοθέτης. Εδώ και χρόνια θεωρείται ένας από τους μετρ πίσω από την κάμερα, με τις ταινίες του να συνδυάζουν τόσο ωραία τον ρεαλισμό και τη φαντασία, το χιούμορ και το σκοτάδι, την τέχνη και τη βία.
Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Stephen Hawking: “Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι εφικτό να αντιγραφεί σε έναν υπολογιστή και να διατηρηθεί μετά θάνατον” Ο άνθρωπος δε θα σταματήσει ποτέ να προσπαθεί να νικήσει τον θάνατο αναζητώντας τη λύση σε οτιδήποτε μπορεί είτε να παρατείνει τη ζωή, είτε εσχάτως σε πολύ φιλόδοξα projects για μεταβίβαση του ανθρώπινου εγκεφάλου σε ρομπότ (θυμηθείτε το project 2045 Initiative του Dmitry Itskov)

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013 15:20

Το σκληρό πορνό του ΣΥΡΙΖΑ

Η ελευθερία της σάτιρας είναι υπέρτατη δημοκρατική  αξία. Κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρήθηκαν πολύ επιθετικά για τη γνωστή γελοιογραφία. Φοβάμαι πως η ηγετική του ομάδα στερείται δημοκρατικής ανοχής απέναντι στον Τύπο. Ο κ.Τσίπρας έκανε αγωγή στη λαϊκιστική Μπιλντ (είμαι περίεργος να μάθω αν και πότε θα εκδικαστεί).
Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Junkies μου δηλώνω υπεύθυνα ακόμα και με τα φόβου Θεού και Κωνσταντίνου αν αυτό το κείμενο έρθει κάποια στιγμή στα χέρια του …ΔΕΝ θέλω το παιδί μου να είναι υπάκουο!!!! Ο συνειρμός μου είναι απλούστατος !! 
Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Σελίδα 1 από 2