Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013

1.
Το πρώτο σχέδιο γίνεται 20 λεπτά μετά την πρώτη δόση (50 μg). Ένας θεράπων γιατρός παρατηρεί:
Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013 13:35

39 σκληρές φωτογραφίες του κόσμου μας

Ζούμε σε ένα σκληρό κόσμο και δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά για τις τραγωδίες που προκαλούνται από της δυνάμεις της φύσης (μπορούμε μόνο να βοηθήσουμε για την αποκατάσταση των ζημιών), όμως θα έπρεπε να αντιδράσουμε ενάντια σε όλους τους πολέμους και ένοπλες συγκρούσεις σε όλο τον κόσμο.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013 12:32

SMELLS LIKE 90's.. 10 πράγματα που μας έχουν λείψει

Καθισμένος στο σπίτι, πριν από λίγες μέρες και κατεβάζοντας κάποια χειμερινά ρούχα από την πάνω ντουλάπα, το μάτι μου πέφτει σε μια κούτα. Την κατεβάζω, την ανοίγω και σκαλώνω. Καμιά 100αρια και βάλε κασέτες – κασέτες από τα παιδικά-εφηβικά μου χρόνια.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013 12:05

Ο κρατισμός που τρώει την Ελλάδα

Με 3,3 δημοσιοσυντήρητους, 1,3 εκατομμύρια ανέργους, 2,8 εκατομμύρια συνταξιούχους και κάπου 3,1 εκατομμύρια μη ενεργό πληθυσμό, το ουσιαστικό ερώτημα που τίθεται για την χώρα είναι ποιος θα παράγει πλούτο και για πόσο καιρό. Ο δημόσιος τομέας δεν πρόκειται ποτέ να μειωθεί στην Ελλάδα.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Όπως ανακαλύψαμε πριν από λίγες μέρες, o ελληνικός εθνικός ύμνος του Μάντζαρου και του Σολωμού φαίνεται να υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα τα οποία ζητάει να εισπράξει το YouTube. Αυτή τη φορά το ψάξαμε λίγο παραπάνω.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013 11:02

10 από τα πιο προκλητικά εξώφυλλα της Ροκ

Η φωτογραφία του Eric Boman με τα δύο ημίγυμνα μοντέλα (Constanze Karoli και Eveline Grunwald) τα οποία ο Bryan Ferry γνώρισε στην Portugal κρίθηκε ακατάλληλη σε διάφορες χώρες και η κυκλοφορία του άλμπουμ απαγορεύτηκε αρχικά στις ΗΠΑ, την Ισπανία και την Ολλανδία (!).

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013 10:41

Το τρίτο φύλο

Από την 1η Νοέμβρη στη Γερμανία τέθηκε σε ισχύ ένας νόμος που επιτρέπει στους γονείς να μη δηλώσουν αμέσως το φύλο του παιδιού τους. Πέρα από αυτό, τους δίνει τη δυνατότητα να μπορούν να σημειώσουν στο πιστοποιητικό γεννήσεως τους μια τρίτη επιλογή πέρα από το αγόρι/κορίτσι.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013 10:15

Guantanamo Bay: The Hunger Strikes (2013)

Η φύση της ταινιοθήκης μας είναι τέτοια, που τις περισσότερες φορές ασχολούμαστε με ελληνικά και ξένα φιλμάκια που αποτελούν προϊόν μυθοπλασίας. Βραβευμένα ταινιάκια σε εγχώρια και διεθνή φεστιβάλ, fan-made videos που απέκτησαν φανατικό κοινό, ακόμα και μουσικά videos που κατέχουν δικαίως τον χαρακτηρισμό “τέχνη”.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013 09:36

Τι δε σου λείπει από την Ελλάδα;

«Να φύγουμε, να πάμε σε μια άλλη χώρα που θα 'ναι καλύτερα, να μπορούμε να βγάλουμε τον μήνα οικονομικά, να μη μαχαιρώνουν ανθρώπους στο δρόμο, να μη ζούμε άλλο αυτή την παράνοια». Ακούω συχνά, τον τελευταίο καιρό, τους ανθρώπους γύρω μου να συζητούν και να σκέφτονται να φύγουν από την Ελλάδα είτε για λόγους οικονομικούς, είτε γιατί δεν αντέχουν άλλο την κατάσταση.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Τι μπορεί να συμβεί όταν τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου σου μαλώνουν στην προσπάθειά σου να κατακτήσεις μια γυναίκα και μάλιστα στο πρώτο ραντεβού; Ποιο θα κερδίσει; Ποιο θες εσύ να κερδίσει; Μπορεί να βρεθεί μια ισορροπία πριν να είναι πολύ αργά;

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις