Η νέα εκδοχή που ανακάλυψαν οι Σαουδάραβες παιδεραστές

19.11.2013
Η νέα εκδοχή που ανακάλυψαν οι Σαουδάραβες παιδεραστές
Η νέα εκδοχή που ανακάλυψαν η Σαουδάραβες παιδεραστές και είναι νόμιμη σύμφωνα με τον Ισλαμικό νόμο! Νέα εκδοχή ανακάλυψαν οι Σαουδάραβες παιδεραστές … για το πως θα εκμεταλλεύονται τα πολύ μικρά κορίτσια της Συρίας ώστε να κάνουν μαζί τους σεξ.
 
Αυτό είναι νόμιμο σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο.Πλούσιοι Σαουδάραβες πηγαίνουν στην Ιορδανία για να «παντρευτούν» προσωρινά τις ανήλικες προσφυγοπούλες από τη Συρία, χρησιμοποιώντας τες σεξουαλικά για μια ημέρα ή μια εβδομάδα ή μέχρι να κουραστούν από αυτά τα παιδιά … και μετά επιστρέφουν το κορίτσι στον μεσίτη … και κάνουν το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά με ένα άλλο κοριτσάκι.
 
Όσο μικρότερο είναι το κορίτσι … τόσο το καλύτερο, αν και ο κανόνας είναι 13 και 14 ετών. Τα κορίτσια με τα πράσινα μάτια και τα ξανθά μαλλιά έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση από τους διεστραμμένους εκ της Σαουδικής Αραβίας.
 
Οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν προσπαθήσει να σταματήσει την εμπορία των παιδιών αυτών αλλά δεν το κατάφεραν … «επειδή το επιτρέπει ο Νόμος της Σαρία.» Και οι γονείς τους το επιτρέπουν, επειδή χρειάζονται τα χρήματα.
 
 

 
Πηγή: eirinika.gr