Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε γιατί έχασε ο ΟΣΦΠ

28.11.2013
Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε γιατί έχασε ο ΟΣΦΠ

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε γιατί έχασε ο ΟΣΦΠ: Ήταν ματιασμένος ο Μήτρογλου! Κοπανιούνται κάτω οι αθλητικοί συντάκτες, ο αθλητικός τύπος, οι αναλυτές και οι παράγοντες των ομάδων για να ορίσουν κάθε φορά τις αιτίες μιας νίκης ή μιας ήττας στις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις.

Η Ελένη Μενεγάκη πάντως με την δική της ιδιαίτερη, αναλυτική ικανότητα όρισε τις αίτιες της χθεσινής ήττας του Ολυμπιακού, δίνοντας μια άλλη διάσταση, λαϊκά μεταφυσική στο θέμα.

Η παρουσιάστρια που έχει εντυπωσιαστεί με την ύπαρξη του Κώστα Μήτρογλου, θέλησε να μάθει απ τους συνέραπτες της τα πάντα για τον ποδοσφαιριστή! Η ίδια είπε πως από την ημέρα που τον γνώρισε, μιας και είδε τον τελευταίο αγώνα της Εθνικής με τα παιδιά της, θέλει να παίζει συνέχεια και στεναχωρήθηκε που τραυματίστηκε ο ποδοσφαιριστής! Μάλιστα τόνισε ότι έχει μάτι... κακό μάτι!
 
Οι παράγοντες του Ολυμπιακού μετά από αυτό, καλό θα ταν να προσλάβουν εκτός από γιατρούς και φυσιοθεραπευτές, ξεματιάστρες, αλλά να προμηθευτές και σκόρδα καλού κακού και μετά η ομάδα θα πάει σφαίρα και ο Μητρογλου θα ναι χαλκέντερος…
 
Πηγή: newpost.gr