Η φυλή των ψεκασμένων νεοελλήνων

Η φυλή των ψεκασμένων νεοελλήνων

Λένε ότι για να εντοπίσεις το κακό πρέπει να παραδεχθείς πρώτα ότι υπάρχει. Επειδή αυτό ακούγεται λογικό και απλοϊκό δε σημαίνει αυτομάτως ότι γίνεται αντιληπτό από όλους.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η δυνατότητα έκφρασης στον οποιονδήποτε είναι ένα δείγμα ελευθερίας.

Αυτή η ελεύθερη γνωστοποίηση της σκέψης του οποιουδήποτε, έχει αποδείξει την πνευματική ένδεια αυτής της περίεργης φυλής των λεγόμενων ''ψεκασμένων'' νεοελλήνων. Των κατά πλειοψηφία επικίνδυνων ημιμαμθών ανθρώπων που βλέπουν παντού αδιανόητες συνωμοσίες η εξηγούν τα πάντα μέσω διάφορων συνωμοσιών χωρίς να ενδιαφέρονται να μάθουν για την αλήθεια. Το χειρότερο όλων είναι ότι επιλέγουν να μη διαβάζουν τίποτα από κανένα μέσο ενημέρωσης διότι όλα τα μέσα λένε ''ψέμματα'' και φυσικά αποτελούν ''αναπόσπαστο μέρος'' κάθε συνωμοσίας. ''Εμ πως αλλιώς. Αφού όλοι ψέμματα λένε. Άκου εγώ ξέρω την αλήθεια που σου κρύβουν''. Όλοι έχουμε ακούσει κάτι τέτοιο, συγκρατώντας με μανία τη γλώσσα μας να μην εκφραστεί καταλλήλως.

Είναι τόσο αποκρουστικοί αυτοί οι άνθρωποι που ενώ είναι κραυγαλέο ότι είναι ανενημέρωτοι έχουν πάντοτε άποψη για όλα (αλλά για ΟΛΑ όμως) διατυπώνοντας τόσο μεγάλες ανοησίες που εάν είχαν στοιχειώδη κριτική ικανότητα και καταλάβαιναν τι ''μαργαριτάρια'' πετούν θα πέθαιναν από ντροπή.
Η τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι από τα κτήνη του Ισλαμικού Κράτους έβγαλε άλλη μια φορά στην επιφάνεια την απόκοσμη αμορφωσιά των υποανάπτυκτων εγκεφάλων οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με το διαφωτισμό, τον ανθρωπισμό και με ότι πρεσβεύει αυτό που ονομάζουμε Ευρώπη, Ευρωπαϊκό Ιδεώδες και άλλες δυσκολότερες λέξεις μα κυρίως έννοιες που αν τις γράψω κάποιοι εξ΄αυτών δε θα καταλάβουν. Άσε που θα πουν ότι είναι κωδικοποιημένα μηνύματα μιας συνομοσιολογικής κλειστής κάστας που θέλει να τους κατακτήσει...

Το έργο το είδαμε, το ακούσαμε, το βιώσαμε. Χωρίς να έχουν ίχνος αντίληψης του τι σημαίνει ένα τέτοιο χτύπημα τυφλό, χτύπημα στα ιδεώδη της ελευθερίας και της δημοκρατίας, στον τρόπο ζωής της Δύσης, αμέσως οι ''ξύπνιοι'' έσπευσαν να σχολιάσουν άσχετα πράγματα τα οποία πρόδωσαν το χαμηλό τους επίπεδο, το μισανθρωπισμό και το ελεεινό ποιόν τους.

Δεν καταδίκασαν, δεν ένιωσαν τίποτα για το τι σημαίνει ένα τέτοιο χτύπημα για την Ευρώπη, παρά άρχισαν να βγάζουν τους ''υπαίτιους'' του χτυπήματος. Φυσικά Εβραίοι μασσόνοι Αμερικανοί μαζί με τους Ευρωπαίους φταίνε για όλα. Σαφώς οι ευθύνες της δύσης είναι μεγάλες, αλλά αυτό προκύπτει από ιδιαίτερα περίπλοκες συνθήκες οι οποίες δεν αναλύονται με τη φράση ''η δύση ανέθρεψε τους τζιχαντιστές''.

Όλα αχταρμάς στο μπλέντερ της αμορφωσιάς. Και μάλιστα νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα. Είναι εξακριβωμένο ότι όλα αυτά τα ''ζωντανά'' δε γνωρίζουν στοιχειώδεις κλίσεις της ελληνικής και τα ορθογραφικά τους λάθη είναι τόσα όσα και τα προφορικά τους. Μετά σου πάει η καρδιά να τους ξεφτιλίσεις ευθέως, ειδικά αν είναι και γνωστοί σου;

Η ουσία όμως είναι ότι όλοι αυτοί δε νοιώθουν Ευρωπαίοι πολίτες. Είναι απλώς επιπλέοντες φελλοί που τα βιβλία τα έχουν για διακοσμητικά και όχι για να τα διαβάζουν. Όμως διαβάζουν τα site της ΄΄αλήθειας΄΄. Τα ψεκασμένα ντε. Τα ψεκασμένα που έχουν ''την αλήθεια που σου κρύβουν οι άλλοι'', αλλά φυσικά αυτοί με κάποιο τρόπο τη βρήκαν ως δια μαγείας. Αυτά τα ανυπόγραφα γελοία κείμενα που για όλα έχουν μια εξήγηση...συνομοσιολογική η οποία στο τέλος γράφει ''διαβάστε το πριν το εξαφανίσουν''. Κωμωδία σκέτη. Κι όμως υπάρχουν στιγμές που μένεις άφωνος με τις ανοησίες που ακούς μη γνωρίζοντας από που να αρχίσεις να απαντάς. Μια καλή πρακτική για την υγεία μας είναι να μην απαντάμε καθόλου.

Όταν δεν έχουν κάποιο επιχείρημα διότι διακατέχονται από άγνοια, κάνουν το εύκολο και απλό. Μιλούν για μυστικά που δε θα μάθουμε ποτέ γιατί από πίσω κρύβονται συμφέροντα. Γενικώς και αορίστως συμφέροντα. Συγνώμη που θα σας το χαλάσω αλλά το μόνο που κρύβουν είναι οικονομικές συμφωνίες, γεωπολιτικές ανακατατάξεις που επηρεάζουν τη δύναμη η την αδυναμία χωρών/περιοχών και όλα αυτά μέσω πολιτικής μίξης και μυστικών υπηρεσιών. Όλα ευθέως γίνονται απλώς ''ντύνονται'' με μπόλικη πολιτικολογία.

Εκτός όμως από το ότι γενικώς και αορίστως η Δύση ευθύνεται για τους τζιχαντιστές, δίχως να υπάρχει κάποια άλλη ανάλυση φυσικά, το άλλο θέμα ήταν γιατί τόση αγάπη για τους Γάλλους και όχι για τους Σύρους η όποιους άλλους. Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να σχολιάσουν τι έκαναν οι άλλοι αδιαφορώντας για το τρομερό γεγονός που έγινε στο ''σπίτι'' μας, την Ευρώπη.

Δεν υπάρχει ζυγαριά στον πόνο η στην αλληλεγγύη. Δε ξέρω που φαντάστηκαν η πως ακριβώς μέτρησαν την παραπάνω θλίψη για τους Γάλλους έναντι άλλων αλλά μια απάντηση προς τους ανεκδιήγητους εγκεφάλους δε μπορεί παρά να είναι λογική.

Το χτύπημα έγινε στο κέντρο της Ευρώπης. Του σπιτιού μας. Το συναισθηματικό μας δέσιμο και η αίσθηση οικειότητας με τις ιδέες και το ιδεώδες του ανθρωπισμού μας έκανε πιο εκδηλωτικούς. Δε διαλέξαμε ούτε λυπηθήκαμε περισσότερο. Αλλιώς αντιδράς στο θάνατο όταν αυτός βρίσκει το σπίτι σου και διαφορετικά όταν γίνεται έξω από αυτό. Δε σημαίνει ότι στο δεύτερο είσαι αδιάφορος, είσαι απλά λιγότερο συναισθηματικά δεμένος και κυρίως λιγότερο εκδηλωτικός. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση διότι είναι η πραγματικότητα και όχι κάποια δικαιολογία.

Η ποιοτική διαφορά αυτών των ανθρώπων με τους νορμάλ νοήμονες είναι ότι οι δεύτεροι έχουν πρόθεση να πληροφορήσουν τους ψεκασμένους, αφήνοντας τους μετά να πιστέψουν ότι θέλουν. Αλλά να μάθουν πρώτα και μετά να εκφέρουν γνώμη. Αυτή είναι η ποιοτική διαφορά ανάμεσα στους μεν και τους δε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.