Φτάνει πια με τους ανώμαλους

Φτάνει πια με τους ανώμαλους

Ίσως είναι σημείο των καιρών, ίσως είναι σημάδι της χαλαρότητας που επιδεικνύει η κοινωνία μας, ένα είναι το σίγουρο, οι ανώμαλοι είναι εδώ και σκοπεύουν να μείνουν για πάντα άμα δεν κάνουμε κάτι. Η τεράστια προβολή που δέχονται από τα ΜΜΕ διαφθείρει την κοινωνία μας, διαφθείρει και τα παιδιά μας.

 Καθημερινά ανοίγοντας την τηλεόραση, ανοίγοντας ένα περιοδικό, ανοίγοντας ακόμα και μια εφημερίδα θα δείς μέσα κι έναν από δαύτους. Να σου χαλάνε τη μέρα. Να σου γυρίζουν τα άντερα με το πώς προκαλουν ξεδιάντροπα. Έτσι όπως προβάλλουν χωρίς αιδώ τον... ιδιαίτερο (sic) τρόπο συμπεριφοράς τους. Πόσα παιδιά, τα δικά μας παιδια, τους βλέπουν καθημερινά να χαριεντίζονται, να κυκλοφορούν συνάμενοι κουνάμενοι και να μιλάνε δεξιά κι αριστερά με αυτόν τον... ιδιόμορφο τρόπο τους. Τι μηνύματα περνάνε σ’ αυτά τα παιδιά;

Βγαίνεις έξω και τους βλέπεις σχεδόν παντού πια. Στον δρόμο, σε λεωφορεία, σε δημόσια κτήρια, σε εστιατόρια. Παντού. Και να θες να το αποφύγεις δε μπορείς! Αφού κάνουν μπάμ από χιλιόμετρα έχοντας όλοι αυτηήν την... ιδιαίτερη εμφανιση. Ορισμένοι μάλιστα είναι πραγματικά να τους λυπάσαι. Άντρες δυό μέτρα και να έχουν καταντήσει έτσι. Γιατί για κατάντια πρόκειται.

Προσωπικά μιλώντας δε θα με ενοχλούσαν καθόλου, αλήθεια δε θα με ενοχλούσαν καθόλου, αν μέναν σπίτι τους και δε βγαίναν έξω στην κοινωνία να προσπαθούν να διαφθείρουν τη δημόσια ηθική και τη νεολαία. Σπίτι του ο καθένας ας κάνει ό,τι καταλαβαίνει. Οι υπόλοιποι τι φταίμε;

Σίγουρα μέχρι εδώ όλοι έχετε καταλάβει σε ποια ομάδα ανθρώπων αναφέρομαι. Μία μόνο ομάδα ταιριάζει άλλωστε στις παραπάνω περιγραφές και την ξέρουμε όλοι μας. Μία ομάδα που κυκλοφορεί εδώ και αιώνες ανάμεσά μας ντυμένη συνεχώς στα μαύρα. Μαύρα σα το περιεχόμενο των γεμάτων μίσος διδαχών της.  Άνδρες που πήραν όρκο... ΟΡΚΟ να μην κάνουν ποτέ στη ζωή τους έρωτα. Και το θεωρούν μάλιστα τη μεγαλύτερη αρετή! Οποία ανωμαλία. Άνθρωποι ταγμένοι ενάντια στην αγάπη, στον έρωτα, στις πανανθρώπινες αξιές του ανθρωπισμού.

Αιώνιοι πολέμιοι των απολαύσεων. Των απολαύσεων για τούς άλλους βεβαίως. Άνθρωποι οι οποίοι έχουν καταφέρει να χρηματοδοτούνται από το ίδιο το κράτος και πέρα από κάθε λογική τους έχει επιτραπεί να κηρρύτουν τη διχόνοια και μάλιστα να ασκούν ακόμα και πολιτική παρόμοιου επιπέδου. Άνδρες παρθένοι που θέλουν να έχουν γνώμη στο πότε και με ποιον θα κάνουμε έρωτα όλοι εμείς οι υπόλοιποι. Που βγαίνουν ξεδιάντροπα να κατηγορούν τις γυναίκες για "μοχθηρία" και για όλα τα κακά που συμβαίνουν στη Γη. Που αντιμετωπίζουν όποιον γνωρίζει τη χαρά του έρωτα πριν το πανηγύρι που τουλάχιστον θα τους αποφέρει πολλά χρήματα (βλ. Γάμος), ως πόρνο. Που εναντιώνονται όμως με όλες τους τις δυνάμεις όταν δύο άτομα που αγαπιούνται αλλά τυγχάνει να είναι του ίδιου φύλου αποφασίζουν να παντρευτούν.

Τότε είναι πού σκυλιάζουν πραγματικά. Τότε είναι που τα αντανακλαστικά τους λειτουργούν στην εντέλεια και κινητοποιούν άμεσα την πολιτική ηγεσία αλλά και τους απαίδευτους αυτής της χώρας για να στερήσουν από τους συνανθρώπους τους το δικαίωμα να νομιμοποιήσουν την αγάπη τους. Η κατάσταση έχει φτάσει πια στο απροχώρητο. Είναι καιρός να πούμε "Φτάνει πια με τούς ανώμαλους". Τους πραγματικούς. Όχι τους μια χαρά ανθρώπους που οι ίδιοι μας περνάνε τάχα για προβληματικούς εδώ και αιώνες πετυχαίνοντας έναν από τους πιο επιτυχημένους αντιπερισπασμούς της ιστορίας.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η εσκεμμένη διά βίου αποχή από το σεξ δεν συναντάται πουθενά αλλού στη φύση, σε κανένα άλλο ζωο. Γι' αυτό και κάλλιστα μπορεί να θεωρηθεί μια ανωμαλία του είδους μας. Εδώ ο ίδιος ο θεός στον οποίο πιστεύουν έδωσε σαφή και ρητή εντολή στους ακολούθους του. "Αυξάνεστε και πληθύνεστε επι της Γης" (Γεν 1:22) Και πως στα κομμάτια θα τηρήσουν αυτή την θεία (μην πω θείτσα) εντολή αυτοί οι μαυροφορεμένοι πολλάκις αμαρτωλοί που ορκίστηκαν να απέχουν από την ίδια τη διαδικασία αναπαραγωγής; Τόσο θεομπαίχτες; Να χαθούν να χάνονται οι αντίθεοι. (Δεν) Υπάρχει θεός και βλέπει τα καμώματα τους. Να δούμε όταν θα πεθάνουν τι θα πούνε μπροστά στον ίδιο τον Ιησού (λέμε τώρα). Που όσο να 'ναι ήτο και μερακλής. Και τις κρουαζιέρες με το καϊκάκι και τα 12 ηλιοκαμμένα παλικάρια τις πήγαινε και τη Μαγδάλω είχε συνεχώς στα πέριξ ο θεάνθρωπος. Δεν ξέρει αυτός και ξέρουν αυτοί; Αυτό ισχυρίζονται;

Φτάνει πια λοιπόν με τους ανώμαλους. Απομονώστε τους.