Απελπιστείτε με την ησυχία σας

Απελπιστείτε με την ησυχία σας
Αν δυσκολεύεστε να πληρώσετε τους φόρους σας, παρακαλώ πρέπει να μάθετε πως υπάρχουν υπουργεία που επιδοτούν φορείς με ποσά μεγάλα, που... τα αποκρύπτουν από το υπουργείο Οικονομικών και προδίδονται από τους ίδιους φορείς που αποκαλύπτουν πόσα ακριβώς τσέπωσαν!!!
 
-Αν δυσκολεύεστε να πληρώσετε το νοίκι του σπιτιού σας πρέπει να σας πληροφορήσω πως ακόμα και σήμερα όλα σχεδόν τα υπουργεία σπαταλούν ένα κάρο λεφτά και, για να κρατήσουν δήθεν τα προσχήματα και να δικαιολογήσουν τις υπέρμετρες δαπάνες, στήνουν φανταστικές προβλέψεις για δήθεν έσοδα που ποτέ δεν θα έχουν!!!
 
-Αν κόψατε φροντιστήρια των παιδιών σας, τα έξοδα ένδυσης σας ή και τη ποιότητα του φαγητού σας, θα πρέπει να σας αποκαλύψω πως υπάρχουν πολλοί φορείς που εποπτεύονται από το υπουργείο Ανάπτυξης που... έδωσαν ΑΥΞΗΣΕΙΣ μισθών στους εργαζόμενους, όταν στη χώρα υπάρχουν δύο εκατομμύρια άνεργοι!!! 
 
-Αν είστε ανάμεσα σ' αυτούς τους εκατομμύρια ανέργους, θα πρέπει να σας πω πως σε πολλούς φορείς γίνεται διασταλτική ερμηνεία του ενιαίου μισθολογίου, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ σκανδαλωδώς μεγάλοι μισθοί!!! 
 
-Αν είστε απελπισμένοι και δεν βλέπετε μέλλον σ' αυτή τη κωλοχώρα, θα πρέπει να μου επιτρέψετε να σας βεβαιώσω πως έχετε δίκιο, μέσω της μεθόδου της αποκάλυψης άλλης μιας "λεπτομέρειας": Ενώ ο νόμος επιτρέπει υπερωρίες ΜΟΝΟ μέχρι 20 ώρες του μήνα για τα άτομα που (ΦΥΣΙΚΑ) θα τις εργαστούν αυτές τις υπερωρίες, γιατί γινόταν κατασπατάληση του χρήματος μας από αυτούς που τώρα... "δεν φταίνε σε τίποτα", κάποιοι φορείς των οποίων οι διοικητές ΔΕΝ απολύονται, ΔΕΝ περνάνε από στρατοδικείο επί εσχάτη προδοσία, ούτε καν παραδίδονται στη χλεύη του λαού, δίνουν εν κρυπτώ αυτές τις αμοιβές για υπερωρίες... ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ Ή ΟΧΙ!!!!!!
 
Τώρα απελπιστείτε με την ησυχία σας και αυτοκτονήστε με την άνεση σας. Η χώρα αυτή δεν ξέρω αν μπορεί -ή και πρέπει- να υπάρχει. ΔΕΝ είναι συμβατή ούτε με τη λογική, ούτε με το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Είναι ντροπή για εμάς, για την Ευρώπη, για τη Γη ολόκληρη.
 
(Για όσους καχύποπτους πρέπει να πω πως τα στοιχεία αυτά δεν είναι δικά μου, αλλά του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και του υπουργείου Οικονομικών και δημοσιεύονται στο ΒΗΜΑ με αφορμή σχετική πρωτοβουλία του υφυπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα. Αμήν).