Transgendered: μάθε για το φύλο σου και άλλαξέ το!

Katoey - άλλου είναι πιο αποδεκτό απο ότι εδώ. Katoey - άλλου είναι πιο αποδεκτό απο ότι εδώ.

(To Zyklon B γράφει τη στήλη Sci-zophrenia στo Fridge.gr)

Θα ξαναρχίσω όπως έχω αρχίσει πολλές φορές: είναι γεγονός πως ως είδος έχουμε πολλά "θέματα" με την πάρτη μας και τον κόσμο γύρω μας - "τραβάμε ζόρι" γενικά, διαχρονικά, πλανητικά. Δυο από αυτά τα θέματα με τα οποία τραβάμε το μεγαλύτερο ζόρι μοιάζουν ξεπατικωμένα από κάποιο βιβλίο γνωστού κοκάκια, τις αιώνιες ροπές μας προς το "σκότωσε" και το "γάμα" (εκ του γαμάω-γαμώ, συνηρημένο).

Το πρώτο, ως πιο επικίνδυνο, το έχουμε "μεταλλάξει" σε πιο "ακίνδυνες" μορφές ή έστω μορφές που μας φαίνονται ακίνδυνες όταν δεν γυρίσουν να μας δαγκώσουν στον κώλο: μπορούμε να επιδοθούμε σε "εικονικό" σκότωμα ατόμων μέσω του υπολογιστή, μπορούμε να σκοτώσουμε κάποιον για "υψηλότερους σκοπούς" (βλέπε πόλεμο, δυστυχώς το κυνήγι του πιο ενδιαφέροντος θηράματος απαγορεύεται εν καιρώ ειρήνης), όπως επίσης μπορούμε και να "σκοτώσουμε" κάποιον μεταφορικά ανταγωνιζόμενοι μαζί του σε οποιοδήποτε πεδίο και κερδίζοντας την μάχη.

 

Το γαμήσι όμως, και όλα τα σχετιζόμενα με αυτό, είναι ακόμα μεγαλύτερο κεφάλαιο - μιας που επιτρέπεται εν καιρώ ειρήνης (δυστυχώς όχι πάντα με τους πιο ενδιαφέροντες παρτενέρ, βλέπε δελφίνια ή μη ανθρώπινα πρωτεύοντα) και το άμαθο Ζαϊκλόνι θεωρεί πως το ανθρώπινο γένος τραβάει με τούτο με μεγαλύτερο ζόρι απ' ό,τι με οτιδήποτε άλλο - τίγκα στο κόμπλεξ και στο ταμπού είναι, όσο απελευθερωμένοι και να δηλώνουν πολλοί! Δεν σε πείθω; Κάτσε να προσπαθήσω λίγο. Ας αρχίσουμε από εσένα αναγνωστούλη: πόση ώρα ξοδεύεις σε σεξουαλικοσχετιζόμενες δραστηριότητες καθημερινά; Εδώ βάλε μέσα οποιαδήποτε πράξη είτε στοχεύει είτε αυξάνει τις αναπαραγωγικές σου πιθανότητες: ίσως και όλο τα προφίλ σου στο Facebook να αποτελεί έναν "φάρο" που ελκεί πιθανούς ερωτικούς παρτενέρ. Ναι, περιλαμβάνω μέσα στα άνωθεν και τις πιο "ρομαντικές" εκδηλώσεις. Μπορούμε να συνεχίσουμε με σεξουαλικές/ρομαντικές/ερωτικές αναφορές σε βιβλία, ταινίες, τραγούδια, τηλεοπτικές σειρές: θα ζοριστείς να βρεις κάποια που δεν περιέχουν καμία, αν εξαιρέσουμε τα "τεχνικά" βιβλία.

Αν παραμένεις δύσπιστος και βιάζεσαι να δηλώσεις πως τα παραπάνω δεν υποδεικνύουν "τραβάω ζόρι ως είδος" πάρε χαρτί και μολύβι -ή άνοιξε τον κειμενογράφο σου, O Tempora O Mores- και κάνε λίστα με τις "κακές λεξούλες" που γνωρίζεις (σε όποια γλώσσα θες) και μετά χώρισέ τις ανάλογα με το τι προσβάλλουν. Η λίστα των σεξουαλικά σχετιζόμενων, που προκύπτει από αναφορές σε σεξουαλικές πράξεις, προτιμήσεις ή όργανα, θα μονοπωλήσει χαρτί και οθόνη, με τις προσβολές για το ύψος, την ευφυΐα, το χρώμα και το βάρος να έρχονται δευτεράντζες.

Μην απογοητεύεσαι όμως, για τα παραπάνω δεν φταίει η χαμηλή σου ευφυΐα ή η έλλειψη καλλιέργειάς σου, το ίδιο ζόρι τραβάνε και άτομα που επανδρώνουν την αιχμή του δόρατος της ανθρώπινης τεχνολογίας - αυτή της εξερεύνησης του διαστήματος! Τα διαστημόπλοια Pioneer 10 και 11 που φέρουν πάνω τις γνωστές χρυσές πλάκες που δείχνουν σε πιθανούς εξωγήινους "ποιοι είμαστε και πού", τραβάνε "σκάλωμα" παραλείποντας από την γυμνή γυναίκα που απεικονίζουν τα εξωτερικά γεννητικά όργανα (μια γραμμούλα δουλειά), ενώ υπήρξαν και αντιδράσεις διότι απεικονίζουν τους ανθρώπους γυμνούς! Το κόλλημα επαναλήφθηκε και στον δίσκο με εικόνες και ήχους του πλανήτη μας που φέρουν και τα δύο Voyager, όπου απαγόρευσαν στον Carl Sagan να συμπεριλάβει την εικόνα δυο γυμνών ανθρώπων. Κυκλοφορούν κάτι φήμες πως τότε που είχα βρεθεί με κάτι άτομα με... ευκαιριακή πρόσβαση σε ραδιοτηλεσκόπιο, δοκιμάσαμε να διορθώσουμε το λάθος. Υπήρξαν, λέει, δυο σετ εκπομπών προς τρεις ενδιαφέροντες αστερισμούς που περιείχαν το βίντεο του Bad Touch και στο τέλος τα highlights των "ταινιών για ενήλικες" Dildoo Gagings: The misadventures of a midget και Η Γητεύτρια των Αλόγων. Τώρα το μόνο που έχουμε να περιμένουμε είναι την πρώτη επαφή τρίτου τύπου.

Σεξ, σεξουαλικός προσανατολισμός, ταυτότητα φύλου και αλλαγή φύλου, διαφυλικά άτομα! Να μερικά ενδιαφέροντα με τα οποία θα ταΐσω τα σεξουαλικά σας ένστικτα σήμερα.

ΟΚ, αλλά δεν πρέπει πρώτα να ορίσουμε τι στον διάολα είναι αυτό το "φύλο"; Τι "φύλο" έχει κάποιος;

 
Γαμάτη παρατήρηση, θα έλεγα αν δεν την έκανα εγώ αλλά εσύ!

Η πιο "απλοϊκή" και γρηγοροξεμπερδεψιάρικη απάντηση θα ήταν να κοιτάξουμε μέσα στο βρακάκι του και να ανακοινώσουμε περιχαρείς το φύλο - και πιθανότατα τον default σεξουαλικό προσανατολισμό, πράγμα που πολλές φορές είτε συγχέεται με το φύλο ή θεωρείται σημαντική συνιστώσα αυτο/ετερο-προσδιορισμού του (μην πας μακριά, κάνε ένα τοπικό γκάλοπ ρωτώντας πόσο άντρες θεωρούνται οι "πούστηδες άντρες").

Αν θέλουμε να αφήσουμε τις ευκολίες στην άκρη, ο προσδιορισμός του φύλου δεν είναι τόσο εύκολη φάση, πράγμα που θα ζορίσει αρκετούς σφιχτόκωλους να το αντιληφθούν. Η πιο σύγχρονη θεώρηση δέχεται δυο μεταβλητές που ορίζουν το φύλο, το βιολογικό φύλο και το φαινοτυπικό φύλο - και μιας που γουστάρεις τα μπερδέματα με τις σεξουαλικές προτιμήσεις, ας στο κοτσάρω και αυτό μέσα ως "φυλοσύνδετο" (αν γελάς εδώ μάλλον είσαι βιολογάκι/γενετιστάκι).

Το βιολογικό φύλο (άντρας, γυναίκα) καθορίζεται από την παρουσία (άρρεν) ή την απουσία (θήλυ) Υ χρωμοσώματος και είναι αυτό που θα δω αν κοιτάξω τα κύτταρα κάποιου/ας μέσα στο μικροσκόπιο για να δω τον καρυότυπό τους - εδώ εξαιρούνται παθολογικές καταστάσεις, όπου τα φυλετικά χρωμοσώματα είναι "πειραγμένα" σε αριθμό: βλέπε σύνδρομα Klineferter και Turner, με τις οποίες παθολογικές καταστάσεις δεν θα ασχοληθούμε.

Το "φαινοτυπικό" φύλο είναι αυτό που εκδηλώνει το άτομο, η ταυτότητά του όσον αφορά το φύλο, με απλά λογάκια "τι νιώθει να είναι το ίδιο" και πιθανότατα ως τι θα σέρνει το κορμάκι του μέσα στη δεκτικότατη κοινωνία μας.

Τέλος, οι σεξουαλικές προτιμήσεις είναι το ευκόλως εννοούμενο του αν το άτομο προτιμάει μύδι, mannwurst ή και τα δυο. Μπαστάρδεψε όλα τα παραπάνω σε συνδυασμούς και θα δεις πως θα καταλήξεις με 12 πιθανούς από αυτούς!

Όχι, όμως, η ερώτησή σου ίσως να μην το πήγαινε "κατά εκεί" και η πραγματική ερώτηση που θα ήθελες να κάνεις είναι "αν το φύλο είναι βιολογικά καθοριζόμενο και αν η εκτροπή από αυτό είναι βιολογική ανωμαλία".

Με το 12άρι που αναφέραμε πριν, σύσσωμο το μέρος της αναρχίζουσας LGBT κοινότητας πετάχτηκε από τα έδρανα της σημερινής διάλεξης για να το γιορτάσει, ενώ κάτι τυπάκια ρασοφόρα, με διακριτικά Χρυσής Αυγής ή πολύ απλά ο "πατροπαράδοτος παππούς σου" άρχισαν να ουρλιάζουν τρομοκρατημένοι: γουστάρουν 2, με 3 μπερδεύονται ως προς το πού να βάλουν το πουλάκι τους - και εγώ τους έφερα 12! Ωιμέ!

Συνήθως άτομα του πρώτου κλάμπ ευαγγελίζουν πως "anything goes" από άποψη φύλου, πως το βιολογικό φύλο δεν παίζει κανένα ρόλο, πολλές φορές σχεδόν αυταρχικά και με ύφος χιλίων καρδιναλίων - συμπεριφορά η οποία δεν τους αρέσει όταν την επιστρατεύουν οι αντίπαλοί τους.

Το δεύτερο κλαμπάκι είτε τους λυπάται, είτε τους θεωρεί "ανώμαλους", πολλές φορές αναφέροντας πως πρόκειται για "γενετική ανωμαλία" (βλέπε "χρειάζεται εκκαθάριση" όταν το αναφέρουν αυτοί, "δεν φταίω εγώ, έτσι γεννήθηκα" όταν το αναφέρουν οι άλλοι) αλλά συνάμα φοβούμενοι τον "gay δάσκαλο" (μη... μιλήσω για τρανσέξουαλ δάσκαλο!) που "θα κάνει τα αγοράκια μας να τους αρέσει το σουτζούκ λουκούμ". Υπό το φώς αυτών των σκεπτικών, δεν ψάχνεις απάντηση -το ερώτημα είναι "νόθο"- αλλά ψάχνεις απλά για "δικαιολόγηση" της Χ ή της Ψ αντιμετώπισής σου, της πολιτικής γραμμής σου ή της ιδεολογίας σου όσον αφορά θέματα φύλου - και θα ήταν τρομερά δυσάρεστο να ακούσεις κάτι που δεν συμφωνεί με αυτή. Αν η ερώτηση ήταν αυθεντική, τότε η "σωστότερη" απάντηση θα ήταν πως είναι θέμα φύσης ΚΑΙ ανατροφής και ορισμένες φορές θέμα φύσης ΕΝΑΝΤΙΩΝ ανατροφής (και το αντίθετο).

Είναι δυνατόν κάτι να πάει βιολογικά "στραβά" και το ζαγάρι σου να σου βγει transexual ή "όμο" (κοινώς, να μη συμφωνεί το "βιολογικό" με το "φαινοτυπικό" φύλο και τις σεξουαλικές προτιμήσεις);

Ναι, όπως είδαμε στα φαρμακευτικά φιάσκο, τα έμβρυα μπορούν να επηρεαστούν από διάφορες ουσίες που επηρεάζουν τον "προσανατολισμό" τους όσον αφορά και την σεξουαλική προτίμηση αλλά και την ταυτότητα του φύλου - μην το δέσεις όμως κομπόσχοινο αυτό και αναζητήσεις ενόχους σε "ψεκασμούς", διότι και η ανατροφή απ' ό,τι φαίνεται παίζει μεγάλο ρόλο. Το δεύτερο το βλέπουμε σε βιολογικά αρσενικά άτομα που για κάποιο λόγο (τραυματισμός, έλλειψη 5-α-αναγωγάσης) αναγκάστηκαν (από τους γονείς τους) να αλλάξουν φύλο με ιατρική παρέμβαση και μεγάλωσαν σαν άτομα του "αντίθετου φύλου": αν αυτό γίνει σε "κρίσιμα" μικρή ηλικία τότε το άτομο συνήθως υιοθετεί ως "ταυτότητα φύλου" αυτήν της ανατροφής του και η "βιολογική αλήθεια" αποτελεί δροσιστική εκπληξούλα στους μελλοντικούς ερωτικούς του συντρόφους. Διάβαζε διευκρίνηση γιατρού: "όχι, μην ανησυχείτε, χύνετε στη σωστή τρύπα. Απλά η γυναίκα σας δεν πιάνει παιδί γιατί είναι άντρας".

Εδώ τα πράματα φυσικά είναι πιο σύνθετα, δεδομένου ότι κάποιος θα μπορούσε να διαφωνήσει πως και το πρόβλημα στην 5-α-αναγωγάση αλλά και στον τραυματισμό γεννητικών οργάνων στερεί από το άτομο τις απαραίτητες στεροειδείς ορμόνες (τεστοστερόνη στην περίπτωσή μας) που επηρρεάζουν την νευροδιαμόρφωση του εγκεφάλου. Πάλι όμως, υπάρχουν και αρκετές περιπτώσεις διαφυλικών ατόμων (αυτό που λες transexual) ή ομοφυλόφιλων που δεν πάει τίποτα "στραβά" βιολογικά με αυτούς, ίσα ίσα παίζει να σου ρίχνουν και μερικά εκατοστά εκεί που πραγματικά μετράει. Οι νευροεπιστήμες μπορεί να ανιχνεύουν διαφορές στον εγκέφαλό τους αλλά εδώ δεν μπορείς να ξέρεις, δεδομένου του πόσο διαδραστικό είναι αυτό το όργανο, αν ήρθε πρώτα το αυγό ή η κότα.

Υπέρ της ανατροφής (και εδώ ας βάλουμε και την κοινωνική ανατροφή) είναι και ένα... φαινόμενο πολύ γνώριμο στις μικρές/κλειστές κοινωνίες. Άτομα βιολογικά αρσενικά, που αυτοορίζονται ως αρσενικά (με... το παραπάνω, ώρες ώρες) και ετεροφυλόφιλα, είναι αποδεκτό να "κάνουν σουρωτήρι" τον κώλο παθητικού κραγμένου ομοφυλόφιλου: θεωρείται πως τον "ξεφτιλίζουν όπως του πρέπει", αποτελεί δείγμα μαγκιάς και ανδρισμου -και φυσικά ιστορία προς αφήγηση στην αρρενωπότατη και πολύ straight παρέα, προς απόκτηση ευσήμων μεγάλου γαμιά- αγνοώντας βολικά το ότι για να πάει μαζί του... ήρθε σε πλήρη διέγερση, ώστε να σερβίρει     ορθωμένο στρατιώτη και όχι πλαδαρό χέλι. Έδρασε ως ενεργητικός ομοφυλόφιλος - ψάξε επίσης και τον όρο "περιστασιακά ομοφυλόφιλος" που τον συναντάς σε φυλακές και άλλα παρόμοια ιδρύματα.

Τι; Γούρλωσες; Δεν πιστεύουν τα ματάκια σου τα παραπάνω; Τράβα ρώτα τον πατέρα σου, αυτός γνωρίζει καλύτερα - όχι φυσικά από πρώτο χέρι, αλλά να... άκουσε κάτι ιστορίες στον στρατό για έναν συμφάνταρο που έκανε "τέτοια πράματα". Πού πήγαν οι λεσβίες ρε παιδιά; Α, αυτές παραλείπονται διότι του είναι "ημιαποδεκτές" λόγω διαχρονικών ανδρικών φαντασιώσεων (hint: αν είναι λεσβίες, δεν κυλάει ανάμεσά τους ούτε νερό, πόσο μάλλον το σπέρμα σου).

Στην περίπτωση που τα παραπάνω σε μπέρδεψαν, ας το αφήσουμε στο "είναι σύνθετο θέμα, γενετικής, επιγενετικής και ανατροφής" - ένα "πόρισμα" που ίσως δεν εξυπηρετεί όσο θα ήθελες τις προθέσεις σου... Κρίμα.

Με αρρωσταίνεις λίγο με τα παραπάνω... Μπορούμε απλά να προχωρήσουμε στη διαδικασία αλλαγής φύλου;

 
Προβλεπόμενο. Εδώ αρχίζουν τα ωραία και θα πάμε κατευθείαν στα βαθιά: χειρουργικές προσεγγίσεις για να μετατρέψεις παπαγάλους σε θελκτικές χελιδονοφωλιές και το αντίστροφο!

Το πρώτο είναι το πιο ξακουστό, κάτι σαν αστακός ή γιγάντια γαρίδα των "χομπιστών του παράξενου χόμπι". Η μετατροπή άπο άνδρα σε γυναίκα! Η εγχείρηση αρχίζει με μια "αναστροφή του πέους": αυτό αφαιρείται, αλλα κρατάμε την γλυκιά βάλανο και όλο το δέρμα του πέους και των όρχεων. Με το δέρμα φτιάχνεται όλος ο κόλπος -σετάκι με τα μικρά χείλη- και αναλόγως το μεράκι και την εμπειρία του χειρούργου, τα μικρά και τα μεγάλα χείλη του "νεοαιδοίου".

Τι θα την κάνουμε την βάλανο; Surprise, surprise: όχι δεν θα την βάλουμε στο ρουθούνι μας όπως βάζαμε τα φασολάκια στο δημοτικό, αλλά θα μετατρέψουμε ένα κομμάτι της σε κλειτορίδα! Μετά το πέρας της εγχείρησης ο νέος κόλπος μπορεί να μεγαλώσει σταδιακά και να κρατηθεί σε "φόρμα" με την χρήση ενός κολποδιαστολέα. Φαντάσου κάτι σαν εκείνο που έχουν οι τσαγκάρηδες για να ανοίγουν παπούτσες.

Στο αν, τώρα, το όλο παραπάνω "construct" είναι λειτουργικό, όσον αφορά τον οργασμό, και αν αυτός μοιάζει με της γυναίκας, οι απόψεις διίστανται. Ρώτα την επόμενη φορά που θα βγάλεις έξω το καλάμι σου για ψάρεμα.

Εκτός από τα παραπάνω το πακέτο μπορεί να συνοδεύεται και από άλλες επεμβάσεις "θηλεοποίησης", όπως γναθοπλαστικές ή πιο ακραία ολική αναδόμηση προσώπου, πλαστικές στο στήθος (οι γνωστές "σιλικόνες") και "φάγωμα" -επιτέλους!- του μήλου του Αδάμ. Το μενού, από φαρμακολογικής πλευράς, μπορεί να περιέχει λήψη ουσιών με οιστρογονική (διάβαζε θηλεοποιητική) δράση, ουσίες που μιμούνται τις θηλυκές ορμόνες που κάνουν τις γυναίκες "αυτό που είναι". Εξαρτάται φυσικά και πότε θα τα λάβεις αυτά: όσο νωρίς τόσο καλύτερα, από την στιγμή που αν επιδράσουν πρώτες οι ανδρικές ορμόνες ("τεστοστερόνη" σού έρχεται στο μυαλό) τότε θα διαμορφώσουν τα δευτερογενή χαρακτηριστικά των φύλων (γένια, διαφορετική αναλογία μέσης-στέρνου-ώμων, βαριά φωνή, πάχυνση οστών του προσώπου) και αυτό δεν αναστρέφεται πλήρως με την λήψη οιστρογόνων.

Το δεύτερο είναι λιγότερο γνωστό αλλά πολύ πιο πολύ ενδιαφέρον, διότι... πρέπει να φτιάξουμε μια καινούργια καρδερίνα. Η μετατροπή από γυναίκα σε άνδρα. Για αρχή να κάνουμε ένα ωραίο "τοπ" με αμφίπλευρη μαστεκτομή και διαμόρφωση "αντρικού στέρνου" (εδώ υπάρχουν και τα... αντίστοιχα εμφυτεύματα που μοιάζουν με θωρακικούς μύες).

Πηγαίνοντας προς τα κάτω, πρέπει πρώτα να αφαιρέσουμε κάτι πολύ σημαντικό: το υπάρχον γυναικείο γεννητικό σύστημα με μια υστερεκτομή και, γιατί όχι, τώρα που αρχίσαμε να κουρεύουμε, να μην πάρουμε και τις ωοθήκες ένα γύρο; Αν μείνουν μέσα, υπάρχει κάμποσος κίνδυνος μελλοντικής καρκινογένεσης. Την καρδερίνα την διαμορφώνεις είτε από την κλειτορίδα - της περνάς και την ουρήθρα, έτσι για άλλα γούστα όρθιου κατουρήματος, είτε με προσθετικό πέος όπου σηκώνεται περήφανα, με τη χρήση μιας αντλίας κάπου κατά τα πέριξ των όρχεων!

"Αρχίδια άκουσα;" Ναι, αρχίδια φτιαγμένα από λαχταριστό "δέρμα που περισσεύει" (βλέπε χείλη), γεμισμένο με προσθετικά ώστε να δίνουν την εικόνα γιομάτου σάκου έτοιμου για δράση.

Την συνέχεια θα την αναλάβει το γυμναστήριο και φυσικά η χρήση ανδρογόνων. Αυτά θα κάνουν την κλειτορίδα, αν υπάρχει, να ντροπιάζει ορισμένους "βιολογικά άντρες" φίλους σου και θα αρχίσει να σκάει μούρη και ο μυς με τρόπο που θα ζήλευαν αρκετοί γυμναστηριόφιλοι. Το τι μπορούν να κάνουν τα ανδρογόνα φαίνεται καθαρά στο παράδειγμα του -δικαιωματικά Του- Buck Angel, ο οποίος δεν έφτιαξε πέη αλλά έγινε "άνδρας με μουνί" (sic-bastard). Buckback Mountain, yes indeed!

 

Μήνυμα προς ενοχλημένους, Γενάρχες-Πατριάρχες, overdosed Έλληνες και τρομαγμένους γονείς


Αν σε ενοχλεί (για να το θέσω ήπια) η παρουσία τέτοιων ατόμων και "φάσεων" διότι "προσβάλλουν την αισθητική σου" ή φοβάσαι "μην γίνουν όλοι λούληδες και gay", μην βγεις να ρίξεις κλωτσιές κατά το γνωστό "πρώτα οι μετανάστες, μετά εσείς". Άσε τους στην ησυχία τους με την τιμημένη ως τώρα ελληνική νοοτροπία "μακριά από τον κώλο τον δικό μου και όπου θέλει ας είναι". Θεώρησε πως οι ακραίες αντιδράσεις "λουλιάς" ή "υπερβολικά έξω από την ντουλάπα - κοντεύει να φτάσει μπαλκόνι" που βλέπεις οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στην έλλειψη αποδοχής. Αποδέξου τους, όσο τους χτυπάς έχουν αντίπαλο και ο αντίπαλος ενώνει το γκρουπ - και μετά, αν θέλεις, περίμενέ τους να φθαρούν από την τριβή που υπάρχει σε κάθε γκρουπ, πόσο μάλλον στα πιο "κλειστά".

Παραδέξου το, συνάμα, πως έχεις πολύ χοντρό πρόβλημα μέσα στο κεφάλι σου ίσως και στο βρακί σου και αντιδράς με τρόπο που θα έπρεπε μόνο σε παραολυμπιακά αθλήματα - εσύ δυστυχώς θα ήσουν στην κατηγορία "Βαρέας νοητικής υστέρησης και ατροφίας γεννητικών οργάνων", one-man-category που λένε, και θα σε παρηγορούσαν μόγγολοι και τετραπληγικοί. Μην φοβάσαι, δεν κολλάει, οπότε συνέχισε τη δουλειά σου και άσε τους άλλους ανθρώπους να ζήσουν όπως θέλουν, στο μέτρο της ιδιωτικής ζωής τους.

Έλα από πίσω και οι μούζικες μπας και σε γλυκάνω και τη δεις αλλιώς, εθνοτσολιά "Φύλακα των Ηθών" μου!

Ως την επόμενη φορά, τα λέμε το βραδάκι στην πιάτσα, καιρός να κρύψω τα διχτυωτά και να βγάλω τα μάλλινα! 

Quiz


Κάποιος φωνάζει την αστυνομία διότι στο σπίτι του μπήκε ληστής. Όταν φτάνει η αστυνομία, μαθαίνει πως το θύμα έπιασε τον ληστή να κλέβει κοσμήματα, έπεσε χοντρό ξυλίκι, έφαγε ο ληστής ένα γυάλινο βάζο στο κεφάλι και διέφυγε μέσα στο σκοτάδι. Η αστυνομία παίρνει δείγμα του γυαλιού και αίμα του δράστη αλλά δεν βρίσκει πουθενά μα πουθενά αποτυπώματα. Στην κατάθεσή του το θύμα δηλώνει πως μπορεί να αναγνωρίσει τον θύτη. Σε μερικές μέρες που έχουν βγει τα αποτελέσματα, ο αστυνόμος που θα κάνει την ανάκριση τα παίρνει και διαβάζει πως στο γυάλινο βάζο βρέθηκαν πυρεθρίνη σε μεγάλη ποσότητα ενώ ο καρυότυπος του αίματος έδειξε πως το άτομο στο οποίο ανήκει πάσχει από σύνδρομο klinefelter. Την ημέρα της αναγνώρισης, το θύμα είπε πως δεν χρειάζεται να δει τους υπόπτους διότι αυτός που το έκανε είναι η γειτόνισσά του με την οποία βρίσκονται εδώ και καιρό στα μαχαίρια. Ο ανακριτής δεν τον πίστεψε - σιγουρεύτηκε πως η φάση ήταν στημένη για να εκδικηθεί τη γειτόνισσά του.

Ο δεύτερος αστυνομικός που δουλεύει πάνω στην υπόθεση, παρόλαυτα θέλει να φέρουν την κυρία για  ανάκριση. Έρχεται η γειτόνισσα, 55 χρονών, παρέα με την κόρη της 26 χρονών. Η μεγαλύτερη γυναίκα εμφανίζεται φορώντας βαριά ρούχα, γάντια και ένα καπέλο που αρνείται πεισματικα να βγάλει, είναι  τρομερά δύστροπη και συνεχώς διατάζει τους αστυνόμους γύρω της να "ανάψουν κανένα κλιματιστικό  γιατί ο τόπος βράζει" και να της φέρουν νερό. Ισχυρίζεται επίσης πως το βράδυ του συμβάντος ήταν σπίτι της και κοιμάται. Όταν παίρνουν συνέντευξη από την κόρη, το άλοθι της μητέρας πάει στον βρόντο. Μετά από πίεση τους λέει πως η μάνα της ήταν ανέκαθεν δύσκολη γυναίκα αλλά τώρα τελευταία το κακό παράγινε: μαλώνει με τους γείτονες, έχει αυπνίες,να βγαίνει τα βράδια χωρίς να λέει που πάει, και συνεχώς να τη διατάζει κτλ. . Το βράδυ του συμβάντος, η μάνα της είχε πάλι αϋπνίες και όταν νόμιζε πως η κόρη είχε κοιμηθεί, αυτή ξεπόρτισε για μια απο τις παράξενες βραδινές της τσάρκες. O πρώτος ανακριτής συνέχισε να μην πιστεύει πως η 55χρονη γυναίκα διέπραξε το έγκλημα, λέγοντας πως τα καινούργια στοιχεία ίσα-ίσα ενισχύουν την θεωρία του!

Απάντησε στα σχόλια για ποιο λόγο ο ανακριτής δεν έχαψε το όλο στόρι του θύματος και κέρδισε τον θαυμασμό -transexual και μη, όμο ή straight- φίλων σου!


Το αυθεντικό άρθρο μπορεί να βρεθεί ΕΔΩ