Σεξ στο ζωικό βασίλειο: Φιλαράκο, έχεις μείνει πολύ πίσω!

Σεξ στο ζωϊκό βασίλειο! Σεξ στο ζωϊκό βασίλειο!

(To Zyklon B γράφει τη στήλη Sci-Zophrenia στο Fridge.gr)

Αν θεωρείς γενικά το ζωικό βασίλειο "παράξενο", με τα σχήματά του, τα χρώματά του και τις συμπεριφορές των επιμέρους ειδών που έχεις δει σε ντοκιμαντέρ, τότε που βάζεις τον άνθρωπο; Βιάζεσαι να τον βάλεις στην κορυφή του ζωικού βασιλείου υπερτονίζοντας την ευφυΐα του, λες και αυτή σε βοήθησε ποτέ να κόψεις τις μαλακίες - και οι δυο μας γνωρίζουμε πως ο μέσος αναγνώστης του fridge είναι κατά συρροήν πανίβλαξ, ο κόσμος το έχει τούμπανο αυτός κρυφό καμάρι.

 Προσωπικά θα δελεαζόμουν να βάλω τον άνθρωπο στην κορυφή της παραξενιάς του ζωικού βασιλείου, διότι η... ευφυΐα του που τόσο παινεύεις, αποτελεί πλατφόρμα για ανάπτυξη ενός κάρου παράξενων συμπεριφορών, κόμπλεξ και ιδιομορφιών. Ναι, όπως τότε που πήγες "στου χουριου'ς" που κήδευες την μάνα σου -μετά την κηδεία χώθηκες "σταμάξι'ς" μυστήρια γκαβλωμένος (!) για ένα γρήγορο με την δικιά σου. Σου την "είπε" μαγκάκο η κηδεία; Ήταν "σεξ παρηγοριάς, να ξεχάσουμε τους θανάτους με πράξεις απαρχής ζωής"; Ό,τι και να ήταν, παραδέξου το πως άναψες παράξενα! Να μια συμπεριφορά για την οποία αν και ντρέπεσαι είναι πολύ ενδιαφέρουσα, και ίσως να σε ψήνει να κάνεις το ίδιο και μετά τον επιτάφιο!

Η βδομάδα που διανύουμε προτείνεται ιδιαιτέρως για τέτοιες φάσεις. Από τη μια Μεγάλη Παρασκευή, ο γλυκύς Ιησούς που πρόλαβε από τα Χριστούγεννα ως τώρα να γίνει 33, άρχισε να βιώνει τα πάθη του και θα τον κηδεύσομεν λίαν συντόμως. Από την άλλη γλίστρησε και ο Παπάζογλου και έπεσε μέσα στην "ρωγμή του χρόνου" (του είχα πει επανειλημμένως να μην την πλησιάζει πολύ). Μπορεί πλέον κανείς εδώ να μην τραγουδάει, κανείς να μη χορεύει αλλά αν λάβουμε ως ενδεικτικό τον συναισθηματικό αντίκτυπο της κηδείας της μάνας σου, αυτή την βδομάδα με δυο κηδείες πρέπει να είσαι τίγκα στην γκάβλα!

Έλα, μη μου κοκκινίζεις και μη βιάζεσαι να με χαρακτηρίσεις -όπως θα έκανε το άμοιρο "θεοφοβούμενο" παπούκι σου- "βλάσφημο". Εγώ απλά περιγράφω τις πράξεις σου, το πώς την βρίσκεις, εσύ ως "trendy boy/girl" σίγουρα δεν έχεις τέτοια κολλήματα έτσι; Όχι τίποτε άλλο, κρίμα τους τόμους Playboy, Nitro και Cosmopolitan που έχεις διαβάσει.

Αν τις σεξουαλικές σου ιδιαιτερότητες δεν θα τις έλεγες ούτε του παπά, φαντάσου πως όσο και να προσπαθήσεις να κάνεις κάτι "τραβηγμένο" στο κρεβάτι, όσο και αν θεωρείς πως έχεις βίτσια, αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στο τι παίζει στο ζωικό βασίλειο. Με τα λιγοστά που θα διαβάσεις παρακάτω, θα καταλάβεις πως ο άνθρωπος με δυσκολία θα μπορούσε να καταταχθεί "βασιλιάς της παραξενιάς και της διαστροφής", να ακόμα ένα πρωτείο που χάνεις. Ακούς γλυκό μου Μαρίγκι;

Τι σου μένει λοιπόν; Να βάλεις στα ηχεία σου να βαράει κάτι περιγραφικό της κατάστασης και να διαβάσεις παρακάτω πως την βρίσκουν ορισμένοι εκπρόσωποι της πανάγαθης και "τα-πάντα-εν-σοφία-εποίησε" φύσης! Σκότωσε το πρόωρα γερασμένο παπούκι που ελοχεύει μέσα σου και απόλαυσε απενοχοποιημένα συμπεριφορές άλλων ζωυφίων, από τα οποία διαφέρεις λιγότερο από όσο θα ήθελες.

Κοριοί


Είναι ένα από εκείνα τα βραδάκια εκμυστηρεύσεων με κολλητούς, όπου με την βοήθεια αλκοόλ έχετε βγάλει τα εσώψυχά σας και το θέμα φτάνει στο σεξ. Τεχνικές, εμπειρίες, φάσεις, όλα στο τραπέζι σαν ένα είδος ενδοπαρεϊκής "στήλης σέξ" σε αυτά τα περιοδικά που όλο για καινούργιες στάσεις σου λένε, όλο καινούργια tips σου δίνουν, αλλά παραμένεις μπάμιας εραστής.

Πετάγεται ο ένας και λέει περί "γυναικείας εκσπερμάτωσης" και πως γουστάρει η δικιά του να του λούζει τον καναπέ -γλυτώνει και το καθαριστήριο- και γελάει χαζοχαρούμενα όταν οι επισκέπτες του λένε χαϊδεύοντας με θαυμασμό το κάλυμμά του, πως "τον κρατάει σε άριστη κατάσταση". Πετάγεται η επόμενη πορδή και φανερώνει την μεγάλη του αγάπη προς το πρωκτικό και πως "αν ρίξεις ένα μπατσάκι στο κωλί την κατάλληλη στιγμή, η τύπισσα σφίγγει την σούφρα της με τρόπο που σε εκτοξεύει στην Valhalla". Όταν όμως φτάσει η σειρά σου και εκμυστηρευτείς πως γουστάρεις αφάνταστα να ανοίγεις την δικιά σου με ένα μαχαίρι και να τελειώνεις στην πληγή, τα μαγκάκια γίνονται οδοντόπαστες, το ράβουν και η συζήτηση πεθαίνει στα γεννοφάσκια της. Πάνω στην βδομάδα συνειδητοποιείς πως έχουν σταματήσει να απαντάνε στις κλήσεις σου και στα email σου, πως σε έχουν διαγράψει από φίλο στο facebook και πως έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης. Φίλε μου σε παρεξήγησαν! Δεν είσαι κανένας παράξενος ανωμαλάκος, απλά και εσύ όπως και ο Μόγλης πήρες την σεξουαλική σου διαπαιδαγώγηση από τα ζώα. Συγκεκριμένα από κοριούς!

Οι κοριοί (Cimicidae), εκτός του ότι αποτελούν τον λόγο που το κρεβάτι του φαντάρου βλέπει περισσότερο σεξ από τον ίδιο τον φαντάρο, έχουν πολύ ιδιαίτερη σεξουαλική ζωή: εξασκούν ένα πολύ kinky τρόπο σεξ που ονομάζεται "τραυματική γονιμοποίηση" και ουδεμία σχέση έχει με τις τραυματικές γονιμοποιήσεις στις οποίες σε υπέβαλλε ο πατέρας σου, όντας μπομπιράκος.

Απλά και όμορφα, το πέος του αρσενικού κοριού θυμίζει λεπίδα και η ιδέα που έχει για το σεξ θα μπορούσε να συνοψιστεί στο εξίσου απλό "μαχαίρωσε την θηλυκιά με το πέος σου στην περιοχή της κοιλιάς και εκσπερμάτωσε μέσα της". Το σπέρμα του αρσενικού κοριού θα φτάσει στα ωάρια του θηλυκού μέσω λεμφικού συστήματος, έτσι ώστε να τα γονιμοποιήσει. Παρόμοιες τεχνικές γονιμοποίησης έχουν αναπτύξει και ορισμένα σκουλήκια όπως επίσης έχει παρατηρηθεί και... χρήση αυτής της μεθόδου μεταξύ ομοφυλόφιλων κοριών (το ήξερες πως υπάρχουν gay κοριοί;), δίνοντας νέο νόημα στην φράση "γουστάρω πού και πού να με καρφώνουν" που σου εξομολογήθηκε ένα βράδυ ο κολλητός σου. Η τραυματική γονιμοποίηση έχει επίσης παρατηρηθεί και "διαειδιακά" δηλαδή μεταξύ διαφορετικών ειδών κοριών, κατά την οποία συνήθως ο θηλυκός κοριός πεθαίνει από...αλλεργική αντίδραση.

Bonus points:


Στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών σου, αντί των αμερικάνικων "Birds and Bees, Flowers and Pollen" ή τους μπανάλ πελαργούς που σου έλεγαν οι δικοί σου, χρησιμοποίησε ως παράδειγμα τους κοριούς, για να του εξηγήσεις πως ήρθε σε αυτόν τον κόσμο. Απόλαυσε τα επόμενα 40 χρόνια που θα το βλέπεις να εξελίσσεται σε έναν ασταθή, προβληματικό, τρομερά μπερδεμένο ενήλικα με πολύ ενδιαφέρουσα σεξουαλική ζωή.

Δελφίνια


Σαν σεξουαλικά ενεργή κοπέλα που (θα 'θελε να λέει πως) συμβαδίζει με την και-καλά-προχώ εποχή της, θα έχεις πάει με αρκετά φιντανάκια που έχουν κάθε είδους βίτσια: Άλλος ήθελε να σου γλύψει τα πόδια, άλλος ήθελε να τον πάρεις "ως τον αγκώνα" και ουκ ολίγες φορές αναγκάστηκες να πιάσεις αποφασιστικά το σφριγηλό πέος και να το πας 3 εκατοστά πιο κάτω για να ακούσεις το πανέξυπνο ταίρι σου να λέει "sorry, μπερδεύτηκα". Όχι, δεν μπερδεύτηκε καθόλου, δεν είχε ζαλιστεί από την κορμάρα σου ή την ένταση της πράξης.Ήξερε πολύ καλά τι ήθελε, ήξερες και εσύ πολύ καλά τι ήθελε. Την επόμενη φορά δώσε του λίγο κοκό, σκεπτόμενη πως τα πράματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα αν ήσουν δελφίνι!

Το έχουμε ξαναπεί πως αυτά τα "συνέχεια γελαστά" πλάσματα έχουν λόγο που είναι μονίμως χαρούμενα και αυτός δεν είναι ότι κάτι τους δίνουν στα δελφινάρια. Είναι πως έχουν αρκετά...ποικιλόμορφη σεξουαλική ζωή!

Τα ετεροφυλόφιλα δελφίνια προτιμούν την ιεραποστολική στάση, δεν παραλείπουν όμως και τις πολύτιμες στιγμές αυνανισμού οι οποίες, φίλε αναγνώστη, θα μπορούσαν και εσένα να σε κάνουν λιγότερο σφιχτοκώλη. Όπως ίσως γνωρίζεις, στα δελφίνια δεν είναι άγνωστη η ομοφυλοφιλία, με τα αρσενικά να το κάνουν όπως εσύ με τον κολλητό σου "εκείνη την μοιραία νύχτα, φταίγανε οι  τεκίλες που κερνούσε ο Dj". Τα θηλυκά το "τρίβουν το πιπέρι" με τα πτερύγιά τους (κάτι αντίστοιχο με το... fist fuck) όπως επίσης και με... εχμ... την πιο προχώ μορφή σεξ που δεν θα μπορούσες ποτέ να σκεφτείς εκτός αν είσαι ο Howard Stern: διέγερση της περιοχής των γεννητικών οργάνων, ακουμπώντας το ρύγχος τους σε αυτά και παράγοντας ήχους που τα δονούν!

1/3 στοματικό σεξ + 1/3 δονητής + 1/3 η πιο πρωτότυπη χρήση ήχων στο σεξ = 3/3 aural sex!

Αν αυτό δεν σε εντυπωσιάζει ιδιαίτερα και συνεχίζεις να διαφυλάσσεις την παρθενία του κώλου σου σαν κόρη οφθαλμού, τότε είσαι πολύ τυχερή που δεν είσαι δελφίνι. Έχει παρατηρηθεί επίσης πως πολλά δελφίνια συνουσιάζονται με τους... φυσητήρες άλλων δελφινιών! Αυτό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως επιχείρημα υπέρ του skullfucking αν κάποιος σου πει πως είσαι ανώμαλος διότι είναι "αφύσικο". Δεν έχεις κάτι να χάσεις, τουλάχιστον δούλεψε για εμένα όταν δούλευα σε νεκροτομείο.

Bonus points:


Βγάλε στην κοπελιά σου κάρτα διαρκείας για επισκέψεις σε δελφινάριο, όπου θα μπορεί να κολυμπήσει όσο θέλει με τα γλυκούλικα δελφίνια, λαδώνοντας τον υπεύθυνο ώστε να βάλει στο repeat εκείνο το χαρωπό τραγουδάκι των Bloodhound Gang. Αν πάνω στον μήνα δεν σου την έχουν στρώσει τα δελφίνια, τότε απέλπιδος μπορείς να παραδοθείς στην κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων βουτώντας από αερογέφυρα.

Πεσκανδρίτσα

"Κυρίες μου" που σας προσφωνεί και ο Λαζόπουλος και χύνεται που "είναι μαζί σας ο θεούλης και τα λέει ωραία", ήρθε η ώρα να σπάσουμε την φαλλοκρατία και να σας αποδώσουμε τα του Καίσαρος. Η σεξουαλική ζωή ορισμένων ειδών πεσκανδρίτσας (ιδίως της οικογένειας Ceratiidae), σας είναι τόσο οικεία που μπορεί να θεωρηθεί ανούσια η αναφορά της. Δεν αργήσατε να καταλάβετε πως ότι και να λένε οι άνδρες, ότι και να κάνουν, όπως και να την δουν, το μουνάκι σας και τα βυζάκια σας είναι αυτά που κινούν τον κόσμο. "Pussy makes the world go round" όπως θα έπρεπε να λέει το τραγούδι και όπως μας θυμίζουν οι παροιμίες από το παπούκι, με τα βουνά και τα καράβια.

Οι πεσκανδρίτσες της οικογένειας Ceratiidae, που είναι εκείνα τα ασχημόψαρα που βρίσκονται σε μεγάλο βάθος, είχαν προβληματίσει πολύ τους επιστήμονες παλαιότερα. Όλα τα δείγματα που έβρισκαν προς μελέτη ήταν θηλυκά και ουδέποτε είχαν ψαρέψει κάποιο αρσενικό! Η ανακάλυψη του γιατί συμβαίνει αυτό, προβλημάτισε πολύ τους άνδρες επιστήμονες: παρατήρησαν πως οι θηλυκές πεσκανδρίτσες που έπιαναν, είχαν πάντα πάνω τους κολλημένο ένα παράσιτο που τους ρουφούσε το αίμα, το.. αρσενικό του είδους τους!

Τι ακριβώς έγινε σε αυτό το κακόμοιρο πλάσμα και κατέληξε προσκολλημένο μόνιμα στο θηλυκό; Η απάντηση είναι σοκαριστικά απλή. Το αρσενικό του είδους, έχει ως μοναδικό σκοπό της ζωής του να βρει ένα θηλυκό για να ζευγαρώσει, αλλά στο βάθος που βρίσκονται αυτά τα ψάρια δεν υπάρχει φως και οι πληθυσμοί τους είναι πολύ αραιοί - με λίγα λόγια είναι δύσκολο να βρεις σύντροφο και δεν βλέπεις για να τον βρεις. Έτσι το αρσενικό έχει τρομερά ανεπτυγμένη "μύτη": μυρίζει τις θηλυκές ορμόνες από πολύ μακριά και μόλις εντοπίσει ένα, κολλάει πάνω του για να μην το χάσει. Το αρσενικό τρέφεται από το θηλυκό και σιγά σιγά ατροφούν τα σωθικά του και ο εγκέφαλός του (ναι, ακριβώς ό,τι έχει συμβεί στον γκόμενό σου ή τον άνδρα σου και είναι όπως είναι) και το μόνο που μένει ενεργό είναι... οι όρχεις του για να παράγουν σπέρμα και να γονιμοποιούν το θηλυκό. Οι όρχεις που έχουν απομείνει εκκρίνουν σπέρμα "κατά βούληση" του θηλυκού, μέσω των ορμονών που εκκρίνει αυτό, με αποτέλεσμα η ύπαρξη του αρσενικού να έχει περιοριστεί απλά στην διαιώνιση του είδους. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα και γεγονότα δεν είναι καθόλου συμπτωματική.

Bonus points:

Στέλνε ανώνυμα μέσω διαφορετικών λογαριασμών email το παρακάτω βιντεάκι της Rossellini στους φίλους σου που έχουν "χαθεί" με το που βρήκαν κοπέλα. Μη μασάς, δεν θα παρεξηγηθούν, είπαμε πως ο εγκέφαλός τους έχει ατροφήσει!

 

 

Αλογάκι της Παναγιάς

 
Εδώ υποθέτω πως βαδίζουμε σε πολύ γνωστές περιοχές, το αλογάκι της παναγιάς (τάξη Mantodea) οφείλει να είναι το αγαπημένο έντομο κάθε φεμινίστριας ή κάθε κουρασμένης-από-την-στερεοτυπία "αντισεξίστριας" (έλα, τα έχουμε πει, ανάστροφης σεξίστριας δηλαδή). Όπως σε πολλά έντομα, το θηλυκό τυγχάνει να είναι μεγαλύτερο από το αρσενικό και η προσπάθεια γονιμοποίησης του μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη. Πόσο επικίνδυνη; Τόσο ώστε να κοστίσει την ζωή του αρσενικού...Ακόμα μια απόδειξη πως "pussy makes the world go round"!

Το συγκεκριμένο έντομο παρουσιάζει μια συμπεριφορά που αναφέρεται ως "σεξουαλικός κανιβαλισμός" κατά την οποία το ένα έντομο τρώει το άλλο. Στην πλειοψηφία αυτών των περιπτώσεων, το θηλυκό έντομο τρώει το αρσενικό, όπως ακριβώς κάνει και το αλογάκι της παναγιάς. Με το που το αρσενικό αλογάκι καβαλήσει το θηλυκό, το θηλυκό γυρνάει και του τρώει το κεφάλι αποκεφαλίζοντας το! Το θεαματικό της υπόθεσης; Το σώμα του αρσενικού συνεχίζει να κάνει την "δουλειά" και εκσπερματώνει κανονικότατα, αποδεικνύονται περίτρανα πως το αρσενικό δεν χρειάζεται και τα δυο του κεφάλια εν ενεργεία για να δουλέψει -εξάλλου έχει αρκετό αίμα για να αιματώσει μόνο ένα την φορά (πράγμα που εξηγεί και πολλές συμπεριφορές του γκόμενού σου, χρυσή μου).

Εδώ όσοι ψάχνουν τα "γιατί" και τα "πως", θα αναρωτηθούν για ποιο λόγο να έχει επιβιώσει και να έχει διαδοθεί μια τέτοια συμπεριφορά: παρακαλώ, πάρε θέση στην ουρά από επιστήμονες που αναρωτιούνται το ίδιο. Μια παρατήρηση που έχει γίνει, είναι πως τα "ακέφαλα" αρσενικά τείνουν να ζευγαρώνουν για περισσότερη ώρα με τα θηλυκά (σχεδόν διπλάσιο χρόνο) διπλασιάζοντας έτσι τις πιθανότητες γονιμοποίησης του θηλυκού, σε σχέση με τους... ακέραιους συναγωνιστές τους. Μια άλλη θεώρηση πάλι προτείνει πως τα αρσενικά που είναι αρκετά δυνατά και γρήγορα ώστε να διαφύγουν, έχουν περισσότερες πιθανότητες να γονιμοποιήσουν περισσότερα διαφορετικά θηλυκά και με αυτό τον τρόπο διασπείρουν το γονιδίωμά τους σε μεγαλύτερες εκτάσεις. Ποιος ξέρει; Προς το παρόν μόνο τα αλογάκια της παναγιάς.

Bonus points:


Σε περίπτωση που ο δικός σου πάσχει, όχι γενικώς -που πάσχει έτσι και αλλιώς για να είναι μαζί σου- αλλά από πρόωρη εκσπερμάτωση, ανέφερε του με νόημα πως ο αποκεφαλισμός κατά την διάρκεια της πράξης επιτείνει την διάρκειά της στο διπλάσιο, τουλάχιστον όσον αφορά το σεξ ανάμεσα σε αλογάκια της παναγιάς. Την επόμενη φορά που θα το κάνετε θα παρατηρήσεις σαφέστατη βελτίωση των επιδόσεών του. Αν δεν βελτιωθεί, απλά τα πράματα: αποκεφάλισέ τον!

Συμπέρασμα όλων των παραπάνω; H Isabella Rossellini πρέπει να έχει πολλή φάση στο κρεβάτι, χαρίζοντας σου κυριολεκτικά "νέες εμπειρίες".

Για όσους αναρωτιούνται τι είναι όλα αυτά τα βιντεάκια, και τι δουλειά έχει η Isabella Rossellini με το "πως το κάνουν τα ζώα" (και κατα συνέπεια ,γιατί είναι τόσο γαμάτα φρικεζί γκόμενα) μπορούν να δουν τα παρακάτω βίντεο με τις συνεντεύξεις της και να επισκεφτούν τη σελίδα της σειράς "Green Porn".

"Green Porno" and "Seduce Me"


Το αυθεντικό άρθρο μπορεί να βρεθεί ΕΔΩ