Δικαστήρια με Χριστούλη φορέβα!

Δικαστήρια με Χριστούλη φορέβα!

Ευτυχώς! Ευτυχώς Παναϊα μ' που μείναν οι εικόνες του Χριστούλη στα δικαστήρια!

Τρία χρόνια μετά την αίτηση για την απόσυρση των θρησκευτικών συμβόλων από τις δικαστικές αίθουσες ενός "ανεξίθρησκου" κράτους και το ΣτΕ απεφάνθη ότι η αίτηση ήταν απαράδεκτη. Γιατί τίποτα δεν φανερώνει τη δημοκρατική και ανεξίθρησκη θέση του κράτους όσο η εικόνα ενός μυθολογικού υπερήρωα μίας και μόνο θρησκείας στις δικαστικές αίθουσες και γενικότερα στις δημόσιες υπηρεσίες και τα σχολεία.

Και πολύ καλά έκανε. Δεν θα μας επιβάλουν οι άθεοι, οι εβραιομασώνοι και οι σατανισταί να έχουμε ένα Ευρωπαϊκό κράτος κόντρα στις παραδόσεις μας. Ανήκουμε ή δεν ανήκουμε στην ανατολή; Πως θα μπορούμε να διεκδικούμε επάξια τον σκληρά κερδισμένο τίτλο του Ιράν της Ευρώπης χωρίς θρησκευτικά σύμβολα σε δημόσια κτήρια; Και ο Σεραφείμ; Τι θα πει ο Σεραφείμ άμα δει ότι η χώρα ολισθαίνει προς… Σάουρον φυλάξοι… την πρόοδο; Ποιος θα πάρει το ρίσκο να πικράνει τον γλυκούλη σεβάσμιο γέροντα με την τρυφερή καρδιά που πολεμάει ωσάν λεοντάρι για την ορθοδοξία μας;

Εντάξει, μπορεί να μισεί κι αυτός λιγουλάκι όποιον περπατάει στα δυο πόδια και όνειρο του να 'ναι μια Ελλάδα μέσα στον σκοταδισμό και τη μισαλλοδοξία (εννοώ ακόμα περισσότερο απ' όσο είναι τώρα) αλλά η γνώμη του πρέπει πάντα να εισακούεται. Άλλωστε δεν μιλάμε για κανέναν τυχαίο. Μιλάμε για τον Μέγα ποιμενάρχη Πειραιώς! Τον άνθρωπο που κάλεσε σε απολογία το… μποζόνιο του Χιγκς(;;;!!!). Τον άνθρωπο που εναγκαλίστηκε με τους νεοναζί για να κατέβει μία θεατρική παράσταση πέρυσι στο Χυτήριο. Ο Σεραφείμ είναι ένα νέο βελτιωμένο μοντέλο του Άνθιμου τώρα ΚΑΙ σε πιο μαύρο!

Αλλά εκτός από τον πάνσοφο ιεράρχη με την τρυφερή καρδιά ας πάμε λίγο και στην ίδια την πέτρα του σκανδάλου, τον γλυκούλη Ιησού!

Εν έτει 2013 κ.ε., δε θα μπορούσα να σκεφτώ κάποιον καλύτερο να κοσμεί με την εικόνα του τις δικαστικές αίθουσες. Ο Ιησούς είναι μακράν το πιο δίκαιο και νηφάλιο άτομο στην ιστορ… στη μυθολογία και ταιριάζει γάντι στη θέση πάνω από τους δικαστές.

Ποιος θα μπορούσε να αρνηθεί το πλούσιο αίσθημα δικαίου που διέπει τον ίδιο τον υιό του θεού; Που με τόση χάρη και ευγένεια θα 'ρθεί κάποια μέρα κατά τας γραφάς να δικάσει τους πάντες; Όπως τότε στην Αγία Γραφή που δίκασε και καταδίκασε τη συκιά. Ένα δεντράκι που δεν είχε καρπούς να κορέσει τη λαιμαργία του και χωρίς δεύτερη σκέψη το έκανε να μαραθεί με τις σούπερ δυνάμεις του. Ή τότε που τον ρωτούσαν οι μαθητές αν πρέπει να ακολουθούν τους νόμους της Παλαιάς Διαθήκης και γεμάτος παρρησία είπε πως θα πρέπει πάραυτα να τους ακολουθούν όλους κατά γράμμα.

Αυτή είναι προσωπικότητα, ωρέ Έλληνες, να έχουμε μέσα στα δικαστήρια. Ένας υπέρμαχος των νόμων οι οποίοι καταδικάζουν με θάνατο το προγαμιαίο σέξ και την εργασία τα Σάββατα. Που καταδικάζει με θάνατο όποιον φοράει ρούχα με μίξη υλικών και ρίχνει απλό πρόστιμο στους βιαστές. Μπορεί να ψάξαμε πολύ αλλάααα… τον βρήκαμε!

Εύγε λοιπόν στο ΣτΕ που σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς κρατάει ψηλά τη σημαία του σκοταδισμού και της οπισθοδρόμησης. Εύγε και στον λαό που στηρίζει τα μέγιστα τέτοιες αποφάσεις. Εύγε στον Σεραφείμ που δείχνει ικανότατος να ηγηθεί μιας προσπάθειας ταλιμπανοποίησης της ήδη αρκετά οπισθοδρομικής χώρας μας. Εύγε και στον ίδιο τον Χριστούλη που θα διατηρήσει τη θέση του συνεχίζοντας να επηρεάζει αρνητικά τα δικαστικά αποτελέσματα για όλους τους αλλόθρησκους και φυσικά τους ενήλικες (πνευματικά) που δεν έχουν χώρο στη ζωή τους για φανταστικούς φίλους. "Εμπρός πίσω!", που έλεγε και ο περίφημος Πόπωτας.