Το Διάγγελμα

Το Διάγγελμα

Τι μας είπε στο χθεσινό διάγγελμα του ο κ. Τσίπρας; Τίποτα το αξιόλογο. Μας επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση του ήταν ένα συνονθύλευμα πελατών και ρουσφετιού. Μας παρουσίασε σαν υπέρλαμπρα σημεία της θητείας του την ΕΡΤ, τους σχολικούς φύλακες και όλα τα υπόλοιπα αντιμνημονιακά κέντρα υμετέρων.

Μας είπε ότι κατάφερε πολλά σε σχέση με την διαπραγμάτευση.

Ναι! Κατάφερε πολλά με τα κόμματα των άλλων και όχι με το δικό του.

Μας μίλησε και για το χρέος, περηφανεύτηκε για την «ηρωική»  του ήττα.

Παρόλα τα υπέρλαμπρα πεπραγμένα που μας παρουσίασε και τις επιθέσεις σε εχθρούς και φίλους, ο κ. Τσίπρας ήταν χυδαίος .

Γιατί  μόνον ένας χυδαίος θα έπαιζε με 2.000 άτομα που εργάζονται στα μεταλλεία στις Σκουριές και τις οικογένειες τους.

Όταν ο κ.Τσίπρας είπε στην συνέντευξη του στο «κόκκινο»  ότι δεν μπορεί να παρακάμψει 5.000 ανθρώπους όλοι πιστέψαμε ότι έδειξε πολιτική ωριμότητα.

Αλλά όταν ήρθε η ώρα ο ώριμος ξαναέγινε μωρός και τυχοδιώκτης,  θέλει να ικανοποιήσει τους χειρότερους και δυναμικότερους τον πολιτευτών του  και να στείλει στην ανεργία τόσους ανθρώπους για να κερδίσει κάποιες ψήφους – αν τις κερδίσει και αυτές…

Εκτός από όλα αυτά μας έδειξε την εικόνα ενός ανθρώπου χαμένου και βαθιά τρομοκρατημένου που χρησιμοποιεί όλο τον βόρβορο της αντιμνημονιακής ρητορικής μπας και διατηρήσει το 36%.

Όλα αυτά προσπαθεί να τα κάνει αυτός που έφερε το μνημόνιο 3. Παιχνίδια, παιχνίδια και ξανά παιχνίδια με μοχλό  την παλιά πελατειακή Ελλάδα.