Πόσο αντέχει μια χώρα ώσπου να καταρρεύσει;

Πόσο αντέχει μια χώρα ώσπου να καταρρεύσει;

Αφού διαλύσεις με αβεβαιότητα και καταστροφική ασάφεια για επιστροφή στην δραχμή, την ήδη δοκιμασμένη αγορά, βάζεις λουκέτο στις τράπεζες, εξαγγέλεις δημοψήφισμα με ερώτημα "το άκρον άωτον της γελοιότητος", με προθεσμία μιας βδομάδας.

Ο μηχανισμός προπαγάνδας πείθει όποιον έχει IQ-πατάτας-και-κάτω ότι το δημοψήφισμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ Grexit! Η υπόλοιπη υφήλιος φυσικά ξέρει και λέει ξεκάθαρα πως είναι το αντίθετο!

Από 2-3 μήνες πριν, στήνεις μηχανισμούς παράλληλου νομίσματος κλέβοντας τα ΑΦΜ όλων των Ελλήνων, κανονίζεις κουπόνια για τρόφιμα και βενζίνη, προετοιμάζεις τις διαδικασίες για να κρατικοποιήσεις την ΤτΕ και να επιστρατεύσεις τους δημόσιους υπαλλήλους, επίσης φτιάχνεις πλάνο για μπουκάρισμα σε σπίτια για να μαζέψεις τα €40 δις μετρητό και άλλα €5-€10 δις τιμαλφή και χρυσά δόντια, όπως του ξεφεύγει του σούργελου που έχεις για υπουργό σταλινιστικής ανάπτυξης.

Το πραγματικό κόστος για τη χώρα αυτού του φαύλου εγχειρήματος (με την πρόφαση της διαπραγμάτευσης) ξεπερνάει τα 100 δισεκατομμύρια (100.000.000.000) ευρώ!!

Αυτά και προετοιμάζεις και πλάνο για να βγάλεις στους δρόμους το στρατό για να τηρήσει την τάξη.

Ποια τάξη ρε μ@λάκα;;;

Η τάξη που τηρεί ο στρατός στο εσωτερικό μιας χώρας είναι για να καταστέλλει τις ατομικές ελευθερίες των πολιτών, και για να σκοτώνει τους αντιφρονούντες, ρε φασιστόμουτρο!!

Για να σκοτώνει τους πολιτικούς αντιπάλους μπαίνει ο Στρατός στα εσωτερικά μιας χώρας!

Φασίστες!!!

...φυσικά οι ξένες μυστικές υπηρεσίες βρίσκουν τα στοιχεία που αποδεικνύουν το εκκολαπτόμενο Πραξικόπημα, και εξηγούν με φωτογραφίες και φιλμάκια το σύνηθες τέλος των δικτατόρων, με ειδική μνεία σε Καντάφι, Τσαουσέσκου, και Χίτλερ.

Δίνουν και μια υπόσχεση.

Καταλαβαίνεις πως σε πήραν χαμπάρι.

Βγάζεις έρπη.

Κάνεις πίσω.

Το βαφτίζεις αυταπάτη...

Λίγες οι μέρες σας προδότες.

Ακόμη και αν διαλύσετε τελείως την οικονομία, την Δημοκρατία δεν θα τη νικήσετε τόσο εύκολα.

Δεν θα την νικήσετε καθόλου.

 

Ακολουθήστε τον Αγη Βερούτη στο twitter @Agissilaos
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.