Θα φυλακίσουν έναν στους είκοσι Έλληνες;

Θα φυλακίσουν έναν στους είκοσι Έλληνες;
Στις ΗΠΑ, που είναι η χώρα με το μεγαλύτερο ποσοστό φυλακισμένων στον κόσμο, κυρίως λόγω οπλοφορίας και εγκλημάτων κατά της ζωής, περί το 1% του ενηλίκου πληθυσμού αν θυμάμαι καλά είναι στη φυλακή.
 
Στην Ελλάδα δρομολογείται με συνοπτικές διαδικασίες και ερήμην δίκες χωρίς δικηγόρους και ανεδαφικές ρυθμίσεις που κανείς δεν δύναται να κάνει, η μετάβαση του 4,5% του ενηλίκου πληθυσμού στη φυλακή, λόγω ΟΑΕΕ.
 
Δρομολογείται η φυλάκιση τουλάχιστον 380.000 ανθρώπων γιατί δεν μπορούσαν να δώσουν όσα το κράτος τους καταλογίζει, για υπηρεσίες υγείας που δεν έλαβαν, και σύνταξη που δεν θα πάρουν ποτέ.
 
Χιλιάδες παιδιά θα μείνουν χωρίς γονείς, χιλιάδες σπίτια θα κλείσουν, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι εξοργισμένοι με αυτή την απίστευτη ηλιθιότητα και αδικία θα περιμένουν την ευκαιρία να εκδικηθούν.
 
Εκείνοι που δρομολογούν πολιτικά αυτή την κοινωνική αιματοχυσία σπέρνουν ΚΑΙ το δικό τους μέλλον με πόνο, αίμα και οργή.
 
Ίσως τους συμφέρει να αναθεωρήσουν όσο ακόμα έχουν χρόνο.
 
Το Γουδή θα μοιάζει με λουναπάρκ μπροστά σε αυτό που δημιουργούν για τον εαυτό τους οι σημερινοί πολιτικοί με την δρομολογούμενη φυλάκιση του 4,5% του ενηλίκου πληθυσμού της χώρας.
 
Η Ιστορία ΕΙΝΑΙ αμείλικτη σε τέτοια φαινόμενα.
 
Έχουν λίγο χρόνο ακόμα...
 
Ακολουθήστε τον Άγη Βερούτη στο twitter: @Agissilaos 
 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.