Σάλος από τη λεπτή κοπέλα που εθεάθη να κολυμπάει σε παραλία ευτραφών γυναικών

Σάλος από τη λεπτή κοπέλα που εθεάθη να κολυμπάει σε παραλία ευτραφών γυναικών

Αποτροπιασμό και θλίψη προκάλεσε η εικόνα μίας αρκετά λεπτής και καλλίγραμμης γυναίκας η οποία εθεάθη σε παραλία λουόμενων και ιδιαιτέρως ευτραφών ατόμων έτοιμη να απολαύσει το μπάνιο της. Η είδηση μεταδόθηκε σε όλα τα Ελληνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης με δημοσιογράφους και τηλεθεατές να επιτίθενται εναντίον της με ιδιαιτέρως άσχημους χαρακτηρισμούς, παρακινώντας τη να φάει κανένα παστίτσιο και μουσακά για να "πάρει λίγο κρέας πάνω του το κορίτσι".

Η εμφάνιση αυτής της κοπέλας προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και στους λουόμενους της παραλίας, ειδικά τις ευτραφείς κυρίες οι οποίες έβλεπαν μία τόσο λεπτή γυναίκα να έρχεται χωρίς καμία αιδώ τόσο αδύνατη στην παραλία!

Μίλησαν για την προσβολή της αισθητικής τους αλλά το πώς αυτός ο τρόπος ζωής προκαλεί προβλήματα στην υγεία όπως την έντονη αδυναμία που χαρακτήριζε την κοπέλα λόγω της έλλειψης φαγητού. Χαμός στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στο ίντερνετ, στις ειδήσεις, στην Τατιάνα...

Η κάμερα εντόπισε μάλιστα δύο παχουλές κυρίες οι οποίες απαίτησαν να μάθουν τη διεύθυνση της γυναίκας αυτής ώστε να διαμαρτυρηθούν εντόνως για την παραβίαση της αισθητικής τους!

-Μα αν είναι δυνατόν! Δεν κοιτάει εμάς το κοριτσάκι, να το ρίξει στο φαί και να πάρει κανένα κιλό! Μας παραβιάζει την αισθητική μας η εικόνα αυτής της γυναίκας, απαιτούμε να ενημερωνόμαστε για τις παραλίες που πηγαίνει ώστε να μην πατάμε ποτέ!

-Πάλι θα βλέπουμε το φαινόμενο της ανορεκτικής κοπέλας που νομίζει ότι είναι ημίθεα να περπατάει με ύφος σταρ Ελλάς στην παραλία! Πλακώσου στα σουβλάκια και τους μουσακάδες κοπελιά!

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπήρξε για ημέρες το αντικείμενο σχολιασμού και μάλιστα υπήρχαν και άτομα που καταφέρθηκαν εναντίον της γιατί δεν είναι το πρότυπο γυναίκας που θέλουν να βλέπουν στην παραλία! Μάλιστα, αναρωτήθηκαν και για το δύσμοιρο το σύντροφό της πώς θα αισθάνεται, τον χαρακτήρισαν ως το πιο κωμικοτραγικό πρόσωπο του φετινού καλοκαιριού!

Η κοπέλα μετά από αυτό το κύμα αρνητικής δημοσιότητας, λέγεται ότι ζήτησε να παρέμβει σε μία εκπομπή και να μιλήσει ανοιχτά για αυτό το μίσος που δέχτηκε από μερικά άτομα.

-Δηλαδή η παραλία είναι μόνο για ευτραφείς; Δεν έχει το δικαίωμα κάποιος λεπτός με λιγότερα κιλά να απολαύσει το μπάνιο του; Ποιοι είστε που κατακρίνετε με τέτοιο τρόπο το σωματότυπο των άλλων ανθρώπων, χωρίς να ξέρετε τα προβλήματα που μπορεί να έχει με την υγεία του ή το οτιδήποτε άλλο;

Φήμες λένε ότι η κοπέλα πηγαίνει πλέον σε ερημικές παραλίες, απομακρυσμένες από τον πολύ κόσμο..

ΥΣ: Ένα καθαρά χιουμοριστικό κείμενο που απλώς σκοπεύει να αναδείξει την ευκολία του να κατακρίνουμε τον άλλο με ταμπέλες και χαρακτηρισμούς: ο χοντρός, η ανορεξικιά, το μπάζο, το φρικιό. Βάζοντας για πρώτη φορά στη θέση ενός ανθρώπου με παραπανίσια κιλά έναν άνθρωπο λεπτό και αδύνατο..
(Μαράκι)

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

CoverPhoto: www.flickr.com