Τάσος  Καρκαντζέλης

Τάσος Καρκαντζέλης

2-12 ετών καπνοχώραφο.

12-16 οικοδομή με τον μικροεργολάβο πατέρα μου έμαθα τι θα πεί δική σου επιχείρηση

16-18 βιομηχανικός εργάτης έμαθα τι θα πεί γραμμη παραγωγής

18-23 Μηχ Παραγωγής & Διοίκησης έμαθα απο Μακροοικονομία και κοινωνιολογία μέχρι το τελευταίο γρανάζι και κύκλωμα κάθε μηχανής. 19-30 19-31 Σερβιτόρος στα καλύτερα μαγαζιά των Χανίων σέρβιρα κοντά στους 200.000 ευρωπαίους

26-47 Σύμβουλος σε πάνω απο 40 εταιρείες σε 20 κλάδους.

Δράμα, Χάνια, Ναύπλιο, Λιτόχωρο Ξάνθη, Θεσσαλονίκη και πάλι Δράμα

Νομίζω πως δικαιούμαι να έχω άποψη σε κάποια πράγματα

09.09.2016

Τον καιρό που οι αγροτικές επιδοτήσεις γινόταν μπουζούκια και στην Αράχοβα χτίζαν κάθε εκατοστό, υπήρχε και μια «άλλη» Ελλάδα.

08.05.2016

Οι παλιοί μου φίλοι ξέρουν ότι λέω τα ίδια πράγματα για την γεωργία και το τρόφιμο εδώ και 15 χρόνια. Όμως τα ΕΛΕΓΑ και κάποιος ΑΛΛΟΣ έπρεπε να τα κάνει. Τώρα τα ΚΑΝΩ κι ελπίζω τα αποτελέσματα σε λίγο χρόνο να τα ΔΕΙΞΩ.

Το λές και πολιτική στην πράξη γιατί μόνο έτσι έχεις αποτελέσματα.

19.07.2014

Μπορούν άραγε να γίνουν μεταρρυθμίσεις από ένα πολιτικό σύστημα που νοιάζεται κύρια για την αναπαραγωγή του; Όση πίεση κι αν δεχτεί, θα κάνει κάποια μερεμέτια, αλλά σύντομα θα ξαναγυρίσει στα γνωστά του μονοπάτια. Και φυσικά μην ξεγελιόμαστε. Πολιτικό σύστημα δεν είναι μόνο τα κόμματα κι οι βουλευτές.

29.12.2013

Αν δεν θέλεις αλλο Λιάπηδες και Τομπουλογλου, πρέπει να κάνεις κάτι περισσότερο απο κουβέντες στο καφενείο. Στήριξε και ΕΛΕΓΧΕ ικανούς ανθρώπους να μπουν στην πολιτική.

Ξεκίνα απο τις εκλογές για το δήμο σου. Αμα δεν μπορείς να αλλάξεις την γειτονιά σου πώς θ' αλλάξεις την χώρα σου?

Ναι ξέρω υπάρχουν πολλές λογικές αντιρήσεις
 «Μα θ'αφήσω την δουλειά μου να πάω να μπλέξω με τον κάθε Μ...α?»
Α. Ο κάθε μ..ς είναι εκεί γιατί εσύ τον άφησες.
Β. Η δουλειά σου δεν πρόκειται να προχωρήσει όσο ο κάθε μ..ς την επηρεάζει. Και να προχωρήσει προσωρινά, αργά ή γρήγορα θα τον βρείς στα πόδια σου
Γ. Πόσο νόημα έχει να "σωθείς" εσύ όταν η οικογένεια, η γειτονιά και η κοινωνια σου βουλιάζει;
23.11.2013

Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας δεν είναι το ασφαλιστικό ή οι φόροι. Είναι ότι δεν έχουμε όραμα για το ποιοι είμαστε και που θέλουμε να πάμε.

Δεν είναι ότι δεν έχουμε ηγέτες, αλλά ότι έχουμε ανάγκη  ηγέτες για να μας δώσουν αυτό το όραμα.

22.10.2013

Τη 10ετία '98 - '08 ΟΛΗ η Ελλάδα έζησε το όνειρο «διορισμός/επιδότηση/εργολαβία/αντιπροσωπεία = σπιταρόνα, κουρσάρα, μπουζούκια, διακοπές». Για κάποιους ήταν  «μεζονέτα στα ΒΠ, kayen, Ρέμος, Μύκονος», για κάποιους  «2αράκι στον Εύοσμο, Hyundai, Κιάμος, Καλλικράτεια». Ακόμη όμως κι αυτό το 10% που δεν το έζησε, είχε τη σιγουριά ότι θα γυρίσει ο τροχός.

01.10.2013

Ζητούνται νέοι κάθε ηλικίας και ειδικότητας να ξαναχτίσουν τον τόπο τους.

Δυστυχώς οι υπάρχοντες πολιτικοί δεν πρόκειται να καταλάβουν πως οι κοκορομαχίες δεν τους βοηθάνε πια. Οι άνω των 40, αυτά μάθαν τόσα χρόνια στ’ αμφιθέατρα, αυτά λένε.

27.09.2013

Ξεχνάμε τον κρατικό τομέα. Για ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ χρόνια δεν πρόκειται να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας. Αντίθετα θα μειώνει και τις ήδη υπάρχουσες για τουλάχιστον μια δεκαετία. Ξεχνάμε τις μεγάλες διεθνείς επενδύσεις. Έχουμε ελάχιστα έως κανένα συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με όλους τους γείτονές μας.