Χάντρες και βραχιολάκια για ιθαγενείς

Χάντρες και βραχιολάκια για ιθαγενείς

Η ανάπτυξη έρχεται! Οσονούπω! Αυτό το οσονούπω κρατάει από το 2010. Ήδη φέτος μετατέθηκε για το 2015 από τον ΟΟΣΑ. Είναι αδιαπραγμάτευτη συμπαντική βεβαιότητα ότι με υπερφορολόγηση δεν έρχεται η ανάπτυξη, αλλά απομακρύνεται.

Ακόμα και ο Τσώρτσιλ το είπε μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου: το να φορολογεί μια χώρα την οικονομία της για να ανακάμψει, είναι σαν να έχει τα δυο πόδια σε ένα κουβά και να προσπαθεί να σηκωθεί στον αέρα τραβώντας το χερούλι.

Η υπόσχεση πως μόλις έρθει η ανάπτυξη θα μειωθούν οι φόροι είναι αποτυχημένη εξ ορισμού. Όσο οι φόροι δεν μειώνονται, ανάπτυξη δεν θα δούμε!

Αν περιμένουμε να έρθει πρώτα η ανάπτυξη για να σταματήσει η φορολογική εξόντωση της μεσαίας τάξης, θα περιμένουμε για πάντα... Ειδικότερα, όταν η μεσαία τάξη θα έχει ήδη εξοντωθεί η μόνη εφικτή ανάπτυξη θα είναι του τύπου της Κένυας.

Στην Κένυα υπάρχουν τα μεγαλύτερα και καλύτερα θερμοκήπια παραγωγής τριαντάφυλλων στον κόσμο. Τα τριαντάφυλλα αυτά παράγονται στις όχθες της λίμνης Βικτώρια, και οι χιλιάδες εργαζόμενοι Κενυάτες, στις Ολλανδικές εταιρίες που τα έχτισαν, πληρώνονται 5 δολλάρια την ημέρα, και πίνουν μολυσμένο με φυτοφάρμακα νερό, διότι τα λύματα χύνονται χωρίς επεξεργασία στα νερά της λίμνης.

#Kenya_forever_re

Μετά από τα 18 σημεία της ανάπτυξης Ζάππειο 3 όλα τα άλλα είναι απλά χάντρες...

Το Ζάππειο 4 ωχριά.

Ταυτόχρονα, η υπερφορολόγηση έχει φέρει 2,5 εκατομμύρια Έλληνες να χρωστούν καθυστερημένους βεβαιωμένους φόρους 63,5 δις στο κράτος, ενώ πάνω από 450.000 αυτασφάλιστους αδυνατούν να πληρώσουν τις ασφαλιστικές εισφορές λόγω μείωσης του εισοδήματός τους με την κρίση, χωρίς φυσικά να έχουν προσαρμοστεί προς τα κάτω αναλογικά οι εισφορές τους.

Το χειρότερο είναι πως ο τρόπος που προσπαθεί το καθεστώς να τους δώσει "δεύτερη ευκαιρία" ή νέα αρχή, είναι να απαιτεί να συνεχίζουν να πληρώνουν τις υπέρογκες εισφορές κάθε μήνα, αλλά και ταυτόχρονα να πληρώνουν ένα τεράστιο ποσοστό των οφειλόμενων.

Σε κάποιον δεν κόβει ότι όποιος δεν έχει να πληρώσει 450 ευρώ το μήνα, πολύ περισσότερο δεν θα έχει να πληρώσει ούτε 900 ευρώ το μήνα. Εκτός αν υπάρχει δόλος από αυτούς που αποφασίζουν, και η μεσαία τάξη έχει στοχοποιηθεί για ηθελημένο αφανισμό.

Αν αυτό συμβαίνει, τότε οι ψηφοφόροι που θα υποστηρίξουν οποιονδήποτε στοχεύει με δόλο στην εξόντωση μιας οικονομικής τάξης, ουσιαστικά είναι συνεργοί των δημίων.

Από την άλλη, οι κατασχέσεις για αυτούς τους παράλογους και αντισυνταγματικούς φόρους έχουν ήδη ξεκινήσει, και τη θηλιά σφίγγει ολοένα και περισσότερο στο λαιμό 2,5 εκατομμυρίων νοικοκυριών η σχετική δημόσια διοίκηση του ΥΠΟΙΚ, ακολουθώντας εντολές από τη νομοθετική εξουσία.

Με άλλα λόγια, οι εκλεγμένοι από το Λαό εκπρόσωποί του αποφασίζουν να εξολοθρεύσουν οικονομικά 3 εκατομμύρια Ελλήνων, και εκείνοι απλώς εκτελούν.

Η παραγγελία για βραχιολάκια εντοπισμού αξίας 1 εκατομμυρίου ευρώ, για κατ' οίκον περιορισμό, δηλαδή φυλάκιση στο σπίτι του κάθε ενός καταδικασθέντα για την αδυναμία πληρωμής υπέρογκων φόρων στο Κτήνος, λύνει το θέμα την υπερπληρότητας των φυλακών.

Οι τριτοκοσμικές συνθήκες στις ελληνικές φυλακές, με επιδημίες φυματίωσης και λοιμωδών νόσων χωρίς βασική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους φυλακισμένους, καθώς και οι τεκμηριωμένες και βιντεοσκοπημένες δολοφονίες φυλακισμένων με βασανιστήρια, από τους δημοσίους υπαλλήλους δεσμοφύλακες, εξασφαλίζει ότι κάποιος που θα καταδικαστεί σε φυλάκιση για αδυναμία πληρωμής των αυθαίρετων φόρων, θα κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να βρεί τα χρήματα τουλάχιστον να πληρώσει το βραχιολάκι εντοπισμού ως και 3.000 ευρώ (βάσει νόμου),για κάθε ένα βραχιολάκι που το Ελληνικό Δημόσιο θα αγοράσει λιγότερο από 300 δολλάρια.

Το Ελληνικό Κράτος έχει μετατραπεί από κάποιους εκλεγμένους εκπροσώπους του Λαού, σε έμπορας δυστυχίας των Ελλήνων, με μοναδική στόχευση την επάρκεια πόρων για να πληρώνονται οι κομματικοί στρατοί.

Όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα, σε επαρχιακό αεροδρόμιο είχαν προσληφθεί 71 (εβδομηνταένας) οδηγοί λεωφορείου για να οδηγούν τα 2 λεωφορειάκια του αεροδρομίου.

Αυτοί πληρώνονται από τους φόρους εκείνων που ήδη χάνουν ή θα χάσουν μετά τις εκλογές τα σπίτια τους, για να πληρωθούν στην ώρα τους και αμείωτοι αυτοί οι 71 μισθοί οδηγών λεωφορείου. Το συγκεκριμένο αεροδρόμιο δεν γνωρίζω καν αν έχει 71 πτήσεις το μήνα!

Από την άλλη η αξιωματική αντιπολίτευση έχει δηλώσει ότι θα συνεχίσει να μην μειώνει το κράτος, οπότε η εργασιακή ασφάλεια των 71 οδηγών λεωφορείου δεν κινδυνεύει!

Είναι ώρα να καταλάβει ο ψηφοφόρος ότι ψηφίζοντας τους συγκεκριμένους δεν εξυπηρετεί απλά τα συμφέροντά του, αλλά είναι συνεργός στην οικονομική και φυσική εξόντωση του ενός τρίτου των Ελλήνων.

Πέρα από εκείνους που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, ή τους 250.000 που τρέφονται στα συσσίτια της Εκκλησίας που χρηματοδοτει η Ευρωπαϊκή Ένωση, πέρα από τους 1.000.000 Έλληνες που ζούν κάτω από το όριο της ακραίας φτώχειας, δηλαδή δεν έχουν αρκετά ούτε για να φάνε, πέρα από τα 350.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα.

Αντί να λύσουν αυτά τα προβλήματα, οι εκλεγμένοι μας ψηφίζουν νυχτερινές τροπολογίες για ασυλία και αμνήστευση εγκλημάτων του κοινού ποινικού δικαίου, κατά παράβαση του Ελληνικού Συντάγματος. Κουρελόχαρτο.

Όποιος αναρωτιέται, συνεργός έγραψα πιο πάνω. Συνεργός δια της ψήφου! Κανείς πλέον δεν θα είναι αθώος.

Χωρίς άμεση αλλαγή πλεύσης και διαγραφή χρεών τόσο από τα ασφαλιστικά ταμεία (όπως λένε οι Γέφυρες), όσο και από την εφορία, αλλά και γενναίο κούρεμα επιχειρηματικών δανείων ή επιμήνυνση με μηδενικό επιτόκιο από τις τράπεζες, οδηγούμαστε με μαθηματική βεβαιότητα σε κοινωνική έκρηξη. Πυρηνική έκρηξη του 1/3 της κοινωνίας.

Κανένας τοίχος δεν μπορεί να σε προστατεύσει από μια πυρηνική έκρηξη.

Οι ακροδεξιοί είναι ακόμα χειρότεροι, καθώς δεν υπόσχονται λύσεις, αλλά μόνο αίμα.

Μη πείτε πως δεν σας το είπα εγκαίρως.

Το εγκαίρως είναι τώρα!

 

Ακολουθήστε τον Άγη Βερούτη στο twitter: @Agissilaos 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.