Πρώτες συστάσεις από ένα Μασόνο (και δεν μοιράζω καραμελίτσες)...

Πρώτες συστάσεις από ένα Μασόνο (και δεν μοιράζω καραμελίτσες)...

Στα παλιά τα χρόνια σάς αποκαλούσαμε «βέβηλους».  Αργότερα, υιοθετήθηκε μία πιο πολιτικά ορθή λέξη, έτσι τώρα είστε απλά «αμύητοι», ή «μέλη της θύραθεν Κοινωνίας».

«Κοίτα τι μας λέει ο κωλομασόνος!», θα πείτε... «Είναι δυνατόν να ξεκινάει την παρουσία του σε ένα τόσο προοδευτικό site με ένα τόσο υποτιμητικό τίτλο για όλους εμάς και να καθόμαστε να τον διαβάζουμε;».

Μην ξεχνάτε όμως, "βέβηλοι" είναι και τα παιδιά μας που δεν έχουν εισέλθει στον Τεκτονισμό, οι κόρες μας, οι γυναίκες μας, οι γονείς μας. Και τους λατρεύουμε παρά το φριχτό τους αυτό μειονέκτημα. Μην το παίρνετε προσωπικά λοιπόν, ας ξεπεράσουμε τις εκατέρωθεν ετικέτες για να μπούμε στο «ζουμί».

Μου είναι μάλλον δύσκολο να σας μιλήσω για τον Ελευθεροτεκτονισμό. Βλέπετε,  η «Βασιλική Τέχνη» (ναι, έχουμε και άλλες εκφράσεις που μας τονίζουν τον εγωισμό) καλύπτει ένα τεράστιο φάσμα φιλοσοφικής σκέψης, που αναπτύχθηκε παράλληλα με το Διαφωτισμό, τους τελευταίους τρείς αιώνες. Άλλοι πάλι, ισχυρίζονται ότι ο Τεκτονισμός πάει πίσω εκατοντάδες και ίσως χιλιάδες χρόνια, αλλά αυτά θα τα κουβεντιάσουμε σιγά-σιγά, για να μη μου πάθετε τίποτα.

Από τη μία οφείλω να τηρήσω την υπόσχεση της σιωπής που έδωσα ενώπιον των αδελφών μου. Όχι βέβαια από φόβο (όπως διατείνονται πλείστοι κάτοικοι του Νομού Ημιμαθείας) ότι θα μου συμβεί κάτι κακό, αλλά επειδή παίρνω αγάπη, αλληλεγγύη και ηθική στήριξη από τους αδελφούς μου και οφείλω να τους τα ανταποδώσω.  

Δεν είμαστε μια Μυστική Αδελφότητα, όπως πολλοί ισχυρίζονται, είμαστε απλά μια Αδελφότητα με μυστικά και στη διαδρομή θα σας εξηγήσω τους λόγους. Αν πάλι βιάζεστε, ένα μικρό blog που γράφω (http://mason100.blogspot.com), ίσως μπορεί να σας ενημερώσει για το τι μέρος του λόγου είμαι και τι να περιμένετε από εμένα.

Απλά, σκεφτείτε πώς θα νιώθατε προσωπικά, αν ένας «καλοπροαίρετος» γνωστός ή συνάδελφος, σας κολλούσε τη ρετσινιά του Σατανιστή, του Ειδωλολάτρη, του Σιωνιστή και του Προδότη της Πατρίδας, απλά και μόνο επειδή το βράδυ είχε αϋπνίες και παρακολούθησε τον Στέφανο Χίο και τους ψεκασμένους προσκεκλημένους του.

Από την άλλη όμως, επειδή ποτέ δεν μου ζητήθηκε να διακορεύσω παρθένες, να πιω αίμα νηπίων, να προδώσω την πατρίδα μου, να προσκυνήσω τον Σατανά και να μπάσω κρυφά σιωνιστές στα Κάτω Πετράλωνα με ανομολόγητους σκοπούς, νιώθω ότι είναι πια καιρός να ειπωθούν και κάποια πράγματα από τη μεριά μας.

Οι γηραιότεροι αδελφοί μου έχουν εν πολλοίς την αντίληψη ότι πρέπει να αφήνουμε τον κάθε αδαή να λέει ό,τι του καπνίσει. Δεν προτίθενται να κάνουν τίποτα γι αυτό. Οι νεώτεροι όμως το παίρνουν πιο πατριωτικά. Θίγονται προσωπικά με τα απίστευτα που ακούγονται από κάθε «ειδήμονα» της καρπαζιάς. Βλέπουν ότι η ιδιότητα του Τέκτονα θεωρείται τίτλος τιμής σε όλες τις δυτικές δημοκρατίες (πλην Ελλάδος) και θλίβονται και θέλουν να αντιδράσουν.

Προς συνηγορία της θέσης τους, θυμηθείτε το 1988 τι έγινε με τον Michael Dukakis και τον πατέρα Bush. O «δικός μας» Mike το έπαιξε τόσο «ανωτάτου» μέσα στη Harvard-ίλα του, που ο Bush κατάφερε να του κρεμάσει κάθε λογής γιδοκούδουνο με τη λογική του Γκαίμπελς «πες-πες, στο τέλος πάντα κάτι μένει» και τον έστειλε στα αζήτητα.

Έτσι, και με την απερίσκεπτη συναίνεση του Κλόουν να φιλοξενήσει τα ανίερα άρθρα μου στην ιστοσελίδα του, η απόφαση ελήφθη... Σε αυτή τη στήλη λοιπόν, θα σας περιγράψω την προσωπική μου εμπειρία στον Ελευθεροτεκτονισμό. Όχι με πάρα πολλές λεπτομέρειες (αν και δεν θα άφηνα με τίποτα απ' έξω οποιαδήποτε διακόρευση παρθένας που μπορεί να είχε υποπέσει στην αντίληψή μου), αλλά με αρκετές για να καταλάβετε κάποια απλά πράγματα.

Ένα από αυτά που θα ήθελα να γίνει αντιληπτό είναι ότι ο Ελευθεροτεκτονισμός είναι μία αδελφότητα ανθρώπων με αγνά και πολλές φορές ουτοπιστικά ιδανικά. Αλλά κάθε ομάδα ανθρώπων έχει τους καλούς και τους όχι και τόσο καλούς, ανάμεσά της. Επίσης στη χώρα του «είσαι ό,τι δηλώσεις», δεν είναι λίγοι οι μαϊμού-μασόνοι που λένε όποια ανοησία τους κατέβει στο τσερβέλο τους, τις περισσότερες φορές για να εντυπωσιάσουν εύπιστα κοριτσόπουλα.

Αν λοιπόν αγανακτείτε με το Γερμανό τουρίστα που συλλήβδην αποκαλεί τους Έλληνες «κλέφτες» επειδή τον έγδαρε ένας ταρίφας στο Ελ. Βενιζέλος, επιτρέψτε μου να αγανακτήσω κι εγώ όταν κολλάνε τη λέξη «μασόνος» και «Παττακός» μαζί και μας θεωρούν  όλους μας κατάλληλους μόνο για τον κάδο ανακύκλωσης. 

Ελπίζω να μάθετε λίγα περισσότερα για εμάς και είμαι βέβαιος ότι θα δείξετε ανοιχτό μυαλό για να σκεφτείτε «έξω από το κουτί»...