Πως θα ξεσκεπάσεις ένα Μασόνο...

Πως θα ξεσκεπάσεις ένα Μασόνο...

Μοναδικέ αναγνώστη του φτωχού αυτού ιστότοπου, Θανάση, μετά από χρόνια που μου παίρνεις τα αυτιά με ερωτήσεις για το πώς αναγνωρίζονται οι Μασόνοι μεταξύ τους και πως μπορείς κι εσύ να καταλάβεις ποιος είναι τέτοιος, για να τον ξεμπροστιάσεις ενώπιον των αθώων και ανυποψίαστων συμπολιτών μας, χωρίς να περιμένεις από το Στέφανο Χίο να δημοσιεύει "μούφα" λίστες με Ροταριανούς (αλήθεια, τι σχέση έχουν με εμάς, αυτοί είναι παπαδοπαίδια) αποφάσισα να σε βάλω μέσα στα σκοτεινά μας μυστικά και να σε διαφωτίσω για κάποια πράγματα που, όπως λένε οι αγαπημένοι μας συμπατριώτες Ταλιμπάν, έχουμε δώσει όρκο στον Βεεζεβούλ να μην τα αποκαλύπτουμε σε κανένα.

Κάνοντας μια μικρή ιστορική αναδρομή, θα αναφερθώ στην πρόταση του αδελφού μας Βενιαμίν Φραγκλίνου να φοράμε όλοι φτερά στρουθοκαμήλου στο κεφάλι, μια πρόταση που απορρίφθηκε από το Μέγα Κεντρικό Συμβούλιο Συνωμοσίας του Παγκόσμιου Εβραιοτεκτονισμού ως μη εφικτή, δεδομένου ότι οι περισσότερες στρουθοκάμηλοι προέβαλλαν σφοδρές αντιρρήσεις και απεχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις κουνώντας επιδεικτικά τις ουρές τους.

Για τον ίδιο λόγο άλλωστε πήγε άπατη και η ιδέα του αδ.: Charles DeGaulle, να φοράμε φούστες του καν-καν και καλτσοδέτες, μια και οι χορεύτριες του Mulin Rouge θεώρησαν την ταύτιση με τους μασόνους άκρως δυσφημιστική για το ευγενές επάγγελμά τους και απεχώρησαν επίσης κουνώντας επιδεικτικά ό,τι τελοσπάντων είχαν μάθει να κουνάνε.

Έτσι το μόνο που μας έμεινε ήταν η μυστική χειραψία. Έτσι, με τον καιρό αναπτύξαμε ένα πολύπλοκο κώδικα χειραψιών. Ας πούμε υπάρχει χειραψία που σημαίνει: "Καλησπέρα, με λένε Ερμόλαο, είμαι Β' επόπτης στη Στοά "Αγάθων" Καρπενησίου και μήπως ξέρεις κανένα καλό μπουγατσατζήδικο εδώ γύρω;" ή "γεια σου αδελφέ, σένιο το κουστουμάκι σου, ξέρεις πόσο έφερε ο Πλατανιάς με τον Πανθρακικό;"


Ένας σίγουρος τρόπος λοιπόν για να διακρίνεις ένα μασόνο ανάμεσα στο πλήθος είναι να παρατηρήσεις ποιος από όλους γυρίζει δεξιά κι αριστερά μοιράζοντας χειραψίες.

Βέβαια, αυτό θα σε οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι όλοι οι πολιτικοί μας είναι μασόνοι, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορούμε να το αντέξουμε, μια και το υποστηρίζει ήδη η κυρά Φανή, του Φανούρη του φαναρτζή. Το γεγονός βέβαια ότι όλα τα χρόνια που είμαι μασόνος δεν έχω δει κανένα πολιτικό να περνάει την πόρτα των στοών μας, δεν έχει καμία απολύτως σημασία, όπως εύκολα αντιλαμβάνεσαι με την καχύποπτη οξυδέρκεια που σε διακρίνει. Παρόλα αυτά, θα έπρεπε να γνωρίζεις Θανάση μου ότι οι επιδιώξεις και φιλοδοξίες των περισσοτέρων πολιτικών μας είναι μάλλον αντίθετες με την Τεκτονική Ηθική και δεν θα νοιώθαμε άνετα μαζί τους, μια και δεν μπορούν με τίποτα να αφήσουν τα Μέταλλα (εξουσία, αξιώματα, κοινωνική θέση, χρήματα) εκτός Στοάς.

Άλλη μια μέθοδος αναγνώρισης είναι να προσπαθείς να διακρίνεις ποιος από τους ανθρώπους γύρω σου έχει πονηρό ύφος, σκοτεινό βλέμμα και περνάει απέναντι όταν βρίσκεται κοντά σε εκκλησία, διότι, (όπως και ο ίδιος ο Άγιος Πειραιώς πιστοποιεί), οι μασόνοι είναι λάτρεις του Σατανά, ψυχές σκοτεινές, βδελυρές και παραπλανημένες, που δεν μπορούν να αντέξουν τη θέα του σταυρού (ή του Αγίου Πειραιώς) χωρίς να λερώσουν τα σώβρακά τους.

Οποιοσδήποτε δε έχει επάνω του κολλημένα ή καρφιτσωμένα αστέρια (και δεν είναι χωροφύλακας), είναι βέβαιον ότι είναι μασόνος, καλέ μου Θανάση.

Έτσι θα μπορείς με ασφάλεια να ισχυριστείς ότι η Ντίνα Τριάντη και ο Ερρίκος Μπριόλας, στην ταινία «Αμαρτωλά Χέρια» του 1955 ήταν καραμπινάτοι μασόνοι, μια και η τροφαντή στριπτιτζού της ταινίας είχε αστεράκια στα επίμαχα σημεία.

Ήδη σου έχω αποκαλύψει τόσα πολλά, που πια το μέλλον μου είναι σκοτεινό και αβέβαιο. Αν ακούσεις ότι με βρήκαν κρεμασμένο, σφαγμένο, γδαρμένο και αλειμμένο με πίσσα και πούπουλα, να ξέρεις ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία, Θανάση μου.

Ουφ! Τα είπα και ξαλάφρωσα, Θανάση μου. Αυτή είναι η αλήθεια και μην ακούς τους παλιομασόνους να σου λένε ότι μπορούν να αναγνωρίσουν τον αδελφό τους από πολύ απλά πράγματα, όπως είναι κάποιες σκόρπιες φράσεις μέσα από τα τυπικά, κάποια κοινώς γνωστά άτομα και τον αθόρυβο τρόπο συμπεριφοράς τους…

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ BLOG-ΑΚΙ ΜΟΥ