«Ο Λιαντίνης είναι ζωντανός». Συγκλονιστική αποκάλυψη της συζύγου του

24.07.2016
«Ο Λιαντίνης είναι ζωντανός». Συγκλονιστική αποκάλυψη της συζύγου του

Ανήμερα των γενεθλίων του καθηγητή Δημήτρη Λιαντίνη, η σύζυγός του καθηγήτρια θεολογίας Νικολίτσα Γεωργοπούλου, προχώρησε σε μια ανατριχιαστική αποκάλυψη. Με ανάρτηση στο FB, αλλά και στο προσωπικό της ιστολόγιο, υποστηρίζει ότι ο άνδρας της είναι «εξαφανισμένος» και όχι νεκρός. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι μόνο οι προσωπικοί της φίλοι γνωρίζουν «από μένα την αλήθεια και σιωπούν ευγενικά και αναμένουν την αποκάλυψή της. Γιατί όλα τα υπόλοιπα είναι παραμύθια.»

Στη συνέχεια με αφορμή το γεγονός ότι η γενέθλιος ημέρα του Λιαντίνη είναι ίδια με αυτή του Μεγάλου Αλεξάνδρου (23 Ιουλίου) αναφέρει: «Η πρόσφατη ανάρτηση που έκανα με αφορμή το γενέθλιο του Μεγαλέξανδρου δεν ήταν τυχαία. Αλέξανδρος: ένας άλλος Οδυσσέας. Λέγεται ότι, όταν ρωτήθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος, πως πέτυχε τόσες κατακτήσεις σε λίγο χρόνο απάντησε: “Με θέληση, με παραμύθια και με την τέχνη της εξαπάτησης.”». Και συνεχίζει: «Γνωρίζω όσο ουδείς άλλος το Δ. Λιανίνη, 26 χρόνια ζήσαμε μαζί, γνωρίζω την ισχυρή του βούληση, την αγάπη του στους μύθους και την ικανότητά του για ηπεροπηΐδι τέχνη» (τέχνη της εξαπάτησης).

Η κ. Γεωργοπούλου υποστηρίζει ξεκάθαρα ότι ο Λιαντίνης εξαπάτησε τους πάντες (εκτός από την ίδια) και σκηνοθέτησε τον θάνατό του. Με αυτό τον τρόπο αμφισβητεί ακόμα και την ταυτοποίηση των οστών του με τη διαδικασία του DNA που έγινε αμέσως μετά την αποκάλυψη του τάφου του στον Ταΰγετο, το καλοκαίρι του 2005.

Και προς επίρρωση όλων αυτών δηλώνει ότι έχει και «αποδείξεις» για όσα υποστηρίζει: «Μετά από 4 χρόνια, αφ’ ότου άνοιξα τη σελίδα, (δηλ. το 2014), ήρθαν και οι αποδείξεις με φωτογραφίες του σύγχρονες. Όχι ότι εγώ τις χρειαζόμουνα, αλλά για τους άλλους, που αρέσκονται στα παραμύθια του Οδυσσέα και στην ηπεροπηΐδι τέχνη.»

o-liantinis-einai-zontanos-sygklonistiki-apokalypsi-tis-syzygou-tou1.jpg

Μια από τις φωτογραφίες αυτές έχει αναρτήσει στον λογαριασμό της στο twitter όπου φαίνεται αριστερά ένας εργάτης στην Αμφίπολη και δεξιά ο Λιαντίνης. Τη φωτογραφία συνοδεύει το κείμενο: «Αριστερά homo laborandus στην Αμφίπολη, δεξιά ο ίδιος homo educandus διδάσκει για την Ελένη και το αδειανό πουκάμισο.»

Το εύλογο, αλλά και ανατριχιαστικό ερώτημα που προκύπτει μετά από αυτή την συγκλονιστική αποκάλυψη είναι: Αν ο Λιαντίνης είναι ζωντανός, όπως ισχυρίζεται η σύζυγός του, τότε τα οστά που είναι θαμμένα στο νεκροταφείο των Κεχριών Κορινθίας ποιανού είναι;

o-liantinis-einai-zontanos-sygklonistiki-apokalypsi-tis-syzygou-tou-tafos.jpg

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της συζύγου του Λιαντίνη

o-liantinis-einai-zontanos-sygklonistiki-apokalypsi-tis-syzygou-tou3.jpg