Η τέχνη του ασυμβίβαστου με ανακυκλωμένα ρούχα

16.03.2014
Η τέχνη του ασυμβίβαστου με ανακυκλωμένα ρούχα

Όταν τα φυσικά φαινόμενα παρουσιάζουν μεγαλύτερες ανατροπές του φυσιολογικού και από τα μεταφυσικά ή υπερφυσικά γεγονότα τότε ο αλχημιστής είναι ο κλόουν στο παιδικό πάρτι στα παρασκήνια του 5ου στοιχείου. Η πλατφόρμα παραγωγικότητας του συνηθισμένου παύει να λειτουργεί και η ευπρέπεια υποκλίνεται στο ευφάνταστο ενώ η μορφή αλλάζει σχήμα και γίνεται ένα με το απροσδιόριστο.

Η μαγνητική ανωμαλία χρησιμοποιήθηκε για να ονομάσει ένα φαινόμενο που δεν το «σήκωνε» η φυσιολογία, έπρεπε όμως να ονομαστεί γιατί υπήρχε, όπως στο τρίγωνο των Βερμούδων την εξαφάνιση των πλοίων εκεί και τη φιλολογία γύρω από την Ατλαντίδα που υποτίθεται βρίσκεται από κάτω. Όλη αυτή η ενέργεια στα όρια του μεταφυσικού προέρχεται από τους κρυστάλλους της χαμένης πόλης και διακτινίζεται σε κάθε γωνιά του σύμπαντος για να ενωθεί με τις μυριάδες ακτίνες των άλλων κρυστάλλων.

Κατά την Allysun Dutra, ιδιοκτήτρια της Kittinhawk αυτή την ενέργεια έχουν μέσα τους όλα τα κρύσταλλα που χρησιμοποιεί στα ρούχα της. Παρομοίως ενεργητικά είναι και τα ανακυκλωμένα υλικά που χρησιμοποιεί για πολλά από τα ρούχα της, κουβαλάνε την ιστορία της προηγούμενης ζωής τους γι’ αυτό και είναι ατίθασα, δεν υποκύπτουν εύκολα σε σχήματα, τουλάχιστον συμβατά.

kittinhawk1

kittinhawk2

kittinhawk3

kittinhawk5

ΠΗΓΗ: cool2re