Την επόμενη φορά που κάποιος θα σας πει ότι ο Φόρος Κατοχής μπαίνει "για να σωθεί η Ελλάδα"

01.11.2013
Την επόμενη φορά που κάποιος θα σας πει ότι ο Φόρος Κατοχής μπαίνει "για να σωθεί η Ελλάδα"

Την επόμενη φορά που κάποιος θα σας πει ότι ο Φόρος Κατοχής μπαίνει "για να σωθεί η Ελλάδα", πείτε του ότι μπαίνει για να συνεχίζουν άνθρωποι κάτω των 55 ετών να πληρώνονται συντάξεις από το αίμα και τις σάρκες του Ελληνικού Λαού.

Συνταξιούχοι κάτω των 55 ετών είναι 222.389 άτομα.

Το μηνιαίο κόστος αυτών είναι €174.599.821 

Eτησίως κοστίζουν €2.095.197.852 (€2,1 δις) δηλαδή ακριβώς όσο η διαφορά από τον κανονικό φόρο ακινήτων του 2007 (€750 εκατομμύρια) και το Νέο Φόρο Κατοχής που ετοιμάζουν για το 2014 (€2.850.000.000).

Ορίστε λοιπόν ένα ισοδύναμο, που αν εξαιρέσουμε τις πραγματικές αναπηρικές συντάξεις που σίγουρα θα υπάρχουν μεταξύ αυτών, ξεμπερδεύουμε μεμιάς ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Μη μασάτε ότι δεν υπάρχουν επιλογές! 

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ!!!

ΥΓ: Άν μάλιστα πάψουν οι συντάξεις σε ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 65, όπως ορίζει ο νόμος ότι θα συνταξιοδοτηθούμε ίσως κάποτε όλοι εμείς οι υπόλοιποι πληβείοι (λαουτζίκος κατ'αυτούς) τότε η υπερφορολόγηση μπορεί να μειωθεί κατά €8 δισεκατομμύρια το χρόνο και έτσι να εκτιναχθεί η ανάπτυξη!!! 

Για να πάψουμε να αερολογούμε κιόλας... 

Αναδημοσίευση από τον τοίχο του Agis Veroutis ( facebook )  • Το The Clown χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη παροχή των υπηρεσιών του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.

    Πατήστε "Συμφωνώ" για να μην εμφανίζεται αυτό το μήνυμα.