Τι είναι οι "Μεταλλάδες";

19.10.2014
Τι είναι οι "Μεταλλάδες";

Οι μεταλλάδες είναι ένα είδος κατσίκας που ζει στα φιόρδ της Αφρικανικής τούνδρας, σύμφωνα με αυτόχθονες της περιοχής είχαν την συνήθεια να κυκλοφορούν σε κοπάδια και να τρέφονται με τσουκνίδες επειδή ήταν και πολύ γαμώ τις αλητείες. Από αυτές λοιπόν τις συμπαθείς κατσίκες ονομάστηκε και το μεταμοντέρνο επαναστατικό κίνημα των μεταλλάδων.

Οι μεταλλάδες χωρίζονται σε πολλές υποκατηγορίες τις οποίες θα εξετάσουμε περιληπτικά παρακάτω.

Ποζεράδες:

Κυκλοφορούν σε κοπάδια των 5 (2 αρσενικά και 3 θηλυκά), κύριο γνώρισμα είναι η προσεγμένη κόμμωση, τα πολλά μπλιμπίκα στα χέρια, στον λαιμό, στα φρύδια και το υπογάστριο, το χέρι να σηκώνεται στο άκουσμα των Guns N' Roses ή των Skid Row (και των παρόμοιων γαμάτων ποζεροσυγκροτημάτων της εποχής), προσεχτική πόρωση και ματιές δεξιά και αριστερά να δουν αν πιάνουν τόπο οι ποζεριές τους.

Θρασάδες

Κυκλοφορούν 2 ή 3 μαζί, κυρίως αρσενικά. Χαρακτηρίζονται από τις σφαίρες και τα καρφιά που έχουν διακριτικά τοποθετήσει όπου είναι δυνατόν, και μια έκφραση αφελούς κακίας στο πρόσωπο τους. Χαρακτηριστικό τους είναι η εμμονή τους στην ιδέα ότι η θρας (τρας) είναι η απόλυτη μουσική, την οποία κληρονομήσαμε από τους Ελ (οι οποίοι είναι, ως γνωστόν, καφρομεταλάδες). Επιμένουν ότι η θρας έχει επιστρέψει και είναι ζωντανή, ενώ στην πραγματικότητα όλοι ξέρουν ότι αυτό δεν είναι και πολύ ακριβές. Διατροφικές συνήθειες: To συγκεκριμένο είδος τρέφεται κυρίως με ληγμένο τουρσί και κατεψυγμένες μπάμιες (εννοείται ληγμένες). Μετά τη πλύση στομάχου (λόγω δηλητηριάσεως) αρκούνται στο φιδεδάκι.

Επικάδες

Μεγάλες αγέλες με αρχηγό τον Γρηγόρη, είναι καμιά 30αρια άτομα, η αναλογία ανδρών-γυναικών είναι σε καλά επίπεδα, γνωστές φάτσες, μαζεύονται στον πάνω όροφο του Τέξας, ακούνε ο ένας την μπάντα του άλλου και την βρίσκουν. Κοντά κομμένα μπλουζάκια στα όρια του μπουστακίου και σέξυ κολλητά κολάν για τους άνρες, άσπρα παπούτσια στράικ (cultίλα ρέ, μακάρι να ζούσα στα 80's, heavy metal ρε μουνιααααααά!!! κλπ), μπλούζες με στάμπες άγνωστων συγκροτημάτων, καθώς και ζώνες με καρφιά για τις γυναίκες.

Γκοθάδες

Η μοναδική διαφορά που έχουν σε σχέση με τις υπόλοιπες κατσίκες, είναι ότι δεν έχουν τόσο πολύ μέταλλο πάνω τους (για την ακρίβεια έχουν ελάχιστο). Ξεχωρίζουν από τη μαύρη δαντελωτή ενδυμασία τους και τα μαύρα βαμμένα νύχια,χείλια,αυτιά κλπ. Είναι φίλοι με τις νυχτερίδες, τους δράκουλες και τον Chuck Norris, που είναι μεγάλος οπαδός των φίλντς οφ δε νεφιλίμ, των σιστερς οφ μερσυ (αδελφές του ελέους) και Οστρογότθος τρίτης γενιάς στην καταγωγή). Αρχικά οι περισσότεροι γκοθάδες ήταν γένους θηλυκού. έτσι το μυρίστικαν οι αρσενικές γίδες - μεταλλάδες και έγιναν κι αυτοί γκοθάδες μπάς και γαμήσουν. αυτό είχε ως συνέπεια, αρκετοί από τους αρσενικούς, κανονικούς, γκοθάδες να γίνουν λίτσες. αυτό έγινε γιατί τους πήραν τη θέση οι μεταλλάδες - καγκουρογκοθάδες. έτσι τους βάρεσε η αγαμία στο κεφάλι και έγιναν λίτσες όπως είπαμε και παραπάνω.

Νέο Μεταλλάδες

Πρόκειται για την μεταλλαγμένη εξέλιξη της φυλής. Πρωτοεμφανίστηκε το 2000 αφού κάποιου μεταλλάδες έπεσαν θύμα του γνωστού ιού της εποχής Y2K !!! Βόσκουν σε αγέλες των 20-30, η αναλογία ανδρών-γυναικών είναι σχεδόν στα ίσα. Χαρακτηριστικό τους είναι τα ξυρισμένα κεφάλια, με κάποια τσουλούφια αφημένα, σκουλαρίκια στα φρύδια, την μύτη (ο ιός τους έκανε να νομίζουν ότι είναι Ταύροι κι όχι κατσίκες...) καθώς επίσης και οι πόνοι, στην κοιλιά, στο κεφάλι ή ακόμη και στα γενετικά όργανα, λόγο ασθένειας από τον ιό. Διατροφικές συνήθειες: Τρώνε: Μούντζες

Χεβυμεταλλάδες

Διατροφικές συνήθειες: Αυτό το είδος μετάλλου τρέφεται με μπύρα και μπυροπαρασκευάσματα. Συνήθως συνοδεύουν το φαγητό τους (μπύρα) με μπύρα. Απολαμβάνουν τη παγωμένη μπύρα το πρωί, το μεσημέρι και το βράδυ. Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να τους συναντήσετε στο γυράδικο της γειτονιάς να τρώνε πιτόγυρο (πιτόγυρος,-η,-ο) φυσικά με τη συνοδεία μπύρας.

Βλακάδες

Οι blackmetal - άδες ή αλλιώς βλακάδες, έχουν μονίμως φαγούρα στη μούρη, και για να απαλλαγούνε από αυτή, χώνουν τη μούρη τους σε λάκους με πούδρα, κιμωλία, αλεύρι κλπ. Επικοινωνούν μεταξύ τους με λέξεις που περιέχουν πολλά σύμφωνα όπως: drudgh, grishnakh, borgknagar, burzum, zvaiulugh burburum... Τους αποκαλούνε και βλάκες,λόγω της blackοσυνήθειας που έχουν να αυτοπυροβολούνται.(ε, αυτό δεν ειναι αστείο!!)

Προγκρεσιβάδες

Ετούτοι ,αν και δεν μπορούν να προφέρουν το τι είδος είναι, αποτελούν την κρυφή μάζα των μεταλλάδων. Ντύνονται φλώρικα και πολλές φορές έχουνε φάει πολύ ξύλο λόγω παρεξήγησης.

Αμοιβάδες:

Όλοι όσοι ακούνε αποκλειστικά Status Quo.

Κουβάδες

Όλοι εκείνοι οι μεταλλάδες που παίζουν Πάμε Στοίχημα ή έχουν ύψος ένα και είκοσι (1,20 cm) και κάτω.

Γκραϊντάδες

Ολοι εκείνοι οι μεταλλάδες που ακούνε "Αγοραφοβική Ρινορραγία", "Γουρουνοκαταστροφέα" και "Έξι Πόδια Κάτω". Είναι το χαρακτηριστικό του είδους στις συναυλίες να μαστουρώνει τρελά και να ειναι έτοιμοι να μακελέψουν τα μούτρα της θείας σας με ενα πιρούνι και μετά να εξευτελίσουν ερωτικά το πτώμα της ενω τηγανίζουν τα μυαλά της σε μπρίκι με το παραμικρό σχόλιο του στυλ "η μουσική σας δεν είναι ωραία", "δεν έχετε μελωδία" ή "συγνώμη αλλά μου πατάτε το πόδι" ενώ στην καθημερινή ζωή τους δεν μπορούν να την πούν ούτε στον bisexual υπάλληλο του σούπερ μάρκετ που δεν δέχεται το κουπόνι τους.

Παουεράδες

Πάνοπλοι Μεταλλάδες, φορτωμένοι με σπαθιά, ασπίδες. Αιώνιοι εχθροί των Θρασάδων και των Βλακάδων, τους πολεμούν με οργή ονομάζοντας τους στα τραγούδια τους "δαίμονες" (για τους σατανιστοβλακάδες ειδικά), δράκους, ορκ, βριλ, γκριλ... Μετά τις μάχες συγκεντρώνονται σε ταβέρνες (taverns) ¨όπου περνούν τη νύχτα πίνοντας ζύθο (mead) οίνο (ale) και ακούγοντας τους βάρδους να εξιστορούν τις καθημερινές τους ασχολίες (Bard Songs). Διατροφικές συνήθειες: To είδος αγαπάει το κρέας μονόκερου, το παλιό καλό κρασί και τη συντροφιά της πριγκίπισσας-αιθέριας δεσποσύνης. Στις δύσκολες στιγμές (όταν σώζουν τον κόσμο απ' το κακό) τρώνε παξιμάδια.

 

ΠΗΓΗ: ΦΡΙΚΗΠΑΙΔΕΙΑ

Το διαβάσαμε εδώ