Ποιος ευθύνεται που ο Ξηρός έγινε τρομοκράτης; (video)

15.02.2014
Ποιος ευθύνεται που ο Ξηρός έγινε τρομοκράτης; (video)

Μία βαθιά επιστημονική εξήγηση από έναν Ορθόδοξο Ταλιμπάν που αποκαλύπτει την πηγή του κακού που οδηγεί στην τρομοκρατική δράση την παραστρατημένη ορθόδοξη νεολαία της ορθόδοξης πατρίδας μας. Η ιστορία είναι αναρτημένη στην προσωπική σελίδα του αποβιώσαντα Μητροπολίτη Φλωρίνης, Αυγουστίνου Καντιώτη.

Αναδημοσίευση από augoustinos-kantiotis.gr

Απάντηση σε απίστους. Ένα θλιβερό γεγονός στις κατασκηνώσεις της Ι. Μητροπόλεως Φλωρίνης που έκανε τον Μητροπολίτη Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτη να φρίξει. Ίσως να εξηγεί τα βαθύτερα αίτια της αλλαγής πορείας κάποιων παιδιών της οικογενείας Ξηρού.

Ήταν καλοκαίρι και οι εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις της Πρώτης του Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου έσφυζαν από ζωή. Κάθε καλοκαίρι στις 8 περιόδους κατασκηνωτών φιλοξενούνταν πάνω από 3.000 παιδιά, απ᾽ όλη την Ελλάδα. Υπήρξε κατασκηνωτική περίοδος που έφτασε στον απίστευτο αριθμό των 600 μαθητριών. Τα παιδιά της Μητροπόλεως είχαν τον πρώτο λόγο. Όμως και κανένα παιδί που έρχονταν στην κατασκήνωση απρόσκλητο από την Ελλάδα και από το εξωτερικό, δεν έμενε παραπονεμένο. Στηνόταν πρόχειρες σκηνές κάτω από τα δένδρα και έμπαινα κρεβάτια ακόμα και στους διαδρόμους των σκηνών.

Τα παιδιά καλλιεργούνταν σε βάθος, με το πλούσιο διδακτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Η παρουσία του καλού ποιμένα και επισκόπου π. Αυγουστίνου Καντιώτου ήταν η χαρά των παιδιών. Γινόταν τέτοια μεγάλη αλλαγή στα παιδια, που γύριζαν αγνώριστα στα σπίτια τους. Τα ίδια φεύγαν κλαίγοντας και περίμεναν πότε να έρθει το επόμενο  καλοκαίρι, για να επιστρέψουν στην κατασκήνωση. Αλλά και οι γονείς τα ξαναέστελναν με πολύ χαρά.

Ενώ έφταναν παιδιά στην κατασκήνωση απ᾽ όλη την Ελλάδα, μια μάνα δεν άφηνε το κορίτσι της να πάει ούτε και ως επισκέπτρια στην Κατασκήνωση και αυτή ήταν πρεσβυτέρα!!! Το ένα κορίτσι της απλό και ταπεινό, σπούδασε μαθηματικός και αφιερώθηκε στο Θεό. Η πρεσβυτέρα πήρε φόβο, μήπως και το άλλο κορίτσι της, που έκλεινε προς τον Θεό τραβήξει τον ίδιο δρόμο και δεν τo άφηνε ούτε να συναντήσει τα κορίτσια της Κατασκηνώσεως.

Θυμάμαι το μαρτύριο της Ελένης, που λαχταρούσε έστω και για λίγα λεπτά, κρυφά από την μητέρα της, να βρεθεί στην κατασκήνωση. Έτσι ένα πρωϊνό χωρίς να πει τίποτε, πήρε ταξί και βρέθηκε με την Καινή της Διαθήκη στην Κατασκήνωση, στο πρωινό ανάγνωσμα.

Η μητέρα της δεν την είδε στο σπίτι και κατάλαβε ότι η κόρη της πήγε στην κατασκήνωση. Πήρε και αυτή ταξί και έφτασε με κακές διαθέσεις στην κατασκήνωση. Η κόρη της πάγωσε όταν την είδε και έφυγε αμέσως από το μάθημα, κρατώντας την Καινή Διαθήκη στα χέρια της. Έτρεξε κοντά της για να την καθησυχάσει, αλλά εκείνη σε κατάσταση υστερίας δεν καταλάβαινε τίποτε. Άρπαξε από τα χέρια της την Καινή Διαθήκη, την έσχισε μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων των κατασκηνωτριών και φωνάζε και χτυπιόταν. Οι ομαδάρχισες απομάκρυναν τα παιδιά, αλλά πρόλαβαν και είδαν τον διαμελισμό της Καινής Διαθήκης από την πρεσβυτέρα! Όταν πληροφορήθηκε ο επίσκοπος για την συμπεριφορά της παπαδιάς έφριξε!

Η κόρη παρέμεινε καλό παιδί κι όταν μεγάλωσε, παντρεύτηκε έναν καλό νέο, που έγινε ευλαβής ιερέας στη Φλώρινα. Έκανε πολλά παιδιά, έγινε πολύτεκνη καλή μάνα, αν και έμεινε νωρίς χήρα.

Γράφω το παραπάνω περιστατικό, αναζητώντας τα αίτια που οδήγησαν κάποια παιδιά του παπα-Τριαντάφυλλου Ξηρού στον δρόμο της 17Ν. Καλά παιδιά ήταν κάποτε, αλλά κάποιος τ' άλλαξε.

Άθεοι που χύνετε κροκοδείλια δάκρυα για την τρομοκρατία, εσείς καταστρέφετε τα παιδιά της Ελλάδος και τα οδηγείτε  στα ναρκωτικά, στην αναρχία και την τρομοκρατία, γιατί τα ξεριζώνετε από μέσα τους τα μεγάλα ιδανικά και την πίστη τους στο Θεό.

Γονείς που τρέμετε όταν δείτε ένα παιδί σας να πλησιάζει το Θεό και παρεκτρέπεστε, προσέξτε, μήπως πληρώσετε με τόκο και επιτόκιο την ασέβειά σας.


Κι ένα διαφορετικού θέματος βίντεο με έναν δεύτερο Ορθόδοξο Ταλιμπάν της ίδιας εγκεφαλικής λειτουργίας με τον προηγούμενο, ο οποίος θα μπορούσε να κάνει καριέρα και ως υπερήρωας της Marvel Comics καθώς το ράσο του πετάει τριφασικό ρεύμα κατά δήλωσή του. Αποφεύγει να μας εξηγήσει όμως σε τι απόσταση, πόσα αμπέρ κι αν υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί για οικιακή χρήση. Ο Electro-Παπάς είναι ο Μητροπολίτης Γόρτυνος Ιερεμίας και η συγκλονιστική του αποκάλυψη έγινε στην καθιερωμένη κοπή της πίτας για το 2014.

Πηγή: augoustinos-kantiotis.gr

Πηγή: projector-revolt.blogspot.gr  • Το The Clown χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη παροχή των υπηρεσιών του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.

    Πατήστε "Συμφωνώ" για να μην εμφανίζεται αυτό το μήνυμα.