Ο αγοραίος έρωτας από την Ομόνοια πάει.. παραλιακή- 120 εκατ. ευρώ ο ετήσιος τζίρος

01.12.2013
Ο αγοραίος έρωτας από την Ομόνοια πάει.. παραλιακή- 120 εκατ. ευρώ ο ετήσιος τζίρος

Η καρδιά του πληρωμένου έρωτα δεν χτυπάει πλέον στην Ομόνοια. Μπορεί η συγκεκριμένη περιοχή να είχε... καταχωρηθεί στη συνείδηση όλων, ως η κατεξοχήν πιάτσα για τις εκδιδόμενες γυναίκες, όμως φαίνεται πως τα πράγματα αλλάζουν άρδην, με τα νότια προάστια να γίνονται ο νέος τόπος... συνάντησης. 

Με το κέντρο να αργοπεθαίνει και τις επιχειρήσεις – σκούπα της αστυνομίας να εντείνονται, οι ροζ επιχειρήσεις μεταφέρουν τον... κύκλο εργασιών τους στα νότια προάστια. Οπως αναφέρει και ο Ελεύθερος Τύπος σε σχετικό ρεπορτάζ, η πορνεία στη χώρα μας χτυπάει "κόκκινο", ενώ ο συνολικός τζίρος, μέσα στο 2013, φτάνει στα 120 εκατ. ευρώ.

Οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές, οι φορείς που ασχολούνται με τη δημόσια Υγεία και οι οργανώσεις για την καταπολέμηση της σωματεμπορίας καταλήγουν σε ένα κοινό συμπέρασμα: Η πορνεία στην Αθήνα χτυπάει «κόκκινο». «Υπάρχει έξαρση της πορνείας. Το σοκαριστικό είναι ότι βρίσκουμε κοπέλες που εξαναγκάζονται να πάνε ακόμα και με δεκάδες πελάτες την ημέρα! Η πορνεία είναι μεγαλύτερων διαστάσεων από ό,τι λένε οι αριθμοί», λέει η Μαρία Σταμάτη από τη ΜΚΟ «A21 Campaign».

Με τον μανδύα των «οίκων ευεξίας» ή των «κέντρων σωματικής ευεξίας», στα νότια προάστια, ανοίγουν στούντιο στα οποία εκδίδονται αλλοδαπές. Σύμφωνα με πληροφορίες η αμοιβή τους κυμαίνεται από 50 έως 150 ευρώ για τον κάθε πελάτη.

πηγή:iefimerida.gr