Μετά θάνατον εξακολουθείτε να υπάρχετε!

12.12.2019
Μετά θάνατον εξακολουθείτε να υπάρχετε!

Αφήστε κατά μέρος τις διάφορες ανοησίες πως μετά θάνατον μηδενίζεστε.''Ναι υπάρχει ζωή μετά θάνατον και αποδείχτηκε επιστημονικά οι νεκροί μίλησαν και..και ..και..''' 

Οχι δεν εννοώ αυτές τις απόψεις περί του θανάτου αλλά μια διαφορετική πραγματικότητα αλλά και ένα απίστευτο ταξίδι που κάνετε.

Είστε εδώ προσωρινά -καλά το γνωρίζετε αυτό δεν είναι κάτι νέο -αλλά τα περισσότερα από τα άτομα στο σώμα σας είναι για πάντα.Υπάρχει μια μικρή εξαίρεση που θα διαβάσετε στο τέλος του κείμενου αλλά ας δούμε τι συμβαίνει με τους περισσότερους από εσάς.

Κατ-αρχήν πεθαίνεις. Λυπάμαι πολύ- ίσως- αλλά μερικές φορές και καθόλου. Οι επιλογές είναι δυο. Είτε θα σε θάψουν είτε θα σε κάψουν. Υπάρχουν και μερικές άλλες επιλογές αλλά είναι πιο σπάνιες.Αλλά μην ανησυχείς όποιον τρόπο και να επιλέξουν εσύ θα εξακολουθήσεις.Μικρό το κακό.

Εάν σε θάψουν οι μαλακοί ιστοί σου τρώγονται από βακτηρίδια και μικροργανισμούς.Υπόψιν πως μεγάλο μέρος αυτού γίνεται διοξείδιο του άνθρακα και με το υπόλοιπο εξελίσσεται το σώμα αυτών των οργανισμών ή τα ''παιδιά'' τους ας πούμε..Καταπληκτικό ε;.Σημαίνει ότι κάτι πρόσφερες και εσύ στην φύση επιτέλους...

Αν επιλέξεις να καείς οι μαλακοί ιστοί σου θα μετατραπούν- ως επί το πλείστον -σε διοξείδιο του άνθρακα νερό συν μερικά οξείδια του αζώτου και θείου.

Και στις δύο περιπτώσεις όμως ο μακροπρόθεσμος προορισμός αυτών των χημικών ουσιών είναι η βιόσφαιρα. Δεν το γνώριζες; Τι πίστευες ότι θα πεθάνεις και τέλος; Και ότι θα απομακρυνθείς από τα δικά σου πρόσωπα;

Οχι! Εχεις μέγάλη πορεία όπως θα διαπιστώσεις στην συνέχεια.Να σημειώσω εδώ πως θα γίνεις ένα είδος κονσέρβας για άλλους οργανισμούς.Ακόμη και τα οστά σου αποσυντίθενται αν και πολύ πιο αργά. Το ασβέστιο και ο φώσφορος που έχεις στα οστά θα ενσωματωθούν στα φυτά. Κάποια μέρα τα φυτά θα καταναλωθούν από τα ζώα. Και αυτά τα ζώα τελικά θα πεθάνουν θα καταναλωθούν και θα περνούν από τη βιόσφαιρα ξανά και ξανά.Τελικά τα μικροσκοπικά σου κομματάκια -άτομα- θα καταλήξουν κάπου π.χ στις νιφάδες του καλαμποκιού στο χοιρινό στην χορτόπιττα σου στο ψωμί σου στο νερό σου και λοιπά.Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβεις το ''παντού''.

Πραγματικά λοιπόν θα εξακολουθήσεις την ζωή σου με διαφορετικό τρόπο σε αυτόν τον πλανήτη κάνοντας αυτούς τους κύκλους.Υπάρχει μια εξαίρεση όπως σημείωσα αρχικά.Τα ραδιενεργά στοιχεία. Αν έχεις πολλά αλλά μερικά από αυτά τα στοιχεία σου θα αποσυντεθούν-θα μεταβληθούν- σε άλλα στοιχεία πριν εισέλθουν στη βιόσφαιρα.

Παράδειγμα.Το ραδιενεργό κάλιο μετατρέπεται σε ασβέστιο. Οι μικρές ποσότητες θορίου και ουρανίου τελικά θα γίνουν μόλυβδος.Αλλά το μεγαλύτερο μέρος αυτής της αποσύνθεσης και της πρόκλησης των νέων στοιχείων που διαμορφώνονται παραμένουν εδώ στη γη.Το σημαντικό είναι πως με αυτό το τελευταίο σύνολο σχηματίζεται το ήλιο. Η βαρύτητα της γης δεν είναι αρκετά δυνατή για να κρατήσει το ήλιο και έτσι τα μικροσκοπικά κομμάτια σου κάποτε θα φτάσουν στο διάστημα.

Πραγματικά δεν θέλετε; Γνωρίζετε πως μερικοί ως πολλοί από σας θα πλησιάσετε τον ήλιο και τον Δία; Η λίγοι θα ξεφύγετε από το ηλιακό σύστημα και θα παρασυρθείτε στα αστέρια.Τα άτομα σας λοιπόν έχουν μια συναρπαστική ζωή μετά τη δική σας...αλλά ουσιαστικά είστε εσείς.

***