Μένουμε Ευρώπη - Δελτίο Τύπου

22.06.2015
Μένουμε Ευρώπη - Δελτίο Τύπου

Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου, ώρα 19.30, καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες που νιώθουν την Ευρώπη σπίτι τους, να συμμετάσχουν στις συγκεντρώσεις των πόλεών τους φωνάζοντας περήφανα "Μένουμε Ευρώπη"!

Η αρχή έγινε την Πέμπτη στην Αθήνα. Η αγωνία για το αύριο της πατρίδας μας, έφερε 10 χιλιάδες ανθρώπους στο Σύνταγμα, ξεπερνώντας με διαφορά κομματικές συγκεντρώσεις που συνέχιζαν να μιλούν για ρήξη. Γιατί σε αντίθεση με τους επαγγελματίες διαδηλωτές, δική μας δύναμη είναι μια πλειοψηφία που σταμάτησε να παρακολουθεί την απομόνωση της Ελλάδας με σταυρωμένα τα χέρια.

Οι συγκεντρώσεις της Δευτέρας δεν ανήκουν σε κανένα, παρά μόνο σε όσους τις γιγαντώσουν με την παρουσία τους. Πολιτικοί φορείς, δημοκρατικά κόμματα, ευσυνείδητοι πολίτες, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι σε μια γιορτή Δημοκρατίας που μάχεται για την ευρωπαϊκή μας κληρονομιά. Προνομιακοί σύμμαχοι και προκατασκευασμένοι εχθροί δεν υπάρχουν. Μακριά από κομματικές ταμπέλες και συνθήματα μίσους, διαδηλώνουμε περήφανα, ειρηνικά και δημοκρατικά. Όπως ακριβώς θέλουμε την Ελλάδα μας.

Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου, ώρα 19.30, στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τα Γιάννενα, την Πάτρα, την Καβάλα, την Κέρκυρα, το Βόλο, την Κομοτηνή και την Κρήτη, γράφεται Ιστορία. Ο φιλευρωπαϊκός χώρος δείχνει τη δύναμη του. Δε θα αφήσουμε κανένα να βάλει τη χώρα στο περιθώριο. Η Ελλάδα δεν ανήκει στην Ευρώπη, η Ελλάδα ΕΙΝΑΙ Ευρώπη. Δεν γυρίζουμε πίσω!