Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Πόσοι πολλοί άνθρωποι υπάρχουν εκεί έξω που πιστεύουν στη σημασία του παιδικού εικονογραφημένου βιβλίου! Και αυτό σε εποχή οικονομικής κρίσης, όταν το βιβλίο θεωρείται πολυτέλεια.

Παρόλα αυτά, το παιδικό βιβλίο όχι μόνο δεν είναι πολυτέλεια, αλλά είναι ανάγκη και η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε το παιδί σας να πετύχει!

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Δεν θέλω να παραγνωριστούμε, γιατί ξέρω πως τότε είναι πιο εύκολο να με κρίνεις. Και δεν μου αρέσει να με κρίνουν, οπότε έχω επιλέξει να κρατάω αποστάσεις από τους άλλους και να μην έρχομαι πολύ κοντά τους.

Έτσι, έχω επιλέξει να κρατάω αποστάσεις ακόμη και από σένα... γιατί δεν θέλω να σου δώσω την ευκαιρία να μου ασκήσεις κριτική, δεν θέλω να δεχθώ άλλη μια αρνητική κριτική... γιατί τότε νιώθω ότι δεν με αγαπούν, δεν με αποδέχονται, δεν αξίζω...

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017 10:21

Κώστας Μόντης, «Η Πρώτη Αγάπη»

Εκείνη η πρώτη αγάπη που όσο καιρός και να περάσει

είναι υποχρεωμένη να μένει καλού - κακού δεκαέξι χρονών,

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας ελέφαντας που όλη μέρα καθόταν και δεν έκανε τίποτα.

Ζούσε μόνος του σ’ ένα σπιτάκι πέρα ψηλά στην κορφή ενός στριφογυριστού δρόμου.

Από το σπίτι του ελέφαντα, ο στριφογυριστός δρόμος κατέβαινε, όλο κατέβαινε γεμάτος στροφές κι έφτανε σε μία πράσινη κοιλάδα, όπου ήταν ένα άλλο σπιτάκι. Στο σπιτάκι εκείνο ζούσε μία πεταλούδα.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Το The Clown χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη παροχή των υπηρεσιών του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.

Πατήστε "Συμφωνώ" για να μην εμφανίζεται αυτό το μήνυμα.