×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 45

Πάμε Μουντιάλ! - by To Skouliki Tom

Πάμε Μουντιάλ! - by To Skouliki Tom

Με τεράστιο ενθουσιασμό παρακολούθησαν τη χθεσινή έναρξη του Μουντιάλ της Βραζιλίας 10 εκατομμύρια Έλληνες που ζουν στην Ελλάδα κι άλλα 150 εκατομμύρια που είναι διάσπαρτα στις τέσσερις γωνιές του γαλαξία.

Όλα έγιναν σύμφωνα με το πρόγραμμα στην τελετή έναρξης, αφού η Jennifer Lopez τελικά δέχτηκε να τραγουδήσει με τον ράπερ Pitbull ο οποίος είναι στειρωμένος και έχει κάνει όλα τα εμβόλια.

Η γιορτή του ποδοσφαίρου και των πολυεθνικών δεν αφήνει ασυγκίνητο ούτε το βραζιλιάνικο λαό, που αγαπάει πολύ το ποδόσφαιρο, αλλά δε θα καταφέρει να παρακολουθήσει τους αγώνες, αφού 11 στους 10 Βραζιλιάνους δεν έχουν λεφτά για εισιτήριο, ούτε ρεύμα αλλά ούτε και σπίτια, γιατί τα γκρέμισε το Κράτος για να χτίσει πάρκινγκ γύρω από τα γήπεδα.

Εν τω μεταξύ, οι δρόμοι της Βραζιλίας είναι γεμάτοι από πιτσιρίκια που προσπαθούν να μιμηθούν τα είδωλά τους κλωτσώντας μπάλες από αλουμινόχαρτο ή τα κεφάλια των νεκρών φίλων τους, που δολοφονήθηκαν από τη βραζιλιάνικη αστυνομία κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών για το Μουντιάλ.

Στη Βραζιλία βρίσκεται και η Εθνική Ελλάδος που μένει σε μια μικρή πόλη που λέγεται Αρακαζού, η οποία μοιάζει πολύ με την ελληνική επαρχία της δεκαετίας του '70, οπότε οι διεθνείς μας νιώθουν σαν στο σπίτι τους, αφού είναι όλοι καράβλαχοι και κατάγονται από κάτι κωλοχώρια.

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο οι παίκτες της Εθνικής μας είναι πολύ αγαπητοί στους Βραζιλιάνους, αλλά αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί οι Βραζιλιάνοι βλέπουν πολύ Λιακόπουλο και νομίζουν ότι κατάγονται από τους αρχαίους Έλληνες.

Οι διεθνείς μας δήλωσαν ότι βρίσκονται στη Βραζιλία για να κάνουν περήφανους τους Έλληνες, αλλά οι Έλληνες νιώθουν ήδη περήφανοι για τους διεθνείς μας, αφού θαυμάζουν τις υποκριτικές τους ικανότητες στα διαφημιστικά της Vodafone και της Τράπεζας Πειραιώς, που παίζουν στην τηλεόραση 24 ώρες το 24ωρο.

Ο Μάνος Σέργιος τελικά δεν κατάφερε να ταξιδέψει μαζί με την Εθνική στη Βραζιλία γιατί χρωστάει το χαράτσι και την εφορία και η Ομοσπονδία αρνήθηκε να του καλύψει το αεροπορικό εισιτήριο, οπότε θα λιώσει από τη ζέστη στην Ελλάδα, ελπίζοντας ότι οι εκατομμυριούχοι διεθνείς μας θα περάσουν τη φάση των ομίλων, ώστε να ξεπλύνουν τη ντροπή των προηγούμενων Μουντιάλ και να μπορεί ο Σέργιος να κυκλοφορεί στο δρόμο με το κεφάλι ψηλά.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Διαβάζω ότι η FIFA μόνο από τις διαφημίσεις θα κερδίσει 4 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ και τα 3 εκατομμύρια εισιτήρια για τους αγώνες έχουν ήδη εξαφανιστεί. Το ότι η FIFA είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός ακούγεται σαν ανέκδοτο. Όπως και το ότι το ποδόσφαιρο είναι το άθλημα του λαού.)

Δείτε το Μουντιάλ σε live streaming στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges

(το παραπάνω κείμενο είναι φανταστικό με σκοπό τη σάτιρα)