×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 45

Ελληνικό καλοκαίρι 2014 - by To Skouliki Tom

Ελληνικό καλοκαίρι 2014 - by To Skouliki Tom

Πολύ ευχάριστα κρίνονται τα ευρήματα της πανελλαδικής έρευνας του ΙΝΚΑ, σύμφωνα με την οποία, το 75% των Ελλήνων δε θα πάνε διακοπές φέτος το καλοκαίρι αλλά ούτε και το επόμενο ούτε κανένα από τα επόμενα 200 καλοκαίρια.

Οι Έλληνες δε θα πάνε διακοπές, αφού κάποιος πρέπει να κάνει το γκαρσόνι στους 20.000.000 τουρίστες που θα έρθουν να χαρούν τις ομορφιές της χώρας μας. Ποιος θα τους εξυπηρετήσει όλους αυτούς; Εγώ πάντως όχι.

Επίσης, περίπου 1,5 εκατομμύριο Έλληνες είναι άνεργοι, ενώ άλλοι τόσοι είναι άχρηστοι τεμπέληδες που κωλοβαράνε όλο το χειμώνα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να πάνε διακοπές. Να διακόψουν τί ακριβώς;

Η έρευνα αναφέρει ότι οι λόγοι για τη μη πραγματοποίηση διακοπών είναι κυρίως οικονομικοί, αφού οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν ξοφλήσει ακόμα τα διακοποδάνεια που έπαιρναν την εποχή των παχιών αγελάδων, τότε που ξόδευαν ολόκληρες περιουσίες στη Μύκονο και τη Χαλκιδική, ενώ δεν είχαν δεύτερο βρακί να αλλάξουν.

Βέβαια, υπάρχει και το 25% που απάντησαν ότι θα πάνε διακοπές αλλά οι περισσότεροι από αυτούς θα λείψουν το πολύ 4 μέρες, αφού δεν είναι να αφήνεις και για πολύ αφύλαχτο το σπίτι σου. Μπορεί να στο πάρουν οι κομμουνιστές. Η τράπεζα πάντως θα στο πάρει σίγουρα.

Το 40% των Ελλήνων που θα πάνε διακοπές είπαν ότι θα διαμείνουν σε ιδιόκτητο σπίτι, ενώ το υπόλοιπο 60% έχουν χάσει τα πατρικά και τα εξοχικά τους, οπότε θα μπαστακωθούν σε φιλικά ή συγγενικά σπίτια και θα κουτουπώνουν τις γυναίκες των φίλων και των συγγενών τους, οπότε από Σεπτέμβρη θα έχουμε χιλιάδες γάμους και χιλιάδες διαλυμένες φιλίες κι οικογένειες.

Πάντως, το κακό με την κρίση είναι ότι εκατομμύρια καράβλαχοι που ζουν στις πόλεις δεν έχουν λεφτά να πάνε στα κωλοχώρια τους, οπότε εμείς οι πρωτευουσιάνοι αναγκαζόμαστε να τους τρώμε στη μάπα όλο το χρόνο και να μας πρήζουν τα αρχίδια με τη γκρίνια τους.

Η φετινή έρευνα - όπως κι η περσινή - δεν αναφέρει καθόλου όσους σκοπεύουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό αλλά ούτε όσους σχεδιάζουν να κάνουν κάμπινγκ κι αυτό είναι πολύ περίεργο, αφού στο εξωτερικό συναντάς ένα σωρό Έλληνες, ενώ σε όποια ελληνική παραλία και να πας αντιστοιχούν 5 σκηνές σε κάθε λουόμενο, οπότε δεν είναι να παίρνεις και πολύ στα σοβαρά αυτές τις έρευνες. Είναι του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα προσφέρεται για καλές και φθηνές διακοπές αρκεί να ξέρεις πού να ψάξεις, οπότε σηκωθείτε κι αρχίστε τις έρευνες, γιατί οι καναπέδες κοντεύουν να πάρουν το σχήμα του κώλου σας από το πολύ καθισιό.

Υπάρχουν καλύτεροι κώλοι από τον δικό σας να χαζέψετε στις παραλίες. Ραντεβού εκεί.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Εγώ με την I Willi Am και τον One Eyed Bert πήγαμε ήδη στο Λονδίνο, ενώ τον Αύγουστο θα πάμε μια βδομάδα στη Σαντορίνη αλλά μη μας ζηλεύετε, γιατί μπορεί να μας ματιάσετε και να μας βγουν ξινές οι διακοπές. Επίσης, σήμερα έχω τα γενέθλιά μου. Να με χαίρομαι!)

Στείλτε τις ευχές σας στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges

(το παραπάνω κείμενο είναι φανταστικό με σκοπό τη σάτιρα)