Χαιρετίζω τον Φανερό Δείπνο της Μεγάλης Παρασκευής

Αυτές τις μέρες οι αγνωστικιστές, οι άθεοι και γενικότερα οι ορθολογιστές, οι άνθρωποι που ταυτιζόμαστε 100% με την επιστήμη, ζούμε μια πρωτοφανή φασίζουσα επίθεση με σκοπό και πρόθεση να ενοχοποιηθούμε ηθικά γιατί απλά ασκούμε τα δικαιώματα που μας δίνουν οι Ελληνικοί νόμοι και το Ελληνικό Σύνταγμα 365 μέρες τον χρόνο.

Μας εγκαλούν ότι προκαλούμε, επειδή θέλουμε να φάμε ότι θέλουμε, να καλέσουμε κόσμο και να το διαφημίσουμε, μας εγκαλούνε για την ηθική μας αυτοί:

1) Που η εκκλησία τους σε συνεργασία με το κράτος προσηλυτίζουν με την υποχρεωτική κατήχηση τα παιδιά μας στα σχολεία.

2) Αυτοί που εμείς πληρώνουμε τις ψυχικές ανάγκες τις δικές τους και τους μαυροφορεμένους μάγους τους, από τους φόρους τους δικούς μας, πράγμα που δεν συμβαίνει σε καμιά άλλη δυτική χώρα στον κόσμο.

3) Αυτοί που οι εκπρόσωποι της πίστης τους έχουνε φοροαπαλλαγές και άλλα προνόμια και το οικονομικό βάρος πέφτει πάλι περισσότερο σε εμάς.

4) Αυτοί που οι εκπρόσωποι της πίστης τους χρησιμοποιούν κατά συνήθεια και κατά επανάληψη ρατσιστική και ομοφοβική ρητορική, για αυτό άλλωστε έκαναν αγώνα για να εξαιρεθούν από τον αντιρατσιστικό νόμο και το κατάφεραν.

5) Αυτοί που η θρησκεία τους δεν σέβεται την Διεθνή Συνθήκη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και τα ίσα και ατομικά δικαιώματα των πολιτών.

6) Αυτοί που η εκκλησία τους σε συνεργασία με το κράτος, μέχρι πριν 14 χρόνια μας στάμπαραν ρατσιστικά με το θρήσκευμα στα προσωπικά μας έγγραφα.

7) Αυτοί που η θρησκεία τους ευθύνεται για εκατομμύρια δολοφονίες στην ιστορία της ανθρωπότητας (βλέπε Σταυροφορίες και Μεσαίωνα).

8) Αυτοί που οι εκπρόσωποι της πίστης τους ανακατεύονται στα πολιτικά δρώμενα, αυτοί που είναι υπεύθυνοι για το ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική θεοκρατική δυτική (;) χώρα στον κόσμο.

9) Αυτοί που οι εκπρόσωποι της πίστης τους ελέγχουν και επηρεάζουν την εκπαιδευτική ύλη στα σχολεία, για αυτό και οι Έλληνες έχουν το ποσοστό ρεκόρ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το 55% να μην γνωρίζει την επιστημονική θεωρία της εξέλιξης του ανθρώπου.

10) Αυτοί που οι εκπρόσωποι της πίστης τους με διάφορα τερτίπια και πιέσεις, μας στερούν το νόμιμο δικαίωμα του να μπορούμε να αποτεφρώσουμε την σορό μας μετά θάνατον.

11) Αυτοί που πάνε στην Ανάσταση 5 λεπτά πριν και φεύγουνε 3 λεπτά μετά, αυτοί που το 90% από αυτούς που προσβάλλονται σήμερα, εάν τους ρωτήσεις να σου πούνε κάτι άλλο πέρα από το Πάτερ Ημών, δεν γνωρίζουν.

12) Τελευταίους άφησα αυτούς που αρέσκονται να αυτοπροσδιορίζονται σαν φιλελεύθεροι και προοδευτικοί κεντροαριστεροί, που σκούζουν στο FB έξι ολόκληρα χρόνια για τον αντιευρωπαϊσμό της αριστεράς, της ακροδεξιάς και των ψεκασμένων, αλλά έκαναν γαργάρα τις πρόσφατες αντιευρωπαϊκές και κατά του δυτικού πολιτισμού και διαφωτισμού ανακοινώσεις των εκπροσώπων της Ορθοδοξίας στην πρόσφατη επίσκεψη του Πάπα στην Λέσβο. Μερικοί μάλιστα από αυτούς τους "καταδικάζουμε την βία από όπου και εάν προέρχεται", έχασαν και τον έλεγχο τους και μας στόλισαν με διάφορους υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

Όλοι αυτοί οι κύριοι και οι κυρίες νιώθουν ότι προκαλούνται, όλοι αυτοί που κωφεύουν και κάνουν πλάτες για όλα τα παραπάνω που μόλις περιέγραψα, όλοι αυτοί προσπαθούν να παρουσιάσουν εμάς σαν ανήθικους και προκλητικούς, επικαλούμενοι την ηθική.

Η αποθέωση της υποκρισίας και τους θράσους.

Ακόμα θέλω να προσθέσω ότι η μέρα και το Event είναι συμβολικά, είναι "ακτιβιστική δράση" και όχι "πρόκληση", με πρόθεση να αναδείξουμε την κατά αιώνες καταπάτηση των δικαιωμάτων μας.

Με φιλικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς, χαιρετίζω τον Φανερό Δείπνο της Μεγάλης Παρασκευής στην Ελλάδα από εδώ, οραματιζόμενος ότι κάποια στιγμή και η χώρα μου θα γίνει μια ελεύθερη κοσμική δυτικού τύπου χώρα, που θα είναι αυτονόητα τα ίσα και τα ατομικά δικαιώματα των πολιτών 365 μέρες τον χρόνο.

 

Υστερόγραφο: Προς ημιμαθείς κατά τα άλλα πτυχιούχους Έλληνες, που τσουβαλιάζουν τα πάντα από τον μικρόκοσμο τους θέλω να πω: Ζω δώδεκα συνεχή χρόνια στην μεγαλύτερη Ισλαμική χώρα στον κόσμο (έχω επισκεφθεί άλλες τέσσερις ισλαμικές) στην Ινδονησία. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες και χοιρινό μπορώ να φάω και υπάρχουν μαγαζιά που πουλάνε μόνο χοιρινό και όχι μόνο στο Μπάλι που ο πληθυσμός είναι πλέον περίπου 50% Ινδουιστές και 50% Μουσουλμάνοι και γενικότερα πιο πολυπολιτισμικό, αλλά τα καλύτερα γουρούνια τα έχω φάει στην Πρωτεύουσα την Τζακάρτα, που έχει πληθυσμό όσο δυο Ελλάδες και το 95% είναι μουσουλμάνοι.

Ακόμα έχουμε περισσότερες από 200 χριστιανικές εκκλησίες όλων των δογμάτων και τα Χριστούγεννα και το Καθολικό Πάσχα είναι επίσημες αργίες προς τιμήν των μειονοτήτων.

Επίσης τα Χριστούγεννα μεγάλες κεντρικές τράπεζες, μεγάλα πολυκαταστήματα και αεροδρόμια στολίζονται ακόμα και με χριστουγεννιάτικα δέντρα πάλι προς τιμήν των μειονοτήτων.

Κανείς ποτέ δεν μου έκανε την παραμικρή παρατήρηση γιατί τρώω χοιρινό, ακόμα και τον μήνα της δικής τους νηστείας πριν την μεγάλη τους θρησκευτική τους γιορτή.

Προβλήματα ασφαλώς υπάρχουν και φανατικούς έχουμε και τρομοκρατικές επιθέσεις είχαμε στο παρελθόν, δεν είναι μια δυτική χώρα, αλλά ακόμα και έτσι στις θρησκευτικές ελευθερίες οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες.

xairetizo-ton-fanero-deipno-tis-megalis-paraskevis1.jpg

xairetizo-ton-fanero-deipno-tis-megalis-paraskevis2.jpg

 xairetizo-ton-fanero-deipno-tis-megalis-paraskevis3.jpg

 

Facebook profile: Ο Κλόουν

 

 

 

 


Το The Clown χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη παροχή των υπηρεσιών του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.

Πατήστε "Συμφωνώ" για να μην εμφανίζεται αυτό το μήνυμα.