Οι Έλληνες ταλιμπάν και η ισλαμική κυβέρνηση τους

Με έκπληξη πληροφορήθηκα την απόφαση της ισλαμικής κυβέρνησης των Ελλήνων τριτοκοσμικών ταλιμπάν, για την τροπολογία που κατατέθηκε για την εξαίρεση της εκκλησιας από τους οικονομικούς έλεγχοuς από τους κρατικούς φορείς.

Η τροπολογία προβλέπει:

-Οι συμβάσεις του προσωπικού του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών συνάπτονται κατ’ εξαίρεση των περιορισμών του νόμου 2527/1997.

-Επεκτείνεται για την Εκκλησία της Κρήτης, τις Μητροπόλεις της Δωδεκανήσου με τις ενορίες και τις μονές τους, και για την Πατριαρχική Εξαρχία της Πάτμου, η εξαίρεση από την εφαρμογή των διατάξεων για αξιοποίηση των διαθεσίμων που ισχύει για τις ΔΕΚΟ και τα ασφαλιστικά ταμεία. Η εξαίρεση ήδη ισχύει για την Εκκλησία της Ελλάδος, τις μητροπόλεις κ.λπ.

-Οι κληρικοί της Εκκλησίας της Κρήτης εξαιρούνται από το νόμο για την αξιολόγηση 4024/2011.

-Οι διαχειριστικοί έλεγχοι σε εκκλησιαστικά νομικά πρόσωπα θα γίνονται πλέον μετά από υπουργική απόφαση. Καταργούνται οι διενεργούμενοι διαχειριστικοί έλεγχοι που δεν γίνονται με υπουργική απόφαση.

Σε μια τέτοια οικονομική συγκυρία για την χώρα, την στιγμή που όλοι οι πολίτες πληρώνουν την κρίση, την στιγμή που όλοι οι πολίτες πλέον ελέγχονται εξονυχιστικά για τα οικονομικά τους, την στιγμή που όλοι οι πολίτες έχουν δει να εξαφανίζεται το εισόδημα τους, οι ισλαμιστές κυβερνώντες με την ανοχή των Ελλήνων ταλιμπάν που είναι μια μεγάλη πλειοψηφία στην χώρα, όχι μονο δεν έκαναν καμια περικοπή από την εκκλησία και τους μαυροφορεμένους μάγους, αλλα πλέον με αυτήν την τροπολογία δεν θα ελέγχεται.

Γιατί ποιος υπουργός θα είναι αυτός που θα τολμήσει να διατάξει οικονομικό έλεγχο και πως μπορεί να γίνει αυτό χωρίς να λάβουν γνώση πρώτα οι μουσουλμάνοι επικεφαλής της εκκλησια μας ώστε να "μαγειρέψουν" τα βιβλία τους;

Γιατί να μην ελέγχονται από τους αρμόδιους φορείς τα οικονομικά της εκκλησιας και να χρειάζεται εντολή του υπουργού;

 
Γιατί η εκκλησια ζήτησε να εξαιρεθεί από το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο;
 
Αφού ο ρατσισμός είναι κάτι κακό, γιατί η ρατσιστική ρητορική της θρησκείας της αγάπης είναι κάτι καλό;
 
Γιατί είμαστε η μοναδική χώρα της δύσης που δεν έχουμε κτηματολόγιο, δηλαδή δεν γνωρίζει το κράτος ακριβώς τι ανήκει, πού και σε ποιον;
 
Μήπως γιατί εάν γίνει, η εκκλησία δεν θα μπορεί να δικαιολογήσει τις εκτάσεις και την περιουσία που απόκτησε επί τουρκοκρατίας, με τα χρυσόβουλα των πασάδων;

Από κάτι τέτοια κρίνεται ο Ελληνικός πολιτισμός και πού πραγματικά βρίσκεται ακόμα σήμερα.

Μια τριτοκοσμική θρησκόληπτη κυβέρνηση με την υποστήριξη ενός μεγάλου μέρους της κοινωνίας που πολιτιστικά ανήκει στον μεσαίωνα, βυθίζουν την χώρα στον σκοταδισμό και την γυρίζουν καθημερινά πολλά χρόνια πίσω.

Και βγείτε τώρα εσείς οι γραφικοί να μου πείτε πόσο περήφανοι είσαστε για τον πολιτισμό σας και τους ένδοξους προγόνους σας, που αν μπορούσαν να σας δουν από ψηλά μόνο ντροπή θα ένιωθαν.

Ανεβείτε πάλι πάνω στα δέντρα, εκεί είναι πολιτιστικά η θέση σας, δεν έχετε καμιά σχέση με τον δυτικό πολιτισμό και τον διαφωτισμό, χάσατε το τρένο της εξέλιξης του ανθρώπου.

 

Βρείτε τον Κλόουν στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, εδώ

 


Το The Clown χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη παροχή των υπηρεσιών του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.

Πατήστε "Συμφωνώ" για να μην εμφανίζεται αυτό το μήνυμα.