Το γράμμα ενός παππού στη κόρη του, που έδιωξε τον γιό της επειδή ήταν gay

18.04.2014
Το γράμμα ενός παππού στη κόρη του, που έδιωξε τον γιό της επειδή ήταν gay

Tο γράμμα ενός παππού στην κόρη του, που έδιωξε από το σπίτι τον γιος της γιατί της αποκάλυψε ότι είναι γκέι... Ο παππούς του νεαρού, παρά την ηλικία του, όχι απλά δεν συμφώνησε με την στάση της κόρης του προς το παιδί, αλλά της έγραψε ένα γράμμα για της δείξει το τεράστιο σφάλμα της.

Μεταξύ άλλων την χαρακτήρισε «ντροπή της οικογένειας» και «στενόμυαλη και άκαρδη» που απαρνείται το παιδί του που γεννήθηκε και δεν έγινε γκέι.

epistoli

Διαβάστε όλο το γράμμα του παππού που δίνει μαθήματα ζωής και ανθρωπιάς:

«Aγαπητή Κριστίν,

Είμαι απογοητευμένος από εσένα ως κόρη.

Έχεις δίκιο στο ότι έχουμε "μία ντροπή" στην οικογένειά μας, όμως, έκανες λάθος στο ποιος είναι αυτή η ντροπή. Το να διώξεις τον Τσαντ από το σπίτι σας, απλώς και μόνο επειδή σου αποκάλυψε ότι είναι γκέι είναι η μόνη εξευτελιστική πράξη σε αυτή την περίπτωση.

Όταν ένας γονέας απαρνείται το παιδί του, τότε αυτό πάει ενάντια στη φύση.

Το μόνο έξυπνο πράγμα που άκουσα να λες σε όλα αυτά ήταν ότι "δεν μεγάλωσα τον γιο μου για να γίνει γκέι". Φυσικά, και δεν το έκανες. Γεννήθηκε έτσι, όπως ακριβώς γεννήθηκε και χωρίς να το επιλέξει, όπως δεν επέλεξε να είναι αριστερόχειρας.

Εσύ, απεναντίας, έκανες την επιλογή να είσαι στενόμυαλη, άκαρδη και οπισθοδρομική. Αφού λοιπόν, ασχολούμαστε με το απαρνιόμαστε τα παιδιά μας, τότε μάλλον θα πρέπει και εγώ να σου πω αντίο.

Τώρα έχω έναν θαυμάσιο (όπως λένε και οι γκέι) εγγονό να μεγαλώσω και δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με την άκαρδη (σκύλα) κόρη μου.

Αν ξαναβρείς την καρδιά σου πάρε μας τηλέφωνο.

 

 

Πηγή: paraskhnio.gr