Τέσσερις διαφορετικοί υποψήφιοι με την «Ελιά»

20.05.2014
Τέσσερις διαφορετικοί υποψήφιοι με την «Ελιά»

Σε αυτές τις εκλογές, έχουν αναδειχθεί πολλά νέα πρόσωπα, ως υποψήφιοι σε διάφορες θέσεις τόσο στις δημοτικές όσο και στις ευρωεκλογές. Αναμφίβολα το ψηφοδέλτιο της «Ελιάς» για τις ευρωεκλογές, ήταν από τα πρώτα που είχαν αρκετές ενδιαφέρουσες συμμετοχές νέων ανθρώπων. Κάποιους από τους οποίους μπορεί να τους γνωρίζουμε ήδη και μέσα από τα Social Media.

Σε αυτό το άρθρο θα παρουσιάσουμε τέσσερις υποψηφίους (με αλφαβητική σειρά) που κατά την γνώμη μας, αν και δεν είναι από τα πλέον προβεβλημένα ονόματα, αξίζει να τους ψάξετε λίγο παραπάνω. Μια και δεν έχουν αυτό που θα λέγαμε «σκληρό» κομματικό παρελθόν, αλλά δίνουν μια σοβαρή νότα ανανέωσης στο ψηφοδέλτιο της «Ελιάς».

Πρώτος είναι ο Πασχάλης Αγανίδης, 33 χρονών, οικονομολόγος και πολιτικός επιστήμονας από τους ανθρώπους που συμμετείχαν ενεργά στην πρωτοβουλία των 58, είχε εντυπωσιάσει με την ομιλία του στο Αττικόν.

aganidis 2

Θεωρείται άνθρωπος με μεγάλο βάθος γνώσεων και συνδυάζει ιδανικά την δυναμικότητα με την σεμνότητα κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο στον χώρο της κεντροαριστεράς.

Μάνος Επιτρόπάκης 41 ετών.

IMG 173539006487506

Προέρχεται από την κίνηση της Δυναμικής Ελλάδας, με ένα ασυνήθιστο για το χώρο επάγγελμα, τσελίστας στην Συμφωνική Ορχήστρα Αθηνών αλλά και με πτυχίο στα οικονομικά, με επαφές και στους 58, γνωστός για το οργανωτικό του πνεύμα και την μεθοδικότητα του, είχε εργαστεί με συνέπεια και δραστήρια στην προσπάθεια της ανασυγκρότησης της κεντροαριστεράς και είναι ήδη δημοφιλής σε αρκετούς κύκλους ανθρώπων που σχετίζονται με την πολιτική .

Έτερος προερχόμενος από την Δυναμική Ελλάδα και με μάλλον ιδιαίτερο παρουσιαστικό, ο Σωτήρης Κατσέλος, ελεύθερος επαγγελματίας στην επικοινωνία, αλλά και με υπολογίσιμο ακαδημαϊκό υπόβαθρο.

PAV 2632small

Στην Δυναμική Ελλάδα, ήταν από του συνδιαμορφωτές θέσεων και απόψεων για μια σειρά από θέματα, στην κίνηση. Ενώ έχει έντονη παρουσία και στο twitter.

Παναγιώτης Κωστούλας 29 χρονών δικηγόρος, κάτοχος στο τραπεζικό δίκαιο από το City.

5633 10200336329723147 1246507779 n

Προερχόμενος από την Βόρεια Ελλάδα γνωστός για τις χειμαρρώδεις και ιδιαίτερα εύστοχες αναρτήσεις του στο Facebook μέσα από τις οποίες σχολιάζει καίρια την επικαιρότητα, παράγωντας χωρίς αμφιβολία ουσιαστική πολιτική σκέψη.

Μένει να δούμε αν οι τέσσερις αυτοί υποψήφιοι θα μπορέσουν να διακριθούν στην σκληρή μάχη του σταυρού.